2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar sabah oğlumu alt kata anneme bırakıp yukarı çıktım hazırlanmak için. 2 kere üst üste düşme sesi geldi, ardından da annemle babamın bağırışları. aşağıya nasıl uçtum bilmiyorum ayagıma terlik bile giymemişim. attila sandalyeye tutunmuş ve devrilmişler. oğlum önce yere düşmüş üstünede sandalye düşmüş. babam anneme bağırıyordu bi çocuğa bakamadın falan diye.. çocuğu mu sakinleştirim annemle babamı mı susturiym bilemedim, sinirden ağladım :KK43: çok şükür birşey olmadı yavruma, yarım saate keyfi yerine geldi ama çok kötü bir sabahtı :KK43:
Cnm benim ya cok gecmis olsun attillaya da sana da. Cok zor bir durum bizimki de her ortamda kalkiyo surekli pesindeyim eslerimiz aamiyo bir de sürekli dibinde tetikte olmak zorundasin

Ankarada coktandir oyle guzel hava var ki oglumla her gun cikiyoruz havalar bozunca napcaz hicbilmiyorun. Alisti heralde disari cikmadigimiz gun olursa aksam uzeri cok huysuzlaniyor

Günaydın kızlar
Bn kızıma hiç birsey yediremiyorum 2-3 gündür ishal gibi. Acaba dişten mi midesi filan mı bulanıyor ki hiç keyfi yok sürekli ağlıyor kucağımdan asla indiremiyorum

Aynen dediğin gibi bi sabah bizimde aynı olay başımıza geldi. Fayansa düştü birde. Baya ağladı. Ben 1 2 saat uyutmamıştım. Ne olur ne olmaz diye. Ama çok kötü oluyor küt diye düşünce. Yazık yavrulara.
Geçmiş olsun canım, Allah korusun bebişlerimizi

Ankarada coktandir oyle guzel hava var ki oglumla her gun cikiyoruz havalar bozunca napcaz hicbilmiyorun. Alisti heralde disari cikmadigimiz gun olursa aksam uzeri cok huysuzlaniyor
Haklı kuzular, sabahtan akşama akşamdan sabaha evdeler sıkılıyorlar. Bizde Ankaradayız hafta sonu parka gittik nasıl mutlu oldu çok seviyor dışarı çıkmayı, dönünce de daha güzel uyuyor

Günaydın kızlar
Bn kızıma hiç birsey yediremiyorum 2-3 gündür ishal gibi. Acaba dişten mi midesi filan mı bulanıyor ki hiç keyfi yok sürekli ağlıyor kucağımdan asla indiremiyorum
Diş ishal iştahsızlık yapar derler, bizim alt iki dişimiz çıktı ama bu belirtileri yaşamadık, başka bir sıkıntısı olmasın ishalse sık emzirmeye yada bol sıvı vermeye çalış. Geçmiş olsun

Diş ishal iştahsızlık yapar derler, bizim alt iki dişimiz çıktı ama bu belirtileri yaşamadık, başka bir sıkıntısı olmasın ishalse sık emzirmeye yada bol sıvı vermeye çalış. Geçmiş olsun
Bizimde bes tane çıktı böyle ishal yoktu
sadece emiyo zorla su içİriyom koca koca yüzüme bakıyo.

İnşallah azaldığını göstermiyordur. Ben sağdığım zamanlar çok kafaya takmıştım sütüm mü azaldı kaç cc çıktı. Valla büyük stresti kaç defa ağladığımı bilirim. Şimdi emziriyorum sadece. sağmıyorum. Doyuyor heralde emdikten sonra keyfi yerinde ama bir öğün çorba bir öğünde muhallebi veriyorum arada süt birikiyor emdikçe artar diyorlar ama iki saate bir emzirsem çıkmaz heralde
Evet cok emince kesinlikle cogaliyor. Gecenlerde kizim gece 2 saatte bir kalkti emdi birkac gece tekrarlandi. Gunduzleri de 4 saatte bir emince memelerim cok dolup agrim olmustu. Cok artmisti. Sonra geceleri normale dondu gunduzleri de dengelesti. Yani kesinlikle uretim ayak uyduruyor bebegin istegine gore.

Canim kakasi hala sivi mi nasil sirtindan cikiyor ya benim ki kabiz mi acaba ikinarak yapiyor ek gidaya gectigimizden beri ve bayagi sert yani kalip gibi oyle disari falan cikmaz ama hergun en gec gun asiri yapiyor suyuda fazla icmiyor
Canim bu kaka olayini arastirmistim yanlis hatirlamiyorsam ek gidaya baslayinca ilk aylar gibi saha sik yapmasi gerekiyor. Her gun muhakkak, gunde iki defa bile olabilir. Gun asiri ve beze yapismayacak kadar kivamliysa daha cok siviya ihtiyaci vardir...

Kızlar merhaba , hafta sonu İstanbula gittik , bizim sıpa büyümüş artık her yeri kurcalamaya çalışmasından anlamış bulundum :) bu arada oğluma kahvaltı yaptırdılar ,ben genelde püre yapıyordum ama küçük parçalar halinde verdiler o kadar güzel yedi ki maşallah, birde çiğnemeye çalışması vardı görmeniz lazım :D 2015-11-15 09.45.12.jpg kahvaltımız buydu, yumurta sarısı, peynir ,zeytin, domates,salatalık ve ekmek içi :) ben yiyemez dedikçe çocuk yedi, birde zeytin bile verdiler yasakk dedim valla bizim oğlan yasak falan dinlemedi

kızlar sabah oğlumu alt kata anneme bırakıp yukarı çıktım hazırlanmak için. 2 kere üst üste düşme sesi geldi, ardından da annemle babamın bağırışları. aşağıya nasıl uçtum bilmiyorum ayagıma terlik bile giymemişim. attila sandalyeye tutunmuş ve devrilmişler. oğlum önce yere düşmüş üstünede sandalye düşmüş. babam anneme bağırıyordu bi çocuğa bakamadın falan diye.. çocuğu mu sakinleştirim annemle babamı mı susturiym bilemedim, sinirden ağladım :KK43: çok şükür birşey olmadı yavruma, yarım saate keyfi yerine geldi ama çok kötü bir sabahtı :KK43:

Canım çok geçmiş olsun ya, artık iyice haraketlendiler ne kadar dikkat edilsede olacak sanırım böyle şeyler :(

Canim bu kaka olayini arastirmistim yanlis hatirlamiyorsam ek gidaya baslayinca ilk aylar gibi saha sik yapmasi gerekiyor. Her gun muhakkak, gunde iki defa bile olabilir. Gun asiri ve beze yapismayacak kadar kivamliysa daha cok siviya ihtiyaci vardir...
Off ya ne yapcam bilmiyorum su iciremiyorum cocuga o kadar az yiyor ve emiyor ki gunde 2 kaka hayal bizim icin

Bebegin kac kilo duzenli kilo aliyor mu benimki cok az yiyor zaten ek gidayi, ben de biraz ara mi versem acaba belki duzelir sutum var aslinda
En son 8700 dü.Tartılalı 20 gün olmuştur.Görenler zayıf bulmuyor bana da iyi geliyor kilosu.Sütünde varsa ekgıda için acele etme derim kilosu da iyiyse.Ben ne yaptıysam taş gibi yapıyordu hep düzelmedi,canı çok yanıyordu;bende tamamen kestim şimdi düzeldi canım.

Dusen bebeklere cok gecmis olsun biz de ufaktan basladik kafayi kut kut vurmaya waga sola insanin nasilda ici aciyor
Benimkinin kafaya gunde 10 kez buz suruyorduk. Ama artik ogrendi laminantlarda donerken kafayi yavas yavas koyuyor. Gerci hala otururken geri kut diye dusebiliyor. Cok uzuluyorum ama her zaman onleyemiyoruz bu durumu

Off ya ne yapcam bilmiyorum su iciremiyorum cocuga o kadar az yiyor ve emiyor ki gunde 2 kaka hayal bizim icin
Meyve suyu, pekmezle tatlandirilmis su, ihlamur cayi denyebilirsin. Bir de alistirma bardagin ucu yumusak olanini deneyebilirsin. Aventin var birtane o 29 lira olan. Olmadi cay bardagi ile deneyebilirsin, sen ic ona da ver, ben birsey icerken kizim bakip duruyor ozaman istekli iciyor.

Meyve suyu, pekmezle tatlandirilmis su, ihlamur cayi denyebilirsin. Bir de alistirma bardagin ucu yumusak olanini deneyebilirsin. Aventin var birtane o 29 lira olan. Olmadi cay bardagi ile deneyebilirsin, sen ic ona da ver, ben birsey icerken kizim bakip duruyor ozaman istekli iciyor.
Bunlari hic denemedim bir deneyeyim. Dedigin alistirma bardagindan aldik ama oglum ondan icmeyi ogrenemedi dis kasiyicisi gibi kullaniyor alali belki 3 ay oldu ogrenebilmesi icin bir tavsiyen var mi? Su 5 tl lik wee nin bardaklariyla cok cok az iciyor suyla daha cok oynamak istiyor 2 yudum iciyor 3. Yudumu agzindan bosaltiyor

Bunlari hic denemedim bir deneyeyim. Dedigin alistirma bardagindan aldik ama oglum ondan icmeyi ogrenemedi dis kasiyicisi gibi kullaniyor alali belki 3 ay oldu ogrenebilmesi icin bir tavsiyen var mi? Su 5 tl lik wee nin bardaklariyla cok cok az iciyor suyla daha cok oynamak istiyor 2 yudum iciyor 3. Yudumu agzindan bosaltiyor
Su yesil mavi olanini diyorum, digerinden farkli. Ucu yumusak olunca isirinca su geliyor agzina kizim oyle boyle icmeye alisti. Bu sabah da benim ihlamur cayimdan kasikla icirdim verdikce agzini acti :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
Back