Ara ara yapmaYa başladı dünden beri .. Çişini yaparken yapıyorsa enfeksiyon mu var ki .. Benim kız su içmiyor hiç emiyor ondan mı ki ! Dikkat çekmek istediği olduğu için sanmıyorum. Yemek yedirirken oyun oynarken yaptı hep yanındayım bende ..canım süreklimi yapıyor ? yoksa oyun mu yapıyor? kış geldi belki çişini yaprken yapıyordur? bizimkide yapar öyle ama dikkat çekmek isteyince yapıyor,
Evet omuzunu silkeleyerek yarın takip edecek bakalım yapacak mı yine !omuzunu silkeleyerek mi benim oğlumda bikaç gün yaptı şimdi yok,
Ya ne zamandır yapıyor ! Dr a sordun mu hiçbnm kızımda yapıyo onu arada benimda dikkatimi çekiyo ama bende çözemedim neden olduğunu
Günde bi çok kez yapıyor yani ! Çişini yaparken olduğunu Nasıl anlıyorsun !Benim oğlum altina yapacağı zaman yapıyor..isi bitince son bi kez silkelenio birakio
Trabzonlumusunuz insallah cnm bende beklerim :)Biz iki ay sonra trabzona geliyoz o tarafa yolun duserse gorusuruz :)
Valla biz 28 günlükken kestrdik lokal anestezi yapildi cocuk cerrahi yapmisti.ben cok memnunjm valla hic acinsizi agri bisi hissetmedi zaten cok kucuk old icin cok da kopirdayamadi.bi numara bez kullanmstik o zman degmesin diye 3 gunde gecti.ama simdi genel anestezi yaparlar seninkine cnm.baana sorarsan küçükken kestir buyuyunce mevludunu yaptirirsinKizlar sunnet olayina genel cerrah mi bakar cocuk cerrahi mi sunnette hastanede kalma oluyor mubirde yaptiran arkadaslar simdi mi daha iyi biraz buyuyunce mi esimle kararsiz kqldik hazir sezon bitmisken yaptirsak mi yoksa seneyi mi beklesek??????????
Yok ya buyugunu yapacagi zaman yapio o da gunde 1 kez yapio en fazla 2 cook yerse :)Günde bi çok kez yapıyor yani ! Çişini yaparken olduğunu Nasıl anlıyorsun !
:))) ne kadr kalacaksınız.15 tatile denk gelirse bende gelirimBiz iki ay sonra trabzona geliyoz o tarafa yolun duserse gorusuruz :)
Gunaydın canım ben oglanlara 1 bucuk yasında yaptırmıştım, ankara tıp ta bayan hocaya cok memnun kaldık ne damar yolu acıldı ne bışey, lokal anestezı yapıldı.Kizlar sunnet olayina genel cerrah mi bakar cocuk cerrahi mi sunnette hastanede kalma oluyor mubirde yaptiran arkadaslar simdi mi daha iyi biraz buyuyunce mi esimle kararsiz kqldik hazir sezon bitmisken yaptirsak mi yoksa seneyi mi beklesek??????????
Trabzonlumusunuz insallah cnm bende beklerim :)
:))) ne kadr kalacaksınız.15 tatile denk gelirse bende gelirim
Cocuk cerrahisi ve üroloji bakiyo cnm. Bence yaptir ne kadar küçük o kadar iyi. Ben cok istedim yaptirmamisti simdi yaptiralim diyo aylikta yaptiralim diye basinin etini yiycem yaptirmadan birakmiycam :) seneye yaz diyo o ama simdi pipisinin farkinda degil daha iyi ve o zaman kismetse yürür hrp yürümek isteyecek. Iki uc aylikken olsaydi daha iyiydi. Arkadas genel yaparlar demis ya bu yasta cocuga lokal olur sadece lokal iste uykuda sünnet eden bile var burda bi hastanedeKizlar sunnet olayina genel cerrah mi bakar cocuk cerrahi mi sunnette hastanede kalma oluyor mubirde yaptiran arkadaslar simdi mi daha iyi biraz buyuyunce mi esimle kararsiz kqldik hazir sezon bitmisken yaptirsak mi yoksa seneyi mi beklesek??????????
yok sormadımm çokta üstünde durmadım bebektir nasıl olsa refleks falan olabilir diye düşünüyorumYa ne zamandır yapıyor ! Dr a sordun mu hiç
Günaydın.
kozmonot mont arayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam trendyolda ındırım var 70 tl bır bakın ıstersenız
saoll canım sen nasılsın, bebiş iyi şükür 9,5 aylık olduk.. bu ara gece uykularımız da problem var cok sık uyanıyor bıde yatagını degıstırdık yerını mı yadırgadı anlamadım. senın bebıs nasılgunaydın burcu nasılsın bayadır ugramıyordun bebiş nasıl
saoll canım sen nasılsın, bebiş iyi şükür 9,5 aylık olduk.. bu ara gece uykularımız da problem var cok sık uyanıyor bıde yatagını degıstırdık yerını mı yadırgadı anlamadım. senın bebıs nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?