Masallah kereme allah nazarlardan korusun:)Keremin annesi .!.:Cnm ben oraya bagli degilim ya karti gormeden kereme bakarak sordu :) cok sukur gelisimi cok iyi kuzumun. Orda o zaman on aylik cocuk gelmisti asiya onunla bir duruyordu kerem
Hadi bakalım gidince çıkar ortaya ne olduğu. Bizim hemşirelerin kafası çok karışık. Aşıya gidiyoruz aşı kalmamış oluyor. Onun için kendim takip etmem gerekiyor. Çıkarsa bişey söyleyeyimbizim kartımız babaannede kalmış, Sağlık bakanlığının sitesinden giriyorum orda 9. ayda aşı görünmüyor,ama çok eminim Aralığa kadar aşı yok, aralıkta getireceksiniz AŞI için dedi, karttada Aralık diye not yazdı
Kıyamam kuzuya nasılda güzel uyumuş, artık pilinin bittiği an olmuşBugün misafirliğe gittim tam 6 tane çocuk vardı bizden hariç 4.5.6 yaslarında tabi uykusu geldi uyumadı başka oda da benek yatağına yatırdım uyutmaya çalıştım uyumadı yabancıladı odayı, hiç birşey anlamadım uğraşmaktan tam kalkıp eve gelicem çocuk koltuğunda uyuyakaldı :) yatırdım mecbur uyanmasını bekledi.
Maşallah sana, mavi boncuk gözlerine. Allah nazarlardan saklasın.Eki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
Emme süresi bizimde kısaldı, Toplam 5-7 dk falan sürüyor. Vakit bulurda 10-15 dk ara verirsem tekrar 3-5 dk emiyor. Gece bir kere uyanıyor kızım günde 5-6 kere emzirebiliyorum.Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz
Canım netten bakıyorum. Bulabildiğim, Suriye'den gelenler nedeniyle 12.ayda yapılan kızamık aşısının tarihi sağlık bakanlığınca 9. aya çekildi yazıyor. Ama haber 2013 e ait. Yine en doğru kontrole yada aşıya gidince öğrenicezVar canim kartınız.aşı yaziyo onda da.resmen ikiye bolunduk.9 ayda 12 ayda yaptiricak olanlar diye:)hangisi doğru acaba.
Teşk :)Çok güzel olmuşlar. Eline emeğine sağlık
Bizİm 9. Ayda var .. Suriyeliler geldiği için 1 yaşında vurulacak olan aşının aynısı 9. Ayada koyulmuş..bizim kartımız babaannede kalmış, Sağlık bakanlığının sitesinden giriyorum orda 9. ayda aşı görünmüyor,ama çok eminim Aralığa kadar aşı yok, aralıkta getireceksiniz AŞI için dedi, karttada Aralık diye not yazdı
slm cnm,kan tahlili zamanını saglık ocagındanmı dediler,bizde 23 kasım izlenim dediler,kendi doktornuza sorun,kızamık asısı için dedi ebeBizim 12 aya kadar asimiz yok. Ama ara ara kontrole gidecegiz. Mesela 23 kasimda kan tahlili yaptirmaya gidicez.. kan ilacink da hic duzenli veremedim ya
Neyseki daha vakit var.biraz daha arastiririz.aşı tarihleri önemli sonuctaCanım netten bakıyorum. Bulabildiğim, Suriye'den gelenler nedeniyle 12.ayda yapılan kızamık aşısının tarihi sağlık bakanlığınca 9. aya çekildi yazıyor. Ama haber 2013 e ait. Yine en doğru kontrole yada aşıya gidince öğrenicez
maşallah sübhanallah Aral kuzusuna :)Eki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
Sağlık ocağındaki hemşire bize 9. ay aşısını doktorunuza sorun dedi. Doktora sorduğumda kesinlikle gerek yok. Zorunlu olmayan hiçbir aşıyı yaptırmayın sağlık ocağında dedi. Biz şimdiye kadar herhangi bir kızamık vakası görmedik Suriyelilerden dolayı dedi. Zaten böyle bir salgın olsaydı aşı da zorunlu olurdu isteğe bağlı olmazdı dedi. Dolayısıyla ben yaptırmayacağım. Başarılı olmayan bir kampanya bu gereksiz dedi çünkü.Bizİm 9. Ayda var .. Suriyeliler geldiği için 1 yaşında vurulacak olan aşının aynısı 9. Ayada koyulmuş..
Aynen benim ogulda da bi gelisme yok her sabah capaktan kirpikleri birbirine yapisioValla benimkide aynı Can'ım sağ gözü akıp duruyor , masaj dedi Dr ama yapıyoruz bir gelişme yok gibi
Aynen benim ogulda da bi gelisme yok her sabah capaktan kirpikleri birbirine yapisio
Ne kadar guzel gece bir kere uyanması.benim sutum iyice azaldı galiba gerçi zaten azdı önceden de o yüzden gece sik sik uyanıyor.gece mama yaptım bir kere saat iki civariydi sonra 6 ya kadar kesintisiz uyud u . yetmiyor sutumEmme süresi bizimde kısaldı, Toplam 5-7 dk falan sürüyor. Vakit bulurda 10-15 dk ara verirsem tekrar 3-5 dk emiyor. Gece bir kere uyanıyor kızım günde 5-6 kere emzirebiliyorum.
Senin sütünün azalmasından çok onun midesinin büyümesiyle ilgilidir :)) üzülme. Bende 9-9:30 gibi muhallebi yediriyorum sonra 11-12 gibi emzirip yatırıyorum. Birde kızım doğduğundan beri hep gece uyuyan bir bebekti. Bebeğin huyuyla da ilgili sanırımNe kadar guzel gece bir kere uyanması.benim sutum iyice azaldı galiba gerçi zaten azdı önceden de o yüzden gece sik sik uyanıyor.gece mama yaptım bir kere saat iki civariydi sonra 6 ya kadar kesintisiz uyud u . yetmiyor sutum(
4 aylık olana kadar gece uykularinda çok da sıkıntı yaşam adım.tatil di yer değişikliği derken düzen bozuldu tabi çocukta huy değiştirmiş olabilir..bir yaşından sonra gece uykulari düzene giriyormuş sabırsızlıkla bekliyorumSenin sütünün azalmasından çok onun midesinin büyümesiyle ilgilidir :)) üzülme. Bende 9-9:30 gibi muhallebi yediriyorum sonra 11-12 gibi emzirip yatırıyorum. Birde kızım doğduğundan beri hep gece uyuyan bir bebekti. Bebeğin huyuyla da ilgili sanırım
bu masajla açılacakmış maalesef başka yolu yokmuşama artık anlıyor sıpa yaklaşınca çeviriyor kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?