2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

A o surup ile yapiyormu iyiymis ozaman sorucam hemennsagol bugun 4 gun oldu hala yapmadi

Kizlar kac senedir uzattigim ve tsm belime kadar gelen saclarimi kisa kestirdim. Sanirim bunalıma girdim ki böyle bir sey yaptim. PisMan gibiyim
Ahhh bende bir kuaföre gidebilsem belime kader gelen saçlarımı kestirecem.. Hiç pişman olma rahat edeceksin bak Gör kurutması bile sıkıntı ve zaman alıyor kiiii bizim ona o kadar çok zaman ayıracak zamanımız yok.. Bebeişlerden...

Aynen. Kurutmasi çok zor geliyordu artık. Ugrasamiuordum. Yoksa ben saclarimA cok ozen gosterirdim. Bebisten sonra bebisten once olarak hayatim degisti Napalım.

Doğum izni bitip de işe başlayan anneler, SGK dan toplu parayı almak için ne zaman neler yapmak gerekiyor? Başvuru evrak zaman vs açısından.

11 Mart'ta doğum yaptım. Ben doğum iznimden sonra süt izinlerimi toplu olarak kullanmayı tercih ettim, iş yerim de kabul etti. Yasalara göre toplu Kullanım uygun değil ama işveren ve çalışana da herhangi bi yaptırımı yokmuş bu şekilde kullanımın. İşbaşı tarihim de 06.08.2015. Şuan işyerim normal maaşımı yatırıyor. SGK dan alacağım toplu parayı işyerine vereceğim, o şekilde anlaştık. Ama bu parayı ne zaman nasıl alacağımı bilmiyorum. İşyeri e-devlet ten bakıp takip edebilirsin, işveren için SGK sitesi çöktü dedi.

Kizlar kac senedir uzattigim ve tsm belime kadar gelen saclarimi kisa kestirdim. Sanirim bunalıma girdim ki böyle bir sey yaptim. PisMan gibiyim
canım hiç pişmaqn olma ben kestirdim çooooookkk rahat ettim bebekle olmuyo bırak fönlemeyi kurutamıyordum bile böyle çok rahatım

sizin bebişler ne güzel 7ye 8e kadra uyuyomuş benimki niye 5 te 6 da kalkıyo yaaaaaa.. gündüz uykularımız zaten yarım saati geçmiyo.neyse yinede şikayet etmiyim bebeğimden hele bu aralar yavaş yavaş oyun oynamaya emme ve gaz çıkarma dışında b,şieyler yapmaya başladı daha bi tatlılaştı. oyun halısını pek sevmedi gibi ama yinede çok ağlamadıkça orda yatırıyorum oyalanırda kucağa alışmaz diye.bide kızlar sanki benimkinin bu aralar emmesi azaldı zaten 5 dk emiyodu şimdi 3 dk ya indi bide ben vermesem hiç istemicek gibi sizde durumlar nasıl.

öncelikle merhaba aynı gün doğum yapmışız ben 22.10 kavustum kızıma sgk parayı doğumdan sonraki 2 ay bitince 45 gn snra veriyor alo sgk yı 173 ü rayıp paranız yatmışmı öğreniyorsunuz ziraat bankasına gidip hesap açtırıyorsunuz o anda da alıyorsunuz.. Ben sgkdan bilgi aldım beliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…