2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bebegime bir haller oldu 3 gundur agliyyo surekli oksuruk de var kac kez acile gittik bisey yok diyolar cigeri temizmis gri sonrasi normalmis ama oglum oksururken ogurmeye basliyo agiz dolusuvkusuyo istahi hitti yemiyo 7 de yatip tum gece uyuyan cocuk 12 de yatiyo 2 saatte bi kalkiyo agliyo kusuyo ve oksuruyo psikolojim bitti babasiyla kavga eder olduk yasamaktan spgudum 3 gunde

:)) çıkılmaz canım çıkılmaz...önceden saatlerce dolaşırdı benimle hic sıkılmadan...simdi nedense hadi alda gidelim oldu nerdeyse...butik bebe den çok şey aldım bi ara hamileyken.ürünler indirime giriyor markalı ürünlerde var...güvenilir bi site..hic sorun yasamadim

Ordan bende alış veriş yapıyorum hatta bütün ihtiyaçlarımı hamileyken netten yaptım beşik park yatak dahil .. Çarşıya çıkmaya vaktim yoktu sabah 8 akşam 5 ...burda da öyle geniş çaplı Bebek mağazası yok ...

Derin de muzu cok seviyor. Arada avakado ile karistirip veriyorum. Tarhana corbasi ve yogurt da yiyor. Ben artik tatli tuzluya cok dikkat etmiyorum. Bugun sulu kofte yedi mesela.hatta mozaik pastanin tadina da bakti. Bulamaclari pureleri falan yemiyor.

Allah güç versin canım. Çok zor hasta Bebek. Benimkinin de burnu tıkalı uyuyamıyor, hatta açılmaZsa burnu ememiyor. Eşin destek olsa keşke köstek olacağına.

hayal gibi gerçek olabileceğine inanamıyorum,benim oğluş zaten çok zor uyuyan Bi bebek ,bikaç gün denedim ağladı ağladı ama ben pes ettim,uyumuyo çunkı

devamlı ağzında meme isteyen oğluşumsağolsun,belim devamlı açık olduğundan yorganı çok atarım üstümden idrar yolu enfeksiyonu oldum,antibiyotik kullanıyorum,aman dikkat edin

Ben Attila'nın öksürüğünü viks ile çözdüm. Ayağının altına ve kıyafetinin yakasına sürüp yatırdım 2 gecedir... bugün neredeyse hiç öksürmedi.. burnu da akmaya başladı,rahatladı çocuk.

Ben de aldim avakado ama daha vermedim muzun kabizlik yapici durumunu da ortadan kaldirir sanirim avakadoyla karistirinca

O kadar sert yapması ilginç. Ek gıdalarda zeytinyağ kullan istersen. Benimki kabız oldu ilaç veriyorum şimdi.
Zeytinyagindan pek hoslanmiyor ben de tereyag koyuyordum ama z.yagi az az koyayim belki anlamaz. Kac gunde bir yapiyor senin bebegin. Kabiz diyebilmek icin sertlik yeterli degil mi yaptigi gun araligininda mi uzun olmasi lazim

İyi
iyi fikir deneyeyim sağol Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…