2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Keremin annesi .!.:
Cnm ben oraya bagli degilim ya karti gormeden kereme bakarak sordu :) cok sukur gelisimi cok iyi kuzumun. Orda o zaman on aylik cocuk gelmisti asiya onunla bir duruyordu kerem
Masallah kereme allah nazarlardan korusun:)

Hadi bakalım gidince çıkar ortaya ne olduğu. Bizim hemşirelerin kafası çok karışık. Aşıya gidiyoruz aşı kalmamış oluyor. Onun için kendim takip etmem gerekiyor. Çıkarsa bişey söyleyeyim

Kıyamam kuzuya nasılda güzel uyumuş, artık pilinin bittiği an olmuş

Emme süresi bizimde kısaldı, Toplam 5-7 dk falan sürüyor. Vakit bulurda 10-15 dk ara verirsem tekrar 3-5 dk emiyor. Gece bir kere uyanıyor kızım günde 5-6 kere emzirebiliyorum.

Var canim kartınız.aşı yaziyo onda da.resmen ikiye bolunduk.9 ayda 12 ayda yaptiricak olanlar diye:)hangisi doğru acaba.
Canım netten bakıyorum. Bulabildiğim, Suriye'den gelenler nedeniyle 12.ayda yapılan kızamık aşısının tarihi sağlık bakanlığınca 9. aya çekildi yazıyor. Ama haber 2013 e ait. Yine en doğru kontrole yada aşıya gidince öğrenicez

Bizİm 9. Ayda var .. Suriyeliler geldiği için 1 yaşında vurulacak olan aşının aynısı 9. Ayada koyulmuş..

Neyseki daha vakit var.biraz daha arastiririz.aşı tarihleri önemli sonucta

Bizİm 9. Ayda var .. Suriyeliler geldiği için 1 yaşında vurulacak olan aşının aynısı 9. Ayada koyulmuş..
Sağlık ocağındaki hemşire bize 9. ay aşısını doktorunuza sorun dedi. Doktora sorduğumda kesinlikle gerek yok. Zorunlu olmayan hiçbir aşıyı yaptırmayın sağlık ocağında dedi. Biz şimdiye kadar herhangi bir kızamık vakası görmedik Suriyelilerden dolayı dedi. Zaten böyle bir salgın olsaydı aşı da zorunlu olurdu isteğe bağlı olmazdı dedi. Dolayısıyla ben yaptırmayacağım. Başarılı olmayan bir kampanya bu gereksiz dedi çünkü.

Emme süresi bizimde kısaldı, Toplam 5-7 dk falan sürüyor. Vakit bulurda 10-15 dk ara verirsem tekrar 3-5 dk emiyor. Gece bir kere uyanıyor kızım günde 5-6 kere emzirebiliyorum.
Ne kadar guzel gece bir kere uyanması.benim sutum iyice azaldı galiba gerçi zaten azdı önceden de o yüzden gece sik sik uyanıyor.gece mama yaptım bir kere saat iki civariydi sonra 6 ya kadar kesintisiz uyud u . yetmiyor sutum (

Senin sütünün azalmasından çok onun midesinin büyümesiyle ilgilidir :)) üzülme. Bende 9-9:30 gibi muhallebi yediriyorum sonra 11-12 gibi emzirip yatırıyorum. Birde kızım doğduğundan beri hep gece uyuyan bir bebekti. Bebeğin huyuyla da ilgili sanırım

4 aylık olana kadar gece uykularinda çok da sıkıntı yaşam adım.tatil di yer değişikliği derken düzen bozuldu tabi çocukta huy değiştirmiş olabilir..bir yaşından sonra gece uykulari düzene giriyormuş sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba kızlar ayda en az 1 kilo alan oğlum bu ay sadece 250 gr almış 1 aya yakındır memeyi reddediyor mama denedim onuda 4 5 saat ac kalırsa zar zor 90 cc içiyor sütüm iyice azaldı artık emmek istediğinde bile hemen gelmiyor sinirleniyor ve tekrar emmek istemiyor bebeğinize neler veriyorsunuz bana akıl verin lütfen çok üzülüyorum bu haline gece boyu aglamaktan helak oldu

bu masajla açılacakmış maalesef başka yolu yokmuş ama artık anlıyor sıpa yaklaşınca çeviriyor kafayı

Benimki de aynı ya ama her gün 3 kez aglata aglata 20ser defa masaj yapıyorum israrla ben. Sanki azaldi sulanmasi gitgide hatta bugun hic olmadi capaklanmasi kalmadi artik hic açılmış mıdır acaba..

Evett hasta kervanina bizde katildik.iki gundur burnumuz tıkalı.deniz suyu veriyorum sonra cekiyorum.sipa izin verse bide daha iyi yapicamda.sanki dovuyorum:)atesimizde cikio indiriyorum.gene cikiyor.moralsiz halsiz emmek istemiyor zorla emdiriyorum dis de yaparmi bunlari kizlar ayy yorgun bitap bi haldeyim iki gunde bayagi seyler yazmışsınız masallah size:))asi olayini bende merak ettim bizimde 9 ayda yazior kartta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…