2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

teşekkür ederim canım, olsun geç çıkması daha iyiymiş , daha sağlam olurmuş dişler :KK66:
Cok sagol cnm yakinda cikacak galiba sol alt on dis yeri var bi haftadir beyazligu belli ama gelmiyo :) patladi patlicakkk yani de neden patlamiyo anlamiyorum bi de ikusi birden patlasa tek dişi kalmis canavar olacak yoksa :)

Cok sagol cnm yakinda cikacak galiba sol alt on dis yeri var bi haftadir beyazligu belli ama gelmiyo :) patladi patlicakkk yani de neden patlamiyo anlamiyorum bi de ikusi birden patlasa tek dişi kalmis canavar olacak yoksa :)
Altta tek cikinca digeri de arkasindan hemen cikiyo yani buzde oyle oldu teki cikarsin arkasi cabuk gelir bizim de once alt sol cikmsti insallah kolay cijarir

hahah evet ama o hali bile güzel oluyor gülünce tek diş :) bende Medeniyet dediğinTek dişi kalmış canavar diye seviyordum :) ama hemen yanında 2. çıktı ve şuanda yaklaşık 2 aydır 2 diş dolaşıyoruz :) başkada yok şimdilik :)

hahah evet ama o hali bile güzel oluyor gülünce tek diş :) bende Medeniyet dediğinTek dişi kalmış canavar diye seviyordum :) ama hemen yanında 2. çıktı ve şuanda yaklaşık 2 aydır 2 diş dolaşıyoruz :) başkada yok şimdilik :)
Valla belli ama ben hala hic disi cikmayacakmis gibi hissediyorum o kadar bekledik gelmiyo çünkü :) bir haftadir da orda salya mükemmel isiriklar her seyi agzina atmalar emme cikmiyo :)

Kızlar Merhaba, uzun zamandır burdan ileti gelmeyince yazılmıyor sandım , meğese bayaa birikmiş :) geçen gün bebişi yerde alayım derken kitlendim kaldım :KK43: acile gittik kas gevşetivi vs iğne yaptılar ama tık yok , mr çekildik dr fıtık başlangıcı olabilir dedi, dengesiz haraketler yaptığım için kitlenmişim :KK43: sizde dikkat edin lütfen , insan anlamıyor , birşey yok gibi geliyor ama maalesef pat diye kitlenebiliyormuş :KK43:
Geçmiş olsun canım haklısın valla bir süredir bende fark ediyorum belim sırtım ağrıyor. Bebişler ağırlaştı, yerden alırken yataktan alırken hop hemen eğilip alıveriyorum. Yada kucakta taşırken belim sırtım ağrıyor. Her gün yataktan pert çıkıyorum. Her yerim ağrıyor oluyor. Normalde de yerden bişey alacağınızda belden eğilmeyin çömelerek alın diyorlar ama ne yapıcan her defasında dikkat edilmiyor. Allah korusun şifanı versin

Bizimde alt iki diş var sadece kaşıntı devam ama başka gelen yok henüz. Gülünce çok güzel duruyor

Bende mi öyle yapsam gündüz uykusunu azaltıp sonra huysuz olurmu ki ! Denemek lazım saate bakıyorum şimdi şu saatte uyutmak şu saatte uyanık kalması lazım diye hesap kitap yapmaya çalışıyorum onun bile hesabını yapamıyorum :)gündüz ne kadar uyutayım benim kız sallanma delisi salla uyur sallamayı durdur uyanır :)
Hesap kitap işe yaramıyor canım, biz saatler geri alınınca çok sevinmiştik. 12 de uyuyordu normalde, saatler alınınca 11 de uyuyacak sandık, yok valla 12 de uyumaya devam. Dünde akşam uyutmadık dışardaydık. Saat 10:30 da uyutalım dedik. Ağır uyku hali var. Gözler kapalı 12 ye kadar mızırdandı bizi başında tuttu uyumadı. Benim bebişimin gece uykusu iyi ama çok geç uyuyor. O uyuduktan sonra evi toparla iş yap derken benim yatmam gece 2 yi buluyor. Ahhh ahh şöyle 10 gibi uyusa ne güzel olurdu

Selam gençler :KK25: nasılsınız ?
Biz diş çıkarıyoruz
Gece uykuları zaten bölük pörçüktü
Dişle beraber daha beter oldu
İyi saatte olsunlara karışmasam iyidir :KK23:
Uykusuz işe geldim yine

Geçmiş olsun canım haklısın valla bir süredir bende fark ediyorum belim sırtım ağrıyor. Bebişler ağırlaştı, yerden alırken yataktan alırken hop hemen eğilip alıveriyorum. Yada kucakta taşırken belim sırtım ağrıyor. Her gün yataktan pert çıkıyorum. Her yerim ağrıyor oluyor. Normalde de yerden bişey alacağınızda belden eğilmeyin çömelerek alın diyorlar ama ne yapıcan her defasında dikkat edilmiyor. Allah korusun şifanı versin
Amin canım çok teşekkür ederim, sizlerde dikkat edin dicem ama ,dediğin gibi her defasında insan unutuyor ayağını bük yerden al vs.

Kızlar bu arada bebeği diş çıkarmayan kaldımı? birde buğday yapmayan var mı? bende Adanadan gelen hakiki buğday var az yarım kilo kadar isteyen varsa yollayabilirim.
BİZİM DAHA ÇIKMADI AYIN 23. DE 8 BİTİYO

kızlarr dün biz yine doktordaydık alerjilerimiz var dün tahliller çıktı temiz şükür ama büyük ihtimal süt alerjisi dedi doktor diyet verdi hem ben hem mina süt giren hiç bişey yemiycez 15 gün takip edicez alerjisi geçerse kesinleşicek hatta aptamil mamayıda kestik dr kendi diyet mama verdi onu içirecez kesinleşirse o mamaya rapor yazacak.

Pastasinida ole istiyorum.suslemelerde cok abarti olmayacak sekilde yapmayi düşünüyorum senin kafandaki plan ne
ben bir şeklinde şeker hamurundan pasta istiyorum,çok pahalı,netten bakıyorum şimdi ben yapabilir miyim diye,ama yamuk yumuk olur diyorum,bir kere olcak alcam galiba ,sabun yapmak istiyorum,bir yada patik şeklinde,anneanne ve babaanneye de çoklu çerçevede fotoğraf yada bir yaş çerçevesine fotoğraf hediye etmeyi duşunuyorum,bir şeklinde kurabiyede istiyorum,istiyorumds istiyorum ama çoookkk masrafffllııı

kızlarr dün biz yine doktordaydık alerjilerimiz var dün tahliller çıktı temiz şükür ama büyük ihtimal süt alerjisi dedi doktor diyet verdi hem ben hem mina süt giren hiç bişey yemiycez 15 gün takip edicez alerjisi geçerse kesinleşicek hatta aptamil mamayıda kestik dr kendi diyet mama verdi onu içirecez kesinleşirse o mamaya rapor yazacak.
geçmiş olsun canım , ne sütü yedin yada verdinki? nasıl süt alarjisi oldu ya?

Selam gençler :KK25: nasılsınız ?
Biz diş çıkarıyoruz
Gece uykuları zaten bölük pörçüktü
Dişle beraber daha beter oldu
İyi saatte olsunlara karışmasam iyidir :KK23:
Uykusuz işe geldim yine

Buz iyiyiz cok sukur yaramazlik tam gaz devam. Bizde de ilk dis ciktiktan sonra uykusuzluk oldu dis cikmadan sadece salyasi vardi. Ikra nin ilk disimi olacak yoksa daha once baska dis cikarttimi

ben bir şeklinde şeker hamurundan pasta istiyorum,çok pahalı,netten bakıyorum şimdi ben yapabilir miyim diye,ama yamuk yumuk olur diyorum,bir kere olcak alcam galiba ,sabun yapmak istiyorum,bir yada patik şeklinde,anneanne ve babaanneye de çoklu çerçevede fotoğraf yada bir yaş çerçevesine fotoğraf hediye etmeyi duşunuyorum,bir şeklinde kurabiyede istiyorum,istiyorumds istiyorum ama çoookkk masrafffllııı

Canim bence kendin yapBilirsin, bende ayi bir seklinde yapacagim kurabiye kalibim var ama pasta icin buyuk bir kalibi gormustum onu alip pastasini yapacam. Gozun korkamsin hamur kolay oluyo hatta simdiden al evde bir kac pasta yap susle acemiligini at

Aynen ya cok pahalilar kendime ole guvensem yaparim da birini daha bulmam lazim bni gaza getircek beraber yapicaz;))))

Back