2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Devlerin Savaşı(Yıldırım Bayezid-Timurlenk)
Çaldıran(Kılıçların ve Şiirlerin Savaşı )

İkisi de Okay Tiryakioğlu'nun kitabı canım.Tarihe olan aşkımı biliyorsunuz. :)
Anladim canim
Oku tabi iyi olur kitaba odaklanarak derse odaklanma provasi yapmis olursun
Ben ilk basta dersin basina oturmak için odaklanma sorunu çok yasamamistim

belisim cnm bu çizelgeyi nasıl yaptın
Clemim googlea daisypath yaz arat. Çıkan yerde Anniversary.e tıkla oradan sonra zaten ilerleye ilerleye çizelgeyi kendine göre yapıyorsun. en sona geldiğinde Image URL yazar mor renkte. ona tıkla. çıkan urlyi profilinde imzanı değiştir yerinde resim ekleme ikonu var ya o ikona yapıştır. Bu kadarcık:KK31:. Karışık gelebilir ama yapınca basit oldugunu göreceksin. Anlamadıgın falan olursa sor kuzum:KK50:

Aynen canım.Zerre kadar heves yok bende.
Hazırlanmak istemiyorum,bıktım dedim evdekilere de.
Bugün de gittim iki roman aldım. :)
bana da daraltı geldi artık bazen bakıyorum şu soru vardı falan diye hiç hatırlamıyorum bile aklımda hiç bişey kalmadı bir şey olsa unutup hakkımızı savunamıcaz ki bir haftayı da geçer açıklanması
bende oyunlara verdim kendimi dizi izliyorum bilgi yarışmalarını takip ediyorum öyle yani

selam canlarım, beni de alın aranızaaaaa:KK3: 2009 sos bilg mezunuyum, ankaradan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:-) yeni topiğimiz hayırlı olsun ve son olsun fıstıklar:KK36:
Holofim sen zaten aramızdasın:KK31:hoş geldin kuzucum:KK55:

Yok bebeğim nerdee:KK23: Zihnimi iyice boşaltmaya çalışıyorum sağlim kafayla başlayabilmek için.
Sen naptın:KK69:
en iyisi bu ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak... ben de başladım ufak ufak ama kitabı elime alınca hala midem bulanıyo, moralim bozuluyo sonra dalıp gidiyom hep hayal kurarken buluyom kendimi :KK48: sık sık ara veriyom, nete bakıyom, sevdicekle konuşuyom. bi de odamdaki masayı mutfağa koymuştuk, masasız da konsantrasyon sağlayamıyom beno_O

en iyisi bu ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak... ben de başladım ufak ufak ama kitabı elime alınca hala midem bulanıyo, moralim bozuluyo sonra dalıp gidiyom hep hayal kurarken buluyom kendimi :KK48: sık sık ara veriyom, nete bakıyom, sevdicekle konuşuyom. bi de odamdaki masayı mutfağa koymuştuk, masasız da konsantrasyon sağlayamıyom beno_O
Ben de aynı kuzum ev işlerine yardım, sevdicekle konuş, nete takıl, uyu geri uyan hep aynı:KK53:
Şu kasım bi gelsin de daha rahat baslarım inşallah:KK14:

Yok bebeğim nerdee:KK23: Zihnimi iyice boşaltmaya çalışıyorum sağlim kafayla başlayabilmek için.
Sen naptın:KK69:

Dersane düşünüyor musunuz kizlar ?

X