2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Tabi ki haklısın genelleme yapmak gibi olmasın ama karşılaştığım insanlar öyle çıkıyor işte.Mesela otobüse biniyorum kucğımda bebekle kimse yer vermiyor,arabalar üstüne üstüne sürüyor vs..Benim şansıma galiba karşıma hep kaba insanlar çıkıyor.ama dediğim gibi çok tatlı insanlarda tanıdım.

Mesela ben Trabzonda okudum orada da gençler çok küfürbazdı ama çok da iyi arkadaşlarım oldu.Türkiyenin genelinde biraz empati eksikliği olduğunu düşünüyorum ben.

Şu sıra Adem güneş isimli bir pedagog var onun kitaplarına bakıyorumda.Güvenli bağlanma ne kadar önemliymiş.Strese girdim :)) Bebekle anne arasında oluşan bağ ilerde kendine güveninden tutunda,nasıl bir birey olacağına kadar etkiliyor diyor.Anneler içgüdüleriyle bilir zaten bebeklerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini diyor mesela.Eskilerin dediği aman kucağa alışmasın,aman odalar ayrı olsun sonra sna bağımlı olur gibi korkutmacalara pek prim vermiyor.Olabildiğine bebeğinizle yakın ilişkide olun diyor.Ama sanki o da abartıyor gibi geldi bana ya neyse.Bu kitaplara fazla takılmamak gerektiğine kanaat getirdim sonuç olarak :))

Bizimki de ayni. Gazi bitmedi. Terliyor. D vitaminini bende pek kullanmadim. Baslasam iyiolacak.sen kac damla veriyorsun.
D vitamini önemliymiş kullan mutlaka hem raşitizm hastalığı için hem de diş çıkarması için. Normalde günde 3 damla kullanıoduk bu ay için doktor 6 damlaya çıkardı. Bu ayki kontrol de ne dicek bakalım. D vitamini fazla verince de zeka geriliği yapıomuş. Dikkatli kullanmak lazım

Bosverın kendınızı dınleyın

Daha önce yazmıştım oğlum ishal grip diye doktora gitmiştik geçen hafta hiç iyileşmedi artı bide ateşi çıkıyor dünden beri.hiç bişey yemiyor doktoru aradım yarın getir amipten olabilir dedi, serum verebiliriz yatırabiliriz dedi çok üzgünüm, ben ne kadar titizleniyorum ama neden oluyor bu ya cok canım sıkıldı inşallah yatmaz hastaneye dua adin ne olur

Insallah yatmaz cnm yats bile onun iyiligi icin oyle dusun. Biz debi gece Fakültede kalmistik 24 saat serum yedi ama onun icindi sonucta. Bu arada konya cok soguk ya. Cok sukur yaşamıyoruz orda. Bir de sakinilan göze çöp batar cok irdeleme ama cok da bos birakma tabi

Sagol canım ya, evet öyle ama bide kızım var okula giden banada çok düşkün , herşey birbirine karışıyor işte.çok irdelemem tamda senin dediğin gibiyim ama çok pislik içinde yaşayan bebekler var tanıdıgim hiç böyle olmazlar, kızımda ishalden 4gün yatmıştı küçukken of.seninki niye serum yemişti , konyadamı tıp fakültesinde.burası şimdi iyice soğudu elazığ soğuk olmazmı

Korkma, öyle şeyler getirme aklına. Benim kızım da hasta nerdeyse 1 hafta olacak, doktora götürdük, sadece burun damlası verdi. Kendi kendine geçmesini bekliyorum artık, geceleri burnu tıkanıyor. Babasından geçti sanırım oda hasta grip sürünüyo resmen Ama kızım gündüzleri daha iyi gibi, geceeee hiç uyutmuyor uyumuyor. Benim de belim tutuldu kucağıma bile almakta zorlanıyorum, çok kötüyüm. Taşıyamıyorum artık, ağır geliyor, hep kucak istiyo, gündüz uykusuda yok. Yani bende sürünüyorumm ((

Cok gecmis olsun. Ne kadar titizlensen de olacaksa oluyor malesef. Insallah duzelir biran once..

Oglum bronsiolit olmus 3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr

Allah acil sifa versin insallah canim.Kendini uzme o kadar.hepimizin basina geliyor.Hasta olmadan buyumuyorlar iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…