Bnmkini sabahsaat 8de cozdurme imzasini aldılar saat11 de transferi oldu[/QUOTE]OTE="saniye1988, post: 40277082, member: 577290"]Kizlar bisey sorucam. Benim embriyolarim bugun cozuluyo transfer yarin olucakmis insallah. Sizlere ayni gun mu transfer oldu.
Evet karistrdim sizi:) evet cnm bnde osm de yim:)Tatufayla ben karistik galiba isim olarak
İns elmaci askim bebisin hep seninle saglikla 9 ay birlikte olsun ins canim.ilk kan testimi yaptin.kanda kac ciktielmaci askim .!.:Evet canim allahima binlerce şükür bugün transferinin 16.günü daha dua et kalp atidlarinida duyarim inş Rabbim onudaa nasip eder.bnm ki 5.gün embriyosu donmuş embriyo.bizde sperm sorunu var micro tese oldu .inş pozif sonucu sende gorursun
Merhaba hayirli olsun sonucunİns. Canim ya su mubarek gun cuma aksami rabbim kucagimizi bos koymasin ins 10.gün idrar testinde çok silik cikti.12.gün gittiğimde kanda 115. 14.gün kan testinde de230 cikti ins devami gelir bekleyiş bitmio bu seferde kalp atisini bekliom:)
Teskurler Yok canim yapmadm sabrettim:)ye post: 40300324 .!.:Merhaba hayirli olsun sonucun
Sen 10. Gunden once evde test yaptin mi acaba cok merak ettim :)
Canım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim güzel sonuçlandırır sen doktorun dediklerine takılma bence Allah verecek olan. pozitif düşün pozitif olsun sonucun ben buna çok inanıyorum.Canm gözünaydn cok sevimdim
Benim transferim dun oldu ama umut pekvyok cunku doktor %10 gibi bir sans verdi.cozulurken dejanarasyon olmus
Canım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim güzel sonuçlandırır sen doktorun dediklerine takılma bence Allah verecek olan. pozitif düşün pozitif olsun sonucun ben buna çok inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?