- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Oglum bronsiolit olmus3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr
Hepimize geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah hepsiKorkma, öyle şeyler getirme aklına. Benim kızım da hasta nerdeyse 1 hafta olacak, doktora götürdük, sadece burun damlası verdi. Kendi kendine geçmesini bekliyorum artık, geceleri burnu tıkanıyor. Babasından geçti sanırım oda hasta grip sürünüyo resmenAma kızım gündüzleri daha iyi gibi, geceeee hiç uyutmuyor uyumuyor. Benim de belim tutuldu kucağıma bile almakta zorlanıyorum, çok kötüyüm. Taşıyamıyorum artık, ağır geliyor, hep kucak istiyo, gündüz uykusuda yok. Yani bende sürünüyorumm ((
Geçmiş olsun..rotovirusu aşısını yaptırmış miydiniz.bu ara bütün bebekler hasta...oğlum yeni iyileşti ama tekrar öksürmeye başladı....Daha önce yazmıştım oğlum ishal grip diye doktora gitmiştik geçen hafta hiç iyileşmedi artı bide ateşi çıkıyor dünden beri.hiç bişey yemiyor doktoru aradım yarın getir amipten olabilir dedi, serum verebiliriz yatırabiliriz dedi çok üzgünüm, ben ne kadar titizleniyorum ama neden oluyor bu ya cok canım sıkıldı inşallah yatmaz hastaneye dua adin ne olur
Geçmiş olsun. Ağır mıymış o kadar. Yazık yavruya yaOglum bronsiolit olmus3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr
İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim varGeçmiş olsun. Ağır mıymış o kadar. Yazık yavruya ya
Hayir canim yaptirmadık, babası sağolsunGeçmiş olsun..rotovirusu aşısını yaptırmış miydiniz.bu ara bütün bebekler hasta...oğlum yeni iyileşti ama tekrar öksürmeye başladı....
İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var
Geçmiş olsun, neden korkarsak o başa geliyor bende ishalden korkuyordum olduİns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var
Size de cpk gecmis olsun muz patates pirinc ishale iyi geliyor diye biliyorum birde bol su ver ishalde su kayvi cok olur rabbim tum hastalara sifa versinGeçmiş olsun, neden korkarsak o başa geliyor bende ishalden korkuyordum oldu
Gecmis olsun...gun icinde giremedim, Miray hep ilgi istedi zor uyuttum...hasta bebeklere gecmis olsun tez vakitte sifa bulurlar insallah...Oglum bronsiolit olmus3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr
Yok cnm elazig ic anadolu kadar soguk değil daha dogalgazimi acmadim düşün. Cnm biz yumurta yuklemesi icin gitmistik iki dk icinde yüzü kipkirmizi oldu bi gun boyunca gozetim altinda kaldi ayagindan serum takmislardiSagol canım ya, evet öyle ama bide kızım var okula giden banada çok düşkün , herşey birbirine karışıyor işte.çok irdelemem tamda senin dediğin gibiyim ama çok pislik içinde yaşayan bebekler var tanıdıgim hiç böyle olmazlar, kızımda ishalden 4gün yatmıştı küçukken of.seninki niye serum yemişti , konyadamı tıp fakültesinde.burası şimdi iyice soğudu elazığ soğuk olmazmı
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk iyilesirOglum bronsiolit olmus3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr
11 10 :) tüh genç sizsiniz :)Kerem abi canim:) 11:51 de dogdu bizimki.sizinki sabahti yanlış hatirlamiyosam
Çokgüzel olmuşKızlar emremin beresi nasil olmuş
Tesekkurler :) evet kendim ördümÇokgüzel olmuş
Çokta yakışmış. El örgüsü dimi
dimi
Çook yakışmış.Şirinler aklıma geldi:))Kızlar emremin beresi nasil olmuş
Çok çok geçmiş olsun Can'ım KK da konu aç mutlaka bulunur , benim sütüm olsa 1 sn ye düşünmez yollardımmerhabalar herkese
öncelikle allah kimseye dermansız dert vermesin... Annem 4.evre mezotelyoma hastası ve tedaviye cevap vermiyor doktorumuz Erkan Topuz anne sütü ile kanseri yenen hastaları olduğunu bir hastasının beyin tümörünü yendiğini söyledi bizde anneme anne sütü arıyoruz şimdi 3 ay boyunca hergün aç karnına 3 kahve fincanı içmesi gerekiyormuş 2 anne bulursanız daha iyi olur dedi verecek annelere maddi olarakda yardımda bulunabiliriz istanbul kartalda oturuyoruz yakın civarda olursa iyi olur çünkü hergün alınması gerekiyor tek ümidimiz bu şuanda yardımcı olabilecek annelerden haber bekliyorum...
Mavi olsaymis tam şirin olurmuşÇook yakışmış.Şirinler aklıma geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?