2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki alışveriş merkezlerine bayılırdı. Renkli şeyler görmek çevredekilerin onu sevmesi ilgilenmesi çok hoşuna giderdi. Son iki seferdir çok zorlandık. Artık arabada oturmak istemiyor sıkılıyor. Kucakta duracak herşeye dokunacak ağzına alacak. Öyle arabada oturayım çevreyi izliyeyim günlerimiz bitti.sıpa ağırlaştı sürekli kucaktada taşınmıyor. Sabah akşam evde haklı olarak sıkılıyor. Bu kış nasıl geçecek bilmem.

Aynı biz valla. Kumanda sürekli ağızda. Yanında oturunca üstüme tırmanıyor. Zor zamanlar oyuncaklardan sıkıldı evin eşyalarını merak ediyor. Kablolara gidiyor terlikler yapma çiçeklerim bende sürekli ona dokunma buna dokunma oda haklı bende haklı nasıl yapıcaz bilemedim :))

Devam sütü veriyorsan gece de bir kere ver..biz de aynen boyleydik.sik-sik uyanıyordu ve emmek istiyordu.emzik felan ise yaramiyodu.sabaha karsi 4 gibi mama veriyorum 7-7;30 gibi uyaniyor.mamayi icince donup arkasini uyuyo bocuk....bizde birlikte yatanlardaniz...çok sik emince sütte yetmiyor tabi doyurucu olmuyor.

Kendimi gördüm yazdıklarında.bu kadar olur:))))

Bizimkide sıkıldı arabadan .bir müddet sonra mizmizlaniyor ama almiyorum.alışkanlık haline getirsin istemiyorum.bazen dayanamayıp alıyorum sakinleştirip tekrar oturtuyorum...kucakta tasinmiyorlarki artik...biran önce yurusunler diye bekliyorum vallahi.sürünme olayından bi kurtulsalar

Ben artik terlik giymiyorum yere yakin esyalari kaldirdim tv unitesini kaldirdim cunku cok alcakti ve kizim surekli tirmanmaya calisiyordu, tv yi konsolun ustune koydum. Oyuncaklar ilgisini cekmiyo ayni kablo meraki var laptopa uzanmak icin deliriyo resmen, halida durmayi sevmiyo parkede duracak o yuzden kapi surekli kapali ve odanin petegi sonuna kadar acik, merkezi sistem oldugu icin peteklerimizin oda oda ayarlaniyo derecesi. Bir haftadirda tutunup kalkmaya baskadiki tutabilene ask olsun. Avm ye gidince eline yeni seyler uidtiyo kendi oyincaklarini kabul etmiyo birsey anlar oldu benim cadi, illa girdigimiz magazadan eline birsey verecem geri slirsam cigligi basiyo ama eline verincede agzina sokuyo oof of cok dertliyim cok... neyse saglikli olsunlarda dert bu olsun cok sukur

Aynen canım. Bende bir an önce yürüse diyorum ama öyle daha zor olacak diyor çevredekiler. Böylede tam kış yerler soğuk halının üstüne yorgan serdim oynasın diye o gidiyor halı bile olmayan boş yere yatıyor. Yürüse elinden tutup gezmek hayalim

Ayni durumdayiz. Emzikle kandirayim diyorum yok olmuyor. Gece yanima yatiriyorum uyandikca emiyor. Artik besikte de cok az uyuyor. Nasil olcak bilmiyorum. Gundu emdiginin 2 katini emiyor gece
Aynen canim.Gunduz cok emsede gece biraz uyusa niye boyle oluyor anlamadim birturlu.Gunduz az gece cok emiyor.Bunu tersine cevirebilen varmidir ki,bir akil verse bize☺

Ben disariya cikinca yanima kanguruyuda aliyorum,arabada sikilinca imkani yok susmuyor,e cok da agir tasinmiyor elde ,surekli kipirdaniyor.Bende kanguruyla devam ediyorum iste.Bu sipalar bizi nasilda hizaya getiriyorlar sasiyorum bazen...

Canım valla senin yazdığını okumadan az önce butterlove yazdım halının üstüne yorgan serdim oynasın diye o bırak halıyı boş yere gidip yatıyor. Geçen alışveriş merkezinde aldığımız şeyin etiketini ıssırıyordu elinden aldım nasıl içli içli ağladı. Yazdıklarını okurken kendi kızımı dinliyorum zannettim. İpekte aynısı. Hayırı, yapma demeyi öğretmek için erken mi? Az önce gözlüğe uzanıyordu hayır demeyi denedim. Şaşkın şaşkın baktı sonra bildiğini okudu. Sağlıklı olsunlarda bunlar geçecek tabi yine onlar zarar görmesin diye endişemiz

Ipek. Ne guzel isim. Bayadir duymamistim kimsede. Adiyla yasasin kuzu

Biz hayiri coktandir kullaniyoruz. Ses tonuma gore oldugu yerde donup kaliyor bana bakiyor, ben hayir diye tekrar ediyorum sonra bak sunu yap suraya gel bir alternatif oneriyorum. Sert bir sekilde soylemezsem pek aldirmiyor :))

Selam kızlar!
Valla bilgisayarı açıp, ayaklarımı uzatıp, kadınlar kulübü'ne yazmayı özledim yeminle... iş çok yorucu gidiyor, çocuk ise huysuzlukta tavan yaptı, canımı okuyor... geceleri çok geç yatıyor ve sık sık uyanıyor.. bünyem ise hastalıkla dost oldu, ayrılamıyorlar... uykusuzluk ve halsizlik beni mahvetti...

Kızlar göbek bağlarını ne yaptınız? Bizimki hala duruyor. Kv gömelim diyor iyi bir yere. Daha bulamadık :)

Ben gömdüm. Camiye :)) egitimli,ahlaklı ve hayırli bir evlag olsun diye de dua ettim. Gömdükten sonra üstüne mermer parcası koydum hem yerini unutmam hemde kedi kopek eşelemez :)

Gecmis olsun canim...dinlenmeden hastalik gecmez maalesef ki...

Biz hayiri coktandir kullaniyoruz. Ses tonuma gore oldugu yerde donup kaliyor bana bakiyor, ben hayir diye tekrar ediyorum sonra bak sunu yap suraya gel bir alternatif oneriyorum. Sert bir sekilde soylemezsem pek aldirmiyor :))
Bizde hayirlara basladik. Hatta bir kere ben istemesem de babasi kizdi. Aradan biraz zaman gectiginde babasi konusmaya calisiyor bakmiyor. derin diyor yuzune bakiyor kafasini ceviriyor goz goze gelmiyor kuzum. :) kotu huylar edindi buara. Kendini geri atip ayaklarini yere vurarak agliyor. Disarida bevek arabasina oturmak istemezse kiyameti kopariyor. Cok cadi.

Bayanlar oto koltuğu olarak tavsiyeleriniz neler?romer bütçemizi çok aşıyo.hangi özelliklere bakacağımı da çok bilmiyorum Ferrari marka sofixli hoşuma gitti gibi sizce?

Herkese iyi geceler benim ogluşum teki 2 gundur mama baba diyo tabi ki annede dedi en çok mama diyo çok mutluluk verici diger oglumdanda bekliyoruz kizlar erken mi konuşmasi ilk bebek olunca tecrubesiz oluyo insan

Ben hayiri bayadir kullaniyorum tv unitesinde cihaazlara gidince hayir diyorum oda bana donup 'heeh' diye cevap veriyo cadi. Simdi uniteyi kaldirdim cihazlar yuksekte ama yapacak yaramazlik bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…