Bu nasil sorumsuzluk. Sen farketmesen aşisi eksik olacak cocugun. Bi guzel firçala gittiginde.Kızlar bizim 6. Aydaki aşımızda 3 tane Bacaktan vurulmuş ağızdan damla verilmemişti.. Devamlı sağlık ocağını arayım hemşireye yazayım diyordum eksik mi yapıldı acaba diye bugün yazdım whatsaptan hemşiremize .. evet eksik olmuş damla varmış yapılmamış .. Yarın verilecek 2 damla yapılabilir dedi hemşire .. İnşallah sıkıntı olmaz ..
Surekli cayicen biriyim.Siyah cay demir eksikliğine sebeb oluyormuş.sütun kalitesini düşürüyor diye biliyorum
Şimdi eve geldim baktım sen haklısın gelişim takibi diyor canım. Gün verip çağırınca Ben hep aşı diye düşünmüştümcanım baktım internette de arastırdım 9.ayda herhangı bir ası yok. 6.ay ve 1 yasında ası var. 9 aylıkken gelişim takıbı yapılacak. Sızde bir bakın ıstersenız
Evet kerem abiyi op yerimize:)11 10 :) tüh genç sizsiniz :)
Aa bize aşı dedi hemşire 9. Ay icinŞimdi eve geldim baktım sen haklısın gelişim takibi diyor canım. Gün verip çağırınca Ben hep aşı diye düşünmüştüm
Bizede aşı dedi yaAa bize aşı dedi hemşire 9. Ay icin
Şimdi eve geldim baktım sen haklısın gelişim takibi diyor canım. Gün verip çağırınca Ben hep aşı diye düşünmüştüm
Aa bize aşı dedi hemşire 9. Ay icin
Bizede aşı dedi yabende bakayım kartına
Yani olması lazım cunku ben kayseride yaptirdim alti ayi. Asiya geldim deyincr 9 aylik mi bir yas mi dediler.Aa bize aşı dedi hemşire 9. Ay icin
Ay evet açtım ucunu tekrar içmeye başladı şükür :)Biberonu alıyor mu ? Denedin mi ucunu genişletmeyi ..
Bence erken Can'ım ben diğer kızıma bir yasında deldirdim ama bunu o Zaman bile düşünmüyorumKiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
Hamile kalmadan önceden tiryakisiydim çayın.hamile kalınca bıraktım birazda kansızlık vardı.yine başladım içmeye ama eskisi gibi değilim artik....cay içilmez mi yaaSurekli cayicen biriyim.
hımm biz daha 7 ay 10 gunluguz cok gec kalmamısızSagol canim.En yakin zamanda cikar insallah.biz 8. ayi bitireli 1 hafta oluyo.gec bile kaldi.senin bebis ne zman dogdu?
çok güzel olmuş nasıl yaptınız kolay mı yapımı
Çok tatlı bu ya. Maşallah bi maviş daha.Eki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?