Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonrası hep hareket canım artık. Yürüteç olmasa emeklemeye başlayacak olmadı tırmanmaya, durmak yok yani :)) Canım sağlıklı olsun da kilo önemli değil. Bazen alır bazen verir. Şükür ilk aylar gibi değil kendilerini kurtardılar artık çok ince hesap yapıp üzme kendiniEvet 2 kere yapıyor akşam yapmazsa gece kesin yapıyor .. Şuanda emekleme de yok Hareket de çok yok yerde oturuyor oyuncakları ile oynar tabi ben başında olacam bazen döne döne yuvarlanıyor.. Yürüteç aldık bugün kilosunu düşürür mü acaba :) bu kadar ince hesap eder oldum :)
Canım ben yeni kullandım. Pazartesi başlamıştım bugün bıraktım. Doktor verdi bende ilk netten araştırdım kararsız kaldım. İş yerinde arkadaşlarda 10-12 yıl önce çocukları için kullanmış. Doktorumuz verdiği için bir cesaret kullandım. Allah korusun tabi. Her ilacın yan etkisi varKızlar peditus surup kullanan varmı. Doktor yazdı soğuk algınlığı için ama içinde 2 yas üstü diyor. Birkere kullandım etkisini hızlı gösteriyor
Bide benim arkadasım var tıp fakültesinde hemşire böyle küçük çocuklar varmış peditus kullanıp kriz getirmiş ve yoğunbakımda olan. Bilgisi olan varmı.
Kizlar peki sizin bebislerin motor gelisimi nasil benim kizim hala emeklemiyor hicte emekleyecegini sanmiyorum tembel done done gidiyor heryere ve desteksiz oturmalar hala uzun degil devriliyor dr geen ay sordum cok normal dedi ama sizin bebisleri merak ettim zayifliklariyla ilgisi varmidir diye dusunuyorum bazen...Olsun canim, 200 gram icin uzulmeye deger mi? Kiz saglikli sonucta gelisimi iyi. Yerinde durmuyor su an bile bana tutunup kalkmaya ugrasiyor, 500 grama da sukur...![]()
Bizimkide duruyor canim gömmek lazımKızlar göbek bağlarını ne yaptınız? Bizimki hala duruyor. Kv gömelim diyor iyi bir yere. Daha bulamadık :)
Bizimkisde duruo neymis babasi bjk dtadi yapilio ya oraya gomdurcekmis:)))biz sunnet olduk o parca bile duruyo:))Kızlar göbek bağlarını ne yaptınız? Bizimki hala duruyor. Kv gömelim diyor iyi bir yere. Daha bulamadık :)
Zayiflikla ilgisi yoktur canim benimki de minyonlardan (zayif lafini kullanmayalimKizlar peki sizin bebislerin motor gelisimi nasil benim kizim hala emeklemiyor hicte emekleyecegini sanmiyorum tembel done done gidiyor heryere ve desteksiz oturmalar hala uzun degil devriliyor dr geen ay sordum cok normal dedi ama sizin bebisleri merak ettim zayifliklariyla ilgisi varmidir diye dusunuyorum bazen...
Biz Harvard'in bahcesine gomdurduk amcamiza. Koordinatlarinin fotosunu sakliyorum :))Kızlar göbek bağlarını ne yaptınız? Bizimki hala duruyor. Kv gömelim diyor iyi bir yere. Daha bulamadık :)
Doğuştan fanatik sizinki :) bizde de takım kavgası var önce baba derse bjkli olcak anne derse fbBizimkisde duruo neymis babasi bjk dtadi yapilio ya oraya gomdurcekmis:)))biz sunnet olduk o parca bile duruyo:))
Bizim amcamız da Amerikaya gidecekti bende Harvard'a gömdürecektim. Amerika olmadı Rusya ya gitti. Orayada göndermedim. Çok soğuk diye :)Biz Harvard'in bahcesine gomdurduk amcamiza. Koordinatlarinin fotosunu sakliyorum :))
Günaydın..bizde birkaç gündür dışarıya çıkıyoruz.isten geliyorum bir gibi güneş bayana kadar nerdeyse disaridayiz.parka gidiyoruz oynayan çocukları izlemeyi çok seviyo.birazda sallaniyoruz..güzel zaman geciyorda çok yoruluyorum...kışın nasıl zaman geçireceği z bakalım.eve giricegimixi anladığı zaman ağlıyor yaaaNasilsiniz kizlar, biz iki gundur disari cikiyoruz geziyoruz pert sekilde eve geliyoruz. Suan zor duruyorum gidip yatacagim, hava biraz kendine geldi disari cikincada ben kendine geldim. Hic alisik degilim surekli evde olmaya ama cocuk olunca insan mecbur duruyo aman hasta olmasin uykusu bolunmesin diye. Disari cikmaya cikmaya baya tembellesmisim fena yoruldum. herkes iyidir insallah, ben yatar yarin gorusuruz
Günaydın..bizde birkaç gündür dışarıya çıkıyoruz.isten geliyorum bir gibi güneş bayana kadar nerdeyse disaridayiz.parka gidiyoruz oynayan çocukları izlemeyi çok seviyo.birazda sallaniyoruz..güzel zaman geciyorda çok yoruluyorum...kışın nasıl zaman geçireceği z bakalım.eve giricegimixi anladığı zaman ağlıyor yaaa
En azından yerde oyuncaklariyla oynuyor.bizimkis i bir dk oynuyor sonra evi turlamaya çıkıyor surunerek EE yerler soğuk tabi...yine öksürmeye başladıkGunaydin, bulizde de durum ayni hazirlandigimi artik anliyo kapanin onune gidiyo, kapiya biri geldimi kucagina atiliyo al beni diye, eve girdimi cigligi basiyo nasil yapacagiz bu kis bilmiyorum. Yine kalktik yataktan oturduk yerde koltuga oturtmuyo bizeli illa yerde olacaz ki o da oyuncaklariyla oynasin
Ayni durumdayiz. Emzikle kandirayim diyorum yok olmuyor. Gece yanima yatiriyorum uyandikca emiyor. Artik besikte de cok az uyuyor. Nasil olcak bilmiyorum.Gunaydin bende hava alsin diye hergun parka goturmeye calisiyorum.Cocuklara laf atiyor,birazda salincakda sallaniyor.Havalar 15 nden sonra kislayacakmis nasil yapcaz bilmiyorum bende cok soguklarda.
Bu cocuk gece o kadar sik emiyorki sonrada gaz yapiyor uyuyamiyor.Su vereyim emzirmeden uyutayim diyor cigligi basiyor illaki emecek.Sirtina vuruyorum uzun sure gazini cikaramiyorum sonra uykudan ciglikla uyaniyor gegirip rahatliyor.sabaha kadar ne o ne ben uyuyoruz.Gece emmesi azalmiyor hic.
En azından yerde oyuncaklariyla oynuyor.bizimkis i bir dk oynuyor sonra evi turlamaya çıkıyor surunerek EE yerler soğuk tabi...yine öksürmeye başladık(.... Yakınlarda alışveriş merkezinde yok çıkıp dolasalim ....bu kış zor geçecek evde
maşallahhh kuzuyaa bizde daha tık yok :) hiçde çıkıcak gibi değilKızımın dördüncü dişiniye gördük bugün