Ben de ne zamandır yok nerelerdesin diyodum. Ben de çatlak yok bilemiyorum ama hamileyken bebe Yağı kullanıyordum. Duşta bi dene istersen. Hiç de duymamıştım bunu. Inşaalh geçer
Kullanmıyorum ama başlayacagımAynen bazen bbenimde dikiş yerimde kaşınma acı oluyor. Sen kullaniyomusun vücut yağı.
Zeytunyaginin asidini aliyormusun bebekler icun zararli asidini almadan kyllanmamak gereiGünaydın kızlar,
Size konak tecrübemizden bahsetmeliyim. Salı günü yazmıştım buraya konak başlangıcında olduğumuzu. Çok şükür hemen geçti, maşallah sübhanallah şimdi pasparlak oğluşumun kafa derisi
Pazar günü dışarıda dolaşırken gün Işığında kafasının tepe kısmında önden geriye doğru giden bi sararma farkettim. Eşime de acaba sarılık mı olacak 2,5 ay sonra dedim. Cuma günü aşı vurulduğumuz için 3 gün banyo yasağındaydık. 4.gün yani Salı sabahı yıkadık ve kafasının derisi resmen pul pul oldu. Aynı gün aksam üzeri zeytinyağı sürüp beklettik bi yarım saat kadar. Beklerken ara ara Sevi bebe nin bakım çantasında olan Konak tarağıyla da taradık, baya bi döküldü o pul pul olan deri tabakası. Tekrar yıkadık, bu kez normalden farklı olarak hacı şakirin doğal beyaz kalıp sabunuyla annemin oğlum için ördüğü yumuşak lifi köpürttük ve kafasını bi güzel yıkadık. Şampuan da yaptık sabundan sonra. Banyodan çıkınca baya azaldığını gördük. Çarşamba günü de sabah aynı şekilde yaptık, nerdeyse tamamen geçti, akşamına da bebeyağı sürüp beklettik ara ara taradık. Banyo suyuna da 2-3 damla kadar ilave yaptım. Sonuç mükemmeldi, konaktan eser kalmadı. Zeytinyağının Mucizevi gücüBu arada pişik Önleyici krem yerine hep zeytinyağı sürüyorum ben Oğluma, maşallah sübhanallah hiçbişi olmadı. Ilk haftalar göğüs uçlarım yara olmuştu onun için de kullandım krem yerine, hemen geçti. Bide ben normal doğum yaptım, 2 tane dış dikişim vardı, oraya da sürdüm ara ara, hem de hiç başka bişi uygulamadan ve 1 haftada geçti çok şükür.
Biz yaptirdik ikinci ay kontrolunde. Dorduncu ayda ikinci dozu yapilacak. Arkadasin ufakligina iki yasindayken rotavirusu bulasmisti hastanede yatmisti yavru. Bence yaptirilmasi lazim.Kizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
Bunu bilmiyordum açıkçası. Kv ler Akçay'da yaşıyor. Köydeki tanıdıklarından hakiki doğal zeytinyağ alıyorlar ve biz de sipariş ediyoruz. Hiçbi işlem yapmadım ama bir zararı olmadı çok şükür faydasını hep gördük, inşallah bundan sonra da bi problem oluşmaz.Zeytunyaginin asidini aliyormusun bebekler icun zararli asidini almadan kyllanmamak gerei
3.ay kontrolüne geldiğinizde yaparız dedi Dr.umuz. Sağlık Ocağında yapılmadı ama aşıyı eczaneden alıp yaptırabilirmişiz.Kizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
Evet doktorum ikinci ay muayenesinde kendi yaptıKizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
Ilk ay için normal cnmHanımlar iyi günler. Kizim 32 günlük.500 gr almış bi ayda. Normal mi
Facebook um yok. Netten bakarım.Evet canim. Kullanıyorum. Facebook babywearing turkiye grubu vae. Kullanan anneler paylaşım yapiyor. Bir bak istersen.
Ben anason , kimyon, rezene, kişniş hepsinden birer ç. Kaşığı demliyorum sabah ayrı akşam ayrı birer fincan içiyorum birde günde ili kere papatya çayı içiyorum aktardan aldım bir fincan suya 9 10 tane papatya atıyorum 15 dk demleyip içiyorum. Ben bu ların çok fatdasını gördüm. Ama düZenli olarak yap. İnşallah faydasını görürsün birde bio gaia ilaç kulandım bir buçuk ay.Kizim gazdan catliyo kizlar. Ne yapmak lazım. Dağ başında yaşıyorum resmwnn. Esim ev geç geliyor. Ne yapayım ne okur akik verin.elma ysgi surdm. Kimyn çağı zeytinyağı verdim. Uyuyyamuyorda. Karnından gurultu geliyor. *kızımı usutuyo muyum.
Geçmiş olsun peki nasıl düşecekmiş. Gerah tutmaya çalış içini.Merhaba hanımlar ben de 71 gunluk anneyim ve bebegimde taş çıktı geçen hafta başına böyle bişey gelen var mı çok tedirginim ilaç da vermediler küçük diye
bizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyoKizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
Su İçmesi gerekiyor fakat icemiyor yaa hatta yudum gitse onu bile tukuruyorFacebook um yok. Netten bakarım.
Ben anason , kimyon, rezene, kişniş hepsinden birer ç. Kaşığı demliyorum sabah ayrı akşam ayrı birer fincan içiyorum birde günde ili kere papatya çayı içiyorum aktardan aldım bir fincan suya 9 10 tane papatya atıyorum 15 dk demleyip içiyorum. Ben bu ların çok fatdasını gördüm. Ama düZenli olarak yap. İnşallah faydasını görürsün birde bio gaia ilaç kulandım bir buçuk ay.
Geçmiş olsun peki nasıl düşecekmiş. Gerah tutmaya çalış içini.
Evet canim yaptiricaz bize doktor kendisi soyledi zaten sali gunu 3. Ay kontrolunde yapilacak ins.Kizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
Cok gecmis olsun canim yaaaa. Tas oldugunu nasil anladiniz yani idrarinda sorun mu vardi yapamiyor muydu. Rabbim acil sifasini versin insallah. Su mu icirmen gerekiyo baska bisey yapamiyorlar mi.Merhaba hanımlar ben de 71 gunluk anneyim ve bebegimde taş çıktı geçen hafta başına böyle bişey gelen var mı çok tedirginim ilaç da vermediler küçük diye
Maydonozun sutu kestıgını duşunuyordumMerhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz yaafedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Canım bende nefret edıyorum tadından ama bebışlerımız ıcın ıcıyoruz sogutup bı yudumda hızlıca ıçıyorumMerhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)
Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz yaafedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?