2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Oglum bronsiolit olmus :KK43: 3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr

Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin butun hasta bebislere. Yazik yavrular azicik hava sogudu hep hastalaniyorlar, emekledikleri icin hep yerlerde dolasiyorlar ne kadar kollarsan kolla olacaksa oluyo

Korkma, öyle şeyler getirme aklına. Benim kızım da hasta nerdeyse 1 hafta olacak, doktora götürdük, sadece burun damlası verdi. Kendi kendine geçmesini bekliyorum artık, geceleri burnu tıkanıyor. Babasından geçti sanırım oda hasta grip sürünüyo resmen :KK43: Ama kızım gündüzleri daha iyi gibi, geceeee hiç uyutmuyor uyumuyor. Benim de belim tutuldu kucağıma bile almakta zorlanıyorum, çok kötüyüm. Taşıyamıyorum artık, ağır geliyor, hep kucak istiyo, gündüz uykusuda yok. Yani bende sürünüyorumm :KK43:((
Hepimize geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah hepsi

Daha önce yazmıştım oğlum ishal grip diye doktora gitmiştik geçen hafta hiç iyileşmedi artı bide ateşi çıkıyor dünden beri.hiç bişey yemiyor doktoru aradım yarın getir amipten olabilir dedi, serum verebiliriz yatırabiliriz dedi çok üzgünüm, ben ne kadar titizleniyorum ama neden oluyor bu ya cok canım sıkıldı inşallah yatmaz hastaneye dua adin ne olur
Geçmiş olsun..rotovirusu aşısını yaptırmış miydiniz.bu ara bütün bebekler hasta...oğlum yeni iyileşti ama tekrar öksürmeye başladı....

Geçmiş olsun. Ağır mıymış o kadar. Yazık yavruya ya :(
İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var:(

İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var:KK43:

İns cabuk gecer hafif atesle baslamisti simdi baya hiriltili oksuruyo su 5 gunluk tatilde hergun acildeydik bisey yok deyip gonderdiler bugun cocuk doktoru koydu teshisi 2 gune ilaclar etki eder dedi insallah oyle olur ven kronik astim hastasiyim cigerlermin %20 si calismiyo en korktugum sey cocugun tikanmasiydi basima geldi ins ilerlemeden atlatir yavrum bana dua edin cok igtiyacim var:KK43:
Geçmiş olsun, neden korkarsak o başa geliyor bende ishalden korkuyordum oldu

Sagol canım ya, evet öyle ama bide kızım var okula giden banada çok düşkün , herşey birbirine karışıyor işte.çok irdelemem tamda senin dediğin gibiyim ama çok pislik içinde yaşayan bebekler var tanıdıgim hiç böyle olmazlar, kızımda ishalden 4gün yatmıştı küçukken of.seninki niye serum yemişti , konyadamı tıp fakültesinde.burası şimdi iyice soğudu elazığ soğuk olmazmı
Yok cnm elazig ic anadolu kadar soguk değil daha dogalgazimi acmadim düşün. Cnm biz yumurta yuklemesi icin gitmistik iki dk icinde yüzü kipkirmizi oldu bi gun boyunca gozetim altinda kaldi ayagindan serum takmislardi

Kızlar emremin beresi nasil olmuş :KK69:

Eklentiler

• 20151101_210420~2.jpg
    20151101_210420~2.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 79
merhabalar herkese
öncelikle allah kimseye dermansız dert vermesin... Annem 4.evre mezotelyoma hastası ve tedaviye cevap vermiyor doktorumuz Erkan Topuz anne sütü ile kanseri yenen hastaları olduğunu bir hastasının beyin tümörünü yendiğini söyledi bizde anneme anne sütü arıyoruz şimdi 3 ay boyunca hergün aç karnına 3 kahve fincanı içmesi gerekiyormuş 2 anne bulursanız daha iyi olur dedi verecek annelere maddi olarakda yardımda bulunabiliriz istanbul kartalda oturuyoruz yakın civarda olursa iyi olur çünkü hergün alınması gerekiyor tek ümidimiz bu şuanda yardımcı olabilecek annelerden haber bekliyorum...
Çok çok geçmiş olsun Can'ım KK da konu aç mutlaka bulunur , benim sütüm olsa 1 sn ye düşünmez yollardım

Back