2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar selam.. işlerim çok yoğunlaştı... yeni yıl projeleri ve uykusuzluk beni mahvetti... eşim de hasta.. bugun işe gidemedi. Hangi biriyle ugrascagini sasirdim. Buraya da bakamiyorum.. birsey kacirdim mi?

Bu arada viksi cocugun vucuduna surmuyorum.. giysisinin yakasina surdugumden sorun olmazmis. Burnu acildi zaten artik hirlamiyor ama burnu hala sumuk icinde :))

Bizde pabucumuzun tekini kaybettik. Ilk giydirisimizdi. Ve son oldu. Buyuk ihtimalle carrefourda alisveriste dustu eve gelince farkettik teki yok. Diger tekide saklarim artik :))

Bizde pabucumuzun tekini kaybettik. Ilk giydirisimizdi. Ve son oldu. Buyuk ihtimalle carrefourda alisveriste dustu eve gelince farkettik teki yok. Diger tekide saklarim artik :))
Bizde bir ayakkabımızı kaybettik bu şekilde :) çok gecmiş olsun hepinize bu arada benim kızın da hala burnu akıyor kime sorsam kapalı olacağına daha iyi diyorlar

Bizde bir ayakkabımızı kaybettik bu şekilde :) çok gecmiş olsun hepinize bu arada benim kızın da hala burnu akıyor kime sorsam kapalı olacağına daha iyi diyorlar
Bizim de sapkamiz kayboldu hem de cok severek almistim cok yakismisti ilk giyisiydi. Gecmia olsun bebisler hep hasta su siralar

E tabi daha iyi. Burun tikaliyken nefes alamiyolar ki... yavrum hep agzi acik dolasiyordu :) bide benimki ne burnunu sildiriyor nede sumugunu cektiriyor. Duyab da etini kopariyorum sanir :(

Bizim 12 aya kadar asimiz yok. Ama ara ara kontrole gidecegiz. Mesela 23 kasimda kan tahlili yaptirmaya gidicez.. kan ilacink da hic duzenli veremedim ya :(

E tabi daha iyi. Burun tikaliyken nefes alamiyolar ki... yavrum hep agzi acik dolasiyordu :) bide benimki ne burnunu sildiriyor nede sumugunu cektiriyor. Duyab da etini kopariyorum sanir :KK43:
Sorma aynı dert bizde de var narin ciltleri acıyor bir süre sonra herhalde . Bizimse bir daha ki aşıkarımız yine karma aşı ocak ayında 10 ay biterken olacak öyle kan testi filan yok burada DR gidersem sorucam

Teşekkür ederim canım.gun boyu hastanedeydik yeni fırsatbulup girdim buraya.çok şükür amip geçmiş, geniz akıntısindanmış ateşi ama 200 gram kaybetmiş 6 günde.1 şişe serum verdiler akşama kadar, şimdi daha iyi şukur
Bu kadarla geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Hele bir iyileşsin alır kiloları annesi. Serum toparlamıştır zaten

Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
Canım çok küçük henüz. Şimdi küpe taksan çeker Allah korusun kulağı yolar. Benim kız meraklı her yer elini sürüyor tırnakları kırılıyor bazen canı acıyordur ama zarar verecek bişey yaptığının farkında değil. Anlatsan anlamaz. Yapma desen bilmiyor. Ben 4-5 yaşından önce düşünmüyorum. Sende acele etme istersen annesi. Benim zamanımda iğneyle delerlermiş şimdi öyle değil 2 dk lık işi var ne zaman olsa yaptırırsın.

Son düzenleme:
Gece uyurken kafasina bisey takiyomusun canim. Sabahlari burnu tikali uyaniyor bizim ki usuyor kafasi heralde ama cildiriyor taktirmiyor napcam bilmiyorum :KK43:
Benimkinin kafası ayakları çok terliyor. Çorabı nemleniyor terden değiştiriyorum. Gece penye şapka takayım diye düşündüm ama terlerse şapka ıslanır daha çok üşütür diye düşündüm

Hangi aşılar canım bulursanız bizede söyleyin sorayım sağlık Ocağı'na. Bizim aile hekimliği çok ilgisiz atlayabiliyor
bizim kartımız babaannede kalmış, Sağlık bakanlığının sitesinden giriyorum orda 9. ayda aşı görünmüyor,ama çok eminim Aralığa kadar aşı yok, aralıkta getireceksiniz AŞI için dedi, karttada Aralık diye not yazdı:KK17:

bizim kartımız babaannede kalmış, Sağlık bakanlığının sitesinden giriyorum orda 9. ayda aşı görünmüyor,ama çok eminim Aralığa kadar aşı yok, aralıkta getireceksiniz AŞI için dedi, karttada Aralık diye not yazdı:KK17:
Evet dogru hatirliyosun.9. ayda kizamik asisi var.biz de kasimin sonunda asiya gidecegiz ayrica kan tahlili yaptiracagim onlarin sonuclari da sisteme kaydedilecek.sizden de istenmistir muhtemelen.

Back