- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clemim googlea daisypath yaz arat. Çıkan yerde Anniversary.e tıkla oradan sonra zaten ilerleye ilerleye çizelgeyi kendine göre yapıyorsun. en sona geldiğinde Image URL yazar mor renkte. ona tıkla. çıkan urlyi profilinde imzanı değiştir yerinde resim ekleme ikonu var ya o ikona yapıştır. Bu kadarcık. Karışık gelebilir ama yapınca basit oldugunu göreceksin. Anlamadıgın falan olursa sor kuzum
uzaktan eğitim aldım ben canım.Dersane düşünüyor musunuz kizlar ?
yayınlanacak mı ki kuzu? artık yayınlanmayacak dediler ya bizimki yayınlanmadı.bizim daha soruları bile yayınlamadı ösym 17 gün oldu..
sevmediğin misafiri ağırlamak da zor oluyor cidden kuzu hemencik gecer inşallahyarın misafirim var ve çok hazlanmıyorum bazılarından..pasta yapcam akşam..yarın çabuk geçsin istiyoruum.
Dersane düşünüyor musunuz kizlar ?
yayınlanacak mı ki kuzu? artık yayınlanmayacak dediler ya bizimki yayınlanmadı.
sevmediğin misafiri ağırlamak da zor oluyor cidden kuzu hemencik gecer inşallah
öyle kuzu misafiri ben de çok severim ama hepsi de sevilmiyor tabiaynen kuzum ya..evlenince böyle çekmek durumunda kalıyorsun..memnuniyetsiz insanları ağırlamak zor aslında yoksa misafir iyidir, evein bereketini artırır..
ayy hele o ev işleri hiç bitmiyor bugün kitapları koyacak bi dolap bulduk bi de masa bulsam çoook iyi olcek ben de kasıma kadar ancak ısınır adapte olurum...Ben de aynı kuzum ev işlerine yardım, sevdicekle konuş, nete takıl, uyu geri uyan hep aynı
Şu kasım bi gelsin de daha rahat baslarım inşallah
yok kuzum ben gitmicem onun yerine soru bankası, deneme alıp bol bol soru çözcem çok şükür evimiz rahat da ders çalışabiliyorum:)Dersane düşünüyor musunuz kizlar ?
Çok haklisinsafrancım dershane düşünmüyorum..zaten dershanymiş uzaktan eğitimmiş bu biraz çalışma tarzına bağlı..ben bi ara dershanenin verdiği uzaktan eğitime baktım ama sıkıldım..duyarak değilde dokunarak görerek anlayanlardanım..kitap olmalı altını çizmeliyim ...dershanelerin fatda sağladığı tek şey bence bolca soru çözdürmek, rekabet hissi..bu da kamçılıyor insanı..
sorular yayınlanmıcak ki badem artık sonuçlar açıklansın da rahatlayın yaa beklemek de sıkıntı... bizimki nasıl sürüncemede kalmıştı, sizinki çok uzamaz umarımbizim daha soruları bile yayınlamadı ösym 17 gün oldu..
ayy ben artık hiç çekemiyorum misafir falan, çoğunun yanına çıkmıyom bile ama işte ev sahibesi sen olunca... Allah yardım etsin. inşallah çok kalmazlaryarın misafirim var ve çok hazlanmıyorum bazılarından..pasta yapcam akşam..yarın çabuk geçsin istiyoruum.
Ya sanirim sorularin % ilk bir kismi yayinlaniyordusorular yayınlanmıcak ki badem artık sonuçlar açıklansın da rahatlayın yaa beklemek de sıkıntı... bizimki nasıl sürüncemede kalmıştı, sizinki çok uzamaz umarım
hıı evet canım bi kısmı açıklanıyor haklısınızYa sanirim sorularin % ilk bir kismi yayinlaniyordu
benim masam geçen yıldan beri aynı yerinde hiç oynatmadım atanamayacağım içime doğdu heraldeayy hele o ev işleri hiç bitmiyor bugün kitapları koyacak bi dolap bulduk bi de masa bulsam çoook iyi olcek ben de kasıma kadar ancak ısınır adapte olurum...
canım belki atanacaksın dur bakalım bir açıkansın da.Çok haklisin
Ben kendi programimi oturtamadigim için hep erteledigim için dersane iyi olmustu bana.
Ama olmazsa bu sene seneye uzaktan eğitimle hazirlanirim sanirim
Bebisle nasil hazirlanacaksam artik
yayınlanacak mı ki kuzu? artık yayınlanmayacak dediler ya bizimki yayınlanmadı.
sevmediğin misafiri ağırlamak da zor oluyor cidden kuzu hemencik gecer inşallah
sorular yayınlanmıcak ki badem artık sonuçlar açıklansın da rahatlayın yaa beklemek de sıkıntı... bizimki nasıl sürüncemede kalmıştı, sizinki çok uzamaz umarım
kuzum anlatmak istersen biliyorsun buradayım ben12 soru yayınlanıyordu kızlar o bile yok daha ortada. İnşallah olurda biter şu çilemiz artık
Bir de başka sorunlar var ( evle alakalı değil )şu sıra atanıp gitmem çok büyük bir çözüm olacak
Çok ihtiyacım var çünkü buna
ben atancam diye kitapları koyduğum dolabı balkona koyduk annem mutfaktaki fazlalıkları koydu, masamı da mutfağa... onların bile yeri, işlevi değişti ben hala aynı benbenim masam geçen yıldan beri aynı yerinde hiç oynatmadım atanamayacağım içime doğdu heralde
kitapları da abim elbise dolabı yaptırmıstı ama kitap dolabı oldu artık sayemde