2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

canım süreklimi yapıyor ? yoksa oyun mu yapıyor? kış geldi belki çişini yaprken yapıyordur? bizimkide yapar öyle ama dikkat çekmek isteyince yapıyor,
Ara ara yapmaYa başladı dünden beri .. Çişini yaparken yapıyorsa enfeksiyon mu var ki .. Benim kız su içmiyor hiç emiyor ondan mı ki ! Dikkat çekmek istediği olduğu için sanmıyorum. Yemek yedirirken oyun oynarken yaptı hep yanındayım bende ..

Kizlar sunnet olayina genel cerrah mi bakar cocuk cerrahi mi sunnette hastanede kalma oluyor mubirde yaptiran arkadaslar simdi mi daha iyi biraz buyuyunce mi esimle kararsiz kqldik hazir sezon bitmisken yaptirsak mi yoksa seneyi mi beklesek??????????
Valla biz 28 günlükken kestrdik lokal anestezi yapildi cocuk cerrahi yapmisti.ben cok memnunjm valla hic acinsizi agri bisi hissetmedi zaten cok kucuk old icin cok da kopirdayamadi.bi numara bez kullanmstik o zman degmesin diye 3 gunde gecti.ama simdi genel anestezi yaparlar seninkine cnm.baana sorarsan küçükken kestir buyuyunce mevludunu yaptirirsin

Kizlar sunnet olayina genel cerrah mi bakar cocuk cerrahi mi sunnette hastanede kalma oluyor mubirde yaptiran arkadaslar simdi mi daha iyi biraz buyuyunce mi esimle kararsiz kqldik hazir sezon bitmisken yaptirsak mi yoksa seneyi mi beklesek??????????
Gunaydın canım ben oglanlara 1 bucuk yasında yaptırmıştım, ankara tıp ta bayan hocaya cok memnun kaldık ne damar yolu acıldı ne bışey, lokal anestezı yapıldı.
Once cocuga bır ıkı damla bışey ıcırıyorlar sedasyon mu neymış, o cocugu sersemletıyor sarhış gıbı, doktor cocugu kucakladı bızımkı sırıta sırıta gıttı, yarım saat sonra geldı bı on dakka cıldırmış gıbı agladı sedasyon etkısındenmış, sonra uyudular bı saat fılan eve gonderdıler, gunde dort bes kez sıucak suda beklettık bıde krem surduk ıkıncı gun parktaydık

günaydın kızlar,
9.aymı kan tahlili (kansızlık için)yapılıyor,kızımın doktoru doğum iznine çıkmış,aynı hastanedeki başka doktora gitmeyi düşünüyoruz yarın,yarın tahlil yapmaz dimi

Cocuk cerrahisi ve üroloji bakiyo cnm. Bence yaptir ne kadar küçük o kadar iyi. Ben cok istedim yaptirmamisti simdi yaptiralim diyo aylikta yaptiralim diye basinin etini yiycem yaptirmadan birakmiycam :) seneye yaz diyo o ama simdi pipisinin farkinda degil daha iyi ve o zaman kismetse yürür hrp yürümek isteyecek. Iki uc aylikken olsaydi daha iyiydi. Arkadas genel yaparlar demis ya bu yasta cocuga lokal olur sadece lokal iste uykuda sünnet eden bile var burda bi hastanede

kozmonot mont arayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam trendyolda ındırım var 70 tl bır bakın ıstersenız

masallah senın bebiş baya buyudu, diş çikarmişmiydi ondan da uykusu bozulabılır bızde oyle oldu. Benim kızımda ıyı cok şukur buyudukçe yaramazlıklar basladı ıkı gundurde hava guzel parka ınıyoruz salıncak tutkunu oldu zor donuyoruz eve. Bende odasını ayırdım kızımın çok sukur odayı yadırgamadı brde benım uykum hafıftır kıpırdanırken hemn kosuyorum yanına sorun olmuyo. Bırde uyku arkadası var kızımın onunla yatıyo uyanıncada oynuyo beşiğinde sanada tavsıye edrım o zaman daha rahat olur beşiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…