- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
ani kararlar bazen güzel oluyor gerçekten en azından deneyimin olacak sedefim hayırlısı olsun hakkındaselam canlar, çok ara verdim buralara biliyorum. bu ara için nolur kusuruma bakmayın. çok yoğun ve stresli zamanlar geçirdim. 1 gecelik kararla sabahın ilk saatlerinde istanbula geldim ve burda bi işe başladım. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. ama evden uzaklaşmaya öyle ihtiyacım vardı ki. bu 22 ağustosta oldu. o günden bu güne, ev bul yerleş, iş temposu, internet bağlantısı derken 10 günlük bi bayram tatilinde tekrar edirne yaptım ve az önce istanbula geldim. şu an istanbuldayım. işimi sorarsanız, sürekli toplantılar oluyo. 30 saatlik anlaştık. 50 saat derse girdim. 8-6 anlaştık. 7-9 çalıştım. sözde bundan sonra daha güzel şartlar olcakmış ama bilmiyorum. kpss den tabii ki atanamadım. =( bunalımda bir sedef geldi döndü yine aranıza işte. işten vaktim olsa da kpss çalışsam diyorum. ama bi yandan da çalışmaya cesaretim yok. kpss her aklıma geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum. yeni topik açılmış. belki bu gazla bende başlarım. zaten bu yıl alana yüklenirim. onsuz olmuyo. ama alan için iyi kaynaklar almam lazım sanırım. ya da ygs fen kitaplarını almam lazım. ya da uzaktan eğitim bilmiyorum.. burda dershaneye gitsem istanbulu hiç bilmiyorum. bu şehir beni biraz da korkutuyo. ev- iş arası mekik dokuyorum sadece. sırf seneye atanamazsam edirnedeki işim garanti olsun diye girdim buraya ve evden biraz da olsa kaçmak için. sevdiceğim kasımda askere gidiyo. 20 sinden sonra belli olcak, ksıa mı uzun mu neresi vs. umarım hayırlısı olur. bi yandan çeyiz hazırlığı yapayım diyorum ama ist da kiralar çok pahalı, aldığım maaş kira ve faturaya gidiyo zaten. biraz karamsar bi şekilde aranıza döndüm, sizin umudunuzu asla kırmak istemem. ne güzel yine dimdik ayaktasınız. sizi çok özlemişim canlarım benim ya