Dedigin son bir haftadir farkli herhangi bir olay oldu mu?ise baslama, yatili misafir, babasinin is seyahatine gitme, ek gidaya baslama, kalabaliga girip yabancilari yadirgasi, dis eti kabarmasi gibi? Bu tur seyler ciglik cigliga uyanmalarina sebep olurmus. Bebegin kac aylik oldugunu soylemedin ama 6 aylik veya civarinda ise bu tur bir durum yasanilabilirmis. Zamanla gecermis. Gun icinde bol bol saril ilglen canim faydasi olur mutlaka..Mart annesi değilim ama sizi her zaman takip ediyorum maşaAllah barekAllah nazar değmesin uykusuna bizimkinin en uzun uyku süresi 2 o da cok yorulmuşsa hele 1 haftadır cığlık cığlıga 15 dk da bir uyanıyor sizde böyle bişey oldu mu
yarım saat farkla abla oldu senin prenses ama olsun kızın büyük olması eve kısmet getirirSaatini de sorayim bari. Bizimki 20.53
benim oglum sukurler olsun ki gunde 15-16 saat uyuyoUzuldumgunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))
Geçmiş olsun. Hep böyle oluyor birşeyler yetişsin diye hep ertelenen dinlenmek oluyor
Merhaba acaba kac aylıkke başladı ız uyku eğitimine???biz üç aylıhız arastırıyorumdaSaol canim cok sukur iyi gidiyoruz sanki kizim bastan beri bunu istiyormusta ben salliyormusum1.gun yarin saat surdu 2.gun yirmi dakika ve bugun 3.gun on dakika tutumadi uyumasi (masallah diyin kizima ) tabi bu surelerin hepsi aglama degil yatakta donup yerlesmeye calisiyo kendince birseyler soyluyo arada bi agliyo ben opuyorum sakinlesiyo insallah boyle devam eder degismez cunku duzenli olunca gece uykusuda duzeldi daha az uyanmaya basladi
Uzuldumgunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))
10 gün sonra 6 aylik olacaz suan kendi evimde degilim baska sehirdeyim bu yüzden mi oldu acaba ve yer değişikliği olsugundan beri beni dogru dürüst emmiyor bu yüzden sütüm baya azaldı bir kaç gün inat ettim emsin diye daha beter oldu sadece geceleri emiyor mama aldım onuda zar zor 90 cc içiyor o da 3 4 saatte bir napacagimi bilmiyorum sütüm kesilecek diye cok korkuyorumDedigin son bir haftadir farkli herhangi bir olay oldu mu?ise baslama, yatili misafir, babasinin is seyahatine gitme, ek gidaya baslama, kalabaliga girip yabancilari yadirgasi, dis eti kabarmasi gibi? Bu tur seyler ciglik cigliga uyanmalarina sebep olurmus. Bebegin kac aylik oldugunu soylemedin ama 6 aylik veya civarinda ise bu tur bir durum yasanilabilirmis. Zamanla gecermis. Gun icinde bol bol saril ilglen canim faydasi olur mutlaka..
Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem
Geriden takip edebiliyorum malesef.yinede cevap yazmk istedim.abimin kizuda mart 2014 dogumlu.8_9 aylik felandi.kanepeye tutunurken dustu ve basi yere carpti.ustelikte yerde yorgn vb seyler vardi.bir hafta hastanede kaldilar.3_4 kere tmgrafi cekilde.su toplanmasi oldu dusmeden dolayi kanama olsaydi cok sukur allah korudu felc vb seyler olabiliyomus.bebeklerde dusme cok tehlikeli.aman cok dikkat et canim..geçmiş olsun güzelim ama maalesef bu düşmelere artık alışmamız lazım çünkü hareketlendiler. kendi oğlumdan örnek vereyim; ilk yataktan düştü, üstelik bende yanındaydımçok korktum ve üzüldüm ama şimdi nerdeyse her gün 3-4 kez düşüyor çünkü mümkün değil her saniye onlara bakmak. emekliyorlar, ayağa kalkmaya çalışıyorlar, otururken bile devriliyorlar... bizimki düşmese bile kafasını çarpıyor devamlı
Ben surekli kullanmayacagim diye manel almistim. Kabus resmen. Keske elektrikli alsaymisim.Neysr ki birileri elektrikli pompa akil etmis :) ozellikle gece uykudan kalkinca camasirimla destekliyorum 15 dk sagi arasi kestiriyorum:)))))
Demi ? Anne de babadan 19 gun buyuk zatenyarım saat farkla abla oldu senin prenses ama olsun kızın büyük olması eve kısmet getirir
nim bizide eklermisin.samsun 1984 ogretmenim.oglum 3 mart aral ismiDolguda narkoz mu veriyorlar? bna damağıma uyuşturucu iğne yaptılar. emzirdiğimi belirttim ilk başta, sorun yok demiştiler.
Ne zaman yaptınız ben yokum amaaaYaptım tablo, olmuş mu
Sanırım bizde erken uyuyanlardayız 8-9 gibi uyur sabah 6-7 de kalkar bıraksam ama gece mama için kaldırıyorum ben dayanamıyorum aç kalmasın :)Bebekleri erken yatanlar bellicevik_anne ile ben :) yakinda ben de yatarim sonra elif gelir biraz daha tablo uzerinde calisir gunceller Attilanin Annesi
Aynen bizde hemen tuketiriz keki,bende denicem cnm sagolKek hic atmadim buzluga canim ama bence atilir. Kek pek kalmaz bizde, dolaba sokamadan biter :)) pogaca ve sarmalarda ise hic sorun yasamadim... onceden cikartip buzunu cozuyorum. Sonra gerekirse isitiyorum.
Masaaallah cnm,benimki gece 12 de uyur,6 da da ben uyuniriim is icin :))Sanırım bizde erken uyuyanlardayız 8-9 gibi uyur sabah 6-7 de kalkar bıraksam ama gece mama için kaldırıyorum ben dayanamıyorum aç kalmasın :)
Merhaba acaba kac aylıkke başladı ız uyku eğitimine???biz üç aylıhız arastırıyorumda
Demi ? Anne de babadan 19 gun buyuk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?