2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Oglum bronsiolit olmus 3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr

Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin butun hasta bebislere. Yazik yavrular azicik hava sogudu hep hastalaniyorlar, emekledikleri icin hep yerlerde dolasiyorlar ne kadar kollarsan kolla olacaksa oluyo

Hepimize geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah hepsi

Geçmiş olsun..rotovirusu aşısını yaptırmış miydiniz.bu ara bütün bebekler hasta...oğlum yeni iyileşti ama tekrar öksürmeye başladı....

Geçmiş olsun. Ağır mıymış o kadar. Yazık yavruya ya
İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var

Geçmiş olsun, neden korkarsak o başa geliyor bende ishalden korkuyordum oldu

Yok cnm elazig ic anadolu kadar soguk değil daha dogalgazimi acmadim düşün. Cnm biz yumurta yuklemesi icin gitmistik iki dk icinde yüzü kipkirmizi oldu bi gun boyunca gozetim altinda kaldi ayagindan serum takmislardi

Çok çok geçmiş olsun Can'ım KK da konu aç mutlaka bulunur , benim sütüm olsa 1 sn ye düşünmez yollardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…