Cok gecmis olsunbizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyo
Gecmis olsun. Nasil belirti verdi?Merhaba hanımlar ben de 71 gunluk anneyim ve bebegimde taş çıktı geçen hafta başına böyle bişey gelen var mı çok tedirginim ilaç da vermediler küçük diye
Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz yaafedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Maydonoz nane ve limon sutu kesiyomuss...Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz yaafedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Cnm maydanoz sütünü azaltır cnm dereotu ısırgan otu çok arttırır still tes arttırıyor ben memnunum ama dereotu favorimMerhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Aynen büyüdükçe bizimki de daha zor uyumaya başladıBenimki hala uyumadi büyüdükçe uyumak zorlaşıyor ya
Ay canm gecms olsn Allah acil sifa versin bebisebizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyo
Bebeklercok cabuk nazara gelırkızlar nıhayet mevludumuzu yaptık 2. kez doğurursam mevlut yapmıcam. ne kadar kalabalıktı hepte kaynanamın kankaları benden cok az kişi vardı. bebiş cok huzursuz oldu sabaha kadar uyumadı
Ben de tam tersini düşünüyorum. Demek bebeğe gore değişiyorBenimki hala uyumadi büyüdükçe uyumak zorlaşıyor ya
Anne Baba'nın bile nazarı deger bebeklere cok dua okuyunBebeklercok cabuk nazara gelır
Maydonozun sutu kestıgını duşunuyordum
Canim yorucu birsey sut sagmak haklisin ama sen sagmayi azalttikca sutunda azalir biliyosun bebisin icin katlanmaya deger bak. Miktar olarak ne kadariyeter falan pek bilgim yok ama bence elinden geldigi kafar ver. Sutunun her damlasi sifa onun icin.. bide et bend3d3 sutbyapiyo. Bu ara kesfettim meyvede yapiyo yaa hani tam olatak hangisi bilmiyorum ama karisik olarak meyvelerden yiyince baya oluyo cok sukur.Kizlar Ben sit sagmaktan cook yoruldum artik gunde 3kere sagiyorum gerisi mama. Sabah100cc oglen60 yatarkende 100falan anca cikiyo. 3saate bit sagiyordum ama artik cok zorlaniyorum. Anam beni bidahami dogurcak yaaa toparlanamadim gitti. 1yasina kadat gonde 250cc versem Yeter dimi.
Ben herhangi bişeyin sütü azalttığına inanmıyorum. Sadece stres moral bozukluğu yememek gibi etkenlerden süt azalıyor bence. Şunu yedim sütüm kesildi olmaz diye düşünüyorum.ilk defa senden duyuyorum, netten baktım evet bazı yerlerde sütü azaltır, bazı yerler de artırır yazıyor :/ saol ama ben doğumdan beri tutam tutam yiyorum, sütümde bir azalma görmedim. gerçi zaten hep dolu dolu değildi ama annemin tavsiyesi üzeresine bol bol maydonoz ve yeşil soğan yiyorum. şimdi kararsız kaldım ya
Hakkın var, çünkü yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi; maydonozu çok severim cips çerez yer gibi tutam tutam yerim. Sütümde kesilme yada azalma farkı oldugunu görmedim. Bünyeden bünyeye değişir mi bilemem ama 4 çocuk doğurmuş annem maydonoz ve taze soğanı önermişti bana. Ayrıca tahinde çok çok çok yararlı imiş .. Hem maydonozun say say bitmez faydası varken böyle büyük bir kötülüğünü olacağını düşünmüyorum :)Ben herhangi bişeyin sütü azalttığına inanmıyorum. Sadece stres moral bozukluğu yememek gibi etkenlerden süt azalıyor bence. Şunu yedim sütüm kesildi olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?