2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
Ben manyagim. Dogdugu ikinci gunden delirdim kupe takiyoruz. Benim kulagim delinirkenden cok kotu anilarim var, duz yapilmayan bir delik yuzunden ikinci delik oldu sonra ikisi birlesti simdi kesik gibi duruyor. O yuzden kizim farkinda olmasin istedim. Dogdugu ertesi gunu yapildi, uyurken. Ikinci kupemiz su an. Ilkinin kilit yeri ince oldugundan egriliyordu ve kiz cikariyordu uykusunda. Simdiki modelle sorunumuz yok.

Ben manyagim. Dogdugu ikinci gunden delirdim kupe takiyoruz. Benim kulagim delinirkenden cok kotu anilarim var, duz yapilmayan bir delik yuzunden ikinci delik oldu sonra ikisi birlesti simdi kesik gibi duruyor. O yuzden kizim farkinda olmasin istedim. Dogdugu ertesi gunu yapildi, uyurken. Ikinci kupemiz su an. Ilkinin kilit yeri ince oldugundan egriliyordu ve kiz cikariyordu uykusunda. Simdiki modelle sorunumuz yok.
Banada 6 aylik olunca hemen deldir dediler deneyimli kisiler.farkinda olunca daha zor oluyormus.

Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz
Ben gunde en az 10 kere emziritorum ama adam akilli ictigi 1 ya da 2 yi gecmez. Bu aralar hele hic emmiyor. 1 dk 2 dk anca. O yuzden uykuya tam dalacakken veriyorum o zaman baya bi iciyor. Ek gida olarak togurr ve meyve yiyor. Corba pure hic sevmiyor.

Geçmiş olsun canım ne yaptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah kolaylıkla geçer gider hastaneye yatmasına gerek kalmadan
Teşekkür ederim canım.gun boyu hastanedeydik yeni fırsatbulup girdim buraya.çok şükür amip geçmiş, geniz akıntısindanmış ateşi ama 200 gram kaybetmiş 6 günde.1 şişe serum verdiler akşama kadar, şimdi daha iyi şukur

Teşekkür ederim canım.gun boyu hastanedeydik yeni fırsatbulup girdim buraya.çok şükür amip geçmiş, geniz akıntısindanmış ateşi ama 200 gram kaybetmiş 6 günde.1 şişe serum verdiler akşama kadar, şimdi daha iyi şukur
Geçmiş olsun Canım. Küçücük yavruya yazık ya. Ben bile zor duruyorum serumla onlar napsın. Neyse iyi olduğuna sevindim

Bu nasil sorumsuzluk. Sen farketmesen aşisi eksik olacak cocugun. Bi guzel firçala gittiginde.
Hemşire ile tlf da konuştuk çok kere özür diledi yarın yapılacak artık damla olan çocuk felci imiş o da ! Ben de kaç kere sorayım dedim ihmal ettim .. İnşallah sıkıntı çıkmaz

Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz
Benimkide gece çok sık emip,gündüz aç duranlardan.Savaş veriyorum gündüz emzirmek için.Akşam 20.00 den sabah 7 ye kadar 2 saatte bir emiyor.Sabah 7 den akşam 19.00 a kadar ya 2 ya 3 kere emiyor.Birde emzirmek için alıyorum kucağıma ya kavga kıyamet o biçim,kendini geriye falan atıyor bende inadına memeyi ağzına veriyorum bazen pes edip alıyor o zaman.

çok güzel olmuş nasıl yaptınız kolay mı yapımı
Teşekkürler .. pembe 1 kg luk sabun bazı aldım birde emzik silikon kalıp onunla yaptım tek zor yanı tek kalıp olduğu için az az eritip dökmek 10 dk ya kalmaz soğuyor çıkıyor kalıptan o da ...

Kizlar bu aksam oglum ilk kez muz disinda bir ek gidayi agzini acarak yedi oyy cok guzelmus bebegin agzini acip kasigi ham ham yemesi. Cok ilginc sevmez diyerek yaptim ama ilk kez boyle cok yedi nerdeyse bir cerez kasesini bitirdi normalde ceyrek yer. Tarifim soyle ceyrek patates kup kup dogradim ceyrek havuc onu da dogradim icine azicik kiyma koydum 1 cay kasigi kadar onlar yumusayinca icine biraz brokoli ve karni bahar ekledim azicik tuz. Yalniz oglumun yemekleti icin kiyma ayirmayi unutmustum o yuzen kendimize kofte yapmistim ondan koydum yani corbadi azicik baharatli soganli oldu. Ama nasil yedi anlatamam adanali iste:KK70:

Back