2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bizim 6. Aydaki aşımızda 3 tane Bacaktan vurulmuş ağızdan damla verilmemişti.. Devamlı sağlık ocağını arayım hemşireye yazayım diyordum eksik mi yapıldı acaba diye bugün yazdım whatsaptan hemşiremize .. evet eksik olmuş damla varmış yapılmamış .. Yarın verilecek 2 damla yapılabilir dedi hemşire .. İnşallah sıkıntı olmaz ..

Bu nasil sorumsuzluk. Sen farketmesen aşisi eksik olacak cocugun. Bi guzel firçala gittiginde.

canım baktım internette de arastırdım 9.ayda herhangı bir ası yok. 6.ay ve 1 yasında ası var. 9 aylıkken gelişim takıbı yapılacak. Sızde bir bakın ıstersenız
Şimdi eve geldim baktım sen haklısın gelişim takibi diyor canım. Gün verip çağırınca Ben hep aşı diye düşünmüştüm

Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.

Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
Bence erken Can'ım ben diğer kızıma bir yasında deldirdim ama bunu o Zaman bile düşünmüyorum

Ben deldirmedim 1. Yasini bekliyorum babasi kizima cici kupeler alacak o zaman deldirecegim simdi erken geliyo bana. Dun bir teyze gordu kizimi kulaklari neden delik degil kiz mi erkekmi belli degil dedi oysaki beyaz tulum giyiyordu ve pembeli beyaz bere takiyordu. Bende henuz erken dedim, onunda torunu kucagindaydi minnacik bebisin kupeleri vardi bizde dogar dogmaz delinir dedi sasirdim. Cunku bu donemde elleri hep kulaklarinda, iki tel saci var onlari bile ceke ceke bir hal oldu birde kulaginda kupe olsa aman aman. Benim kulagimdakileri bile fena cekiyo

Bugün misafirliğe gittim tam 6 tane çocuk vardı bizden hariç 4.5.6 yaslarında tabi uykusu geldi uyumadı başka oda da benek yatağına yatırdım uyutmaya çalıştım uyumadı yabancıladı odayı, hiç birşey anlamadım uğraşmaktan tam kalkıp eve gelicem çocuk koltuğunda uyuyakaldı :) yatırdım mecbur uyanmasını bekledi.

Eklentiler

• image.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 207
Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…