2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dedigin son bir haftadir farkli herhangi bir olay oldu mu?ise baslama, yatili misafir, babasinin is seyahatine gitme, ek gidaya baslama, kalabaliga girip yabancilari yadirgasi, dis eti kabarmasi gibi? Bu tur seyler ciglik cigliga uyanmalarina sebep olurmus. Bebegin kac aylik oldugunu soylemedin ama 6 aylik veya civarinda ise bu tur bir durum yasanilabilirmis. Zamanla gecermis. Gun icinde bol bol saril ilglen canim faydasi olur mutlaka..

Uzuldum gunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))
benim oglum sukurler olsun ki gunde 15-16 saat uyuyo aksam 8-9gibi yatar.12ye dogru uyanir gibi oluyo.mamasini verip yatiyorun.sabah 8 gibi kalkar.ogleden once ve sonra 2 saat uyur.bi de bazen aksamustu sekerleme yapar.uykucu benim oglum tabi daha dislerimiz cikmadi bizim.szinkiler cikti mi?

Listeye beni de eklermisinz arkadaslar? Adim gozde/ istanbul / 26 yasindyim / oglumun adi efe/ hemsireyim

Geçmiş olsun. Hep böyle oluyor birşeyler yetişsin diye hep ertelenen dinlenmek oluyor

çook geçmiş olsun canm ben de okulda öğretmen ve öğrencilerden her an kapcam diye korkuyorum[/QUOTE]

Saolun arkadaslar, evet hersey yapiliyor dinlenmek erteleniyor. Misafirlerim az once gitti kizimi uyuttum ve ihlamurumu demledim bol limonlu, onu icip bende yatacagim

Merhaba acaba kac aylıkke başladı ız uyku eğitimine???biz üç aylıhız arastırıyorumda

Uzuldum gunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))

Gunduz sık sık uyuyor ama 30-40 dakikada uyanıyor maalesef. Aksam 9dan sonra uyutmamaya calisiyorum ki gece uyusun diye ama oda olmuyor. Nasil bi bunye var anlamiyorum gorsen bi de bi enerjik bi enerjik.... benim pilim bitiyor onun bitmiyor...

10 gün sonra 6 aylik olacaz suan kendi evimde degilim baska sehirdeyim bu yüzden mi oldu acaba ve yer değişikliği olsugundan beri beni dogru dürüst emmiyor bu yüzden sütüm baya azaldı bir kaç gün inat ettim emsin diye daha beter oldu sadece geceleri emiyor mama aldım onuda zar zor 90 cc içiyor o da 3 4 saatte bir napacagimi bilmiyorum sütüm kesilecek diye cok korkuyorum

kızlar tabloyu tek tek mesaj atmak zor oldu ya.. pro üye varsa aramızda o çoklu mesaj atsın herkese. yada ben buradan yayınliym

Geriden takip edebiliyorum malesef.yinede cevap yazmk istedim.abimin kizuda mart 2014 dogumlu.8_9 aylik felandi.kanepeye tutunurken dustu ve basi yere carpti.ustelikte yerde yorgn vb seyler vardi.bir hafta hastanede kaldilar.3_4 kere tmgrafi cekilde.su toplanmasi oldu dusmeden dolayi kanama olsaydi cok sukur allah korudu felc vb seyler olabiliyomus.bebeklerde dusme cok tehlikeli.aman cok dikkat et canim..

Bebekleri erken yatanlar belli cevik_anne ile ben :) yakinda ben de yatarim sonra elif gelir biraz daha tablo uzerinde calisir gunceller Attilanin Annesi
Sanırım bizde erken uyuyanlardayız 8-9 gibi uyur sabah 6-7 de kalkar bıraksam ama gece mama için kaldırıyorum ben dayanamıyorum aç kalmasın :)

Merhaba acaba kac aylıkke başladı ız uyku eğitimine???biz üç aylıhız arastırıyorumda

Merhaba, ben 5,5 aylikken baslamistim sizin daha cok erken 4-6 ay sonrasinda oneriliyor. Ara ara dirensede cok uzun surmuyo uyuyor artik alisti kizim, sende basladiginda kararli ve sevkatli olursan bebisin alisir

Demi ? Anne de babadan 19 gun buyuk zaten

Ayy bizde de ben 16 gun buyugum , ama bir ay erken dogmusum o yuzden esim kabul etmiyo zamaninda dogsaymissin ben buyuk olacaktim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…