2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

çoook sevindim cnm artıkın burda birilerinin atandığını duymak istiyorumEn Büyük TÜRKİYE

tam inceleyemedim zümrem..bu sadece diğer alanlar mı..birde face sayfamızda kazananlar pegemin alanını çok övmüşlerdi bende bu sene pegemin alanını alayım diyorun..şimdi yargıyı bi bitireyim o zamana kadar pegem basılır herhalde...:KK69:
evet canım diğer alanlarla sosyal bilgiler öğtetimi kısmı var. set almak istemiyorum çünkü tarih ve coğrafyaya esen yayınlarının 9 10 11 12 sınıflar konu anlatımından çalışıyorum bi de şu tarihin pusulasından çalışcam. beğenilmiş olmasına çok sevindim:KK8: ben rastgele sırf tek kitap diye ilgilenmiştim:KK48: sen de elindekini bitir de yenisi çıkınca alalım bari:)

bebişin kısmetiyle geliyor canım, 1.de olmazsa 2.de olur demişsin ya daha rahat olur bebeğin de doğmuş olur:KK8: biz de bi an evvel evlenip bebek mi yapsak napsak:KK48:
Canim inşallah siz benim kadar geç kalmassiniz
Üniversiteye 4. Girişimde yerleştim
Mezun olali 6 sene oldu benim çok kaybim var.
Rabbim size kisa zamanda hayirli yuksek puanlar nasip etsin insallah.

Canim inşallah siz benim kadar geç kalmassiniz
Üniversiteye 4. Girişimde yerleştim
Mezun olali 6 sene oldu benim çok kaybim var.
Rabbim size kisa zamanda hayirli yuksek puanlar nasip etsin insallah.
ben de yeterince geç kaldım aslında ama daha beklemem gerekiyor demek kio_O amin canım inşallah atanacak kadar olsa da yeter:KK53: bu yıl geçen sene atananlardan yüksek aldım ama alım az olunca...

ben de yeterince geç kaldım aslında ama daha beklemem gerekiyor demek kio_O amin canım inşallah atanacak kadar olsa da yeter:KK53: bu yıl geçen sene atananlardan yüksek aldım ama alım az olunca...
Atanayim da 4. Atamada da olsa yeter diyordum. Bizimki 2 senede bir ya 4 atama oluyor
Simdi ilk atamada olsa ne iyi olur diyorum
İnsanoğlu çok doyumsuz

Atanayim da 4. Atamada da olsa yeter diyordum. Bizimki 2 senede bir ya 4 atama oluyor
Simdi ilk atamada olsa ne iyi olur diyorum
İnsanoğlu çok doyumsuz
öyleyiz malesef canım ama daha iyisi olabiliyorsa neden bi altıyla idare edesin ki, o kadar emek verdin istemek en doğal hakkın:KK8: inşallah ilkinde olur puanın çok güzel maşallah:nazar:

Slm kızlar dershanm başladı dershane çalışma isteğimi getirip Kpss türkçe deneme kitabı aldım ales e kadar hergün iki tane çözü yorum sonrada o gunku dersleri tekrar edip deftere not aliyorum.

Slm kızlar dershanm başladı dershane çalışma isteğimi getirip Kpss türkçe deneme kitabı aldım ales e kadar hergün iki tane çözü yorum sonrada o gunku dersleri tekrar edip deftere not aliyorum.
maaşallah canım bende istek namına bir şey yok henüz.

maaşallah canım bende istek namına bir şey yok henüz.
bi an evvel gelsin belisim, çalışmaya başlayınca çok geç kalmışım gibi geldi. konulara bakıyorum bunların hepsine ben mi çalışmışım diyorum. yaptığım plana göre tarih martın 3.haftası bitiyor, tabii uygulayabilirsem :KK51: aşağıda apt önünde kına gecesi var ilkokul arkadaşımın hem de, üstte bebek ağlıyor, başım şişti yani bugün:KK14:

bi an evvel gelsin belisim, çalışmaya başlayınca çok geç kalmışım gibi geldi. konulara bakıyorum bunların hepsine ben mi çalışmışım diyorum. yaptığım plana göre tarih martın 3.haftası bitiyor, tabii uygulayabilirsem :KK51: aşağıda apt önünde kına gecesi var ilkokul arkadaşımın hem de, üstte bebek ağlıyor, başım şişti yani bugün:KK14:
holofim valla kitap görünce sanki kalbime bir şeyler oluyor kendimi kötü hissediyorum. Bu his ne zaman geçecek bilmiyorum. Bir de tüm yılı düşünüyorum şuan ortalama 8.5 ay var sınava, o kadar gözümde büyüyor ki bu zaman nasıl gececek diye:KK51:

holofim valla kitap görünce sanki kalbime bir şeyler oluyor kendimi kötü hissediyorum. Bu his ne zaman geçecek bilmiyorum. Bir de tüm yılı düşünüyorum şuan ortalama 8.5 ay var sınava, o kadar gözümde büyüyor ki bu zaman nasıl gececek diye:KK51:
Geçer canım çalıştıktan sonra yeter ki pes etme çalışma konusunda :) uzaktan eğitimin başladığında biraz daha çalışma temposuna ayak uydurursun. Çalışma bi anda olmuyor zaten düzeni kurana kadar biraz zorlamak gerekiyor kendimizi :KK43:

Geçer canım çalıştıktan sonra yeter ki pes etme çalışma konusunda :) uzaktan eğitimin başladığında biraz daha çalışma temposuna ayak uydurursun. Çalışma bi anda olmuyor zaten düzeni kurana kadar biraz zorlamak gerekiyor kendimizi :KK43:
Canım 3 seferdir sınava calısınca artık insan bıkıyor ama mecbur baslamam da lazım tabi,bakalım.

haklısın yavrum benim de öyle oldu. Güya 13 gündür çalışıyorum ama daha ilk konuyu ancak bitirebildim. Bugün yengem geldi kızım olmuyorsa uğraşma sağlığından olcan diyor:KK14:

haklısın yavrum benim de öyle oldu. Güya 13 gündür çalışıyorum ama daha ilk konuyu ancak bitirebildim. Bugün yengem geldi kızım olmuyorsa uğraşma sağlığından olcan diyor:KK14:
İşte bizdeki umut hiç bitmiyor, ya olursa diye sürekli tekrarlıyoruz sağlıktan da oluyoruz.

İşte bizdeki umut hiç bitmiyor, ya olursa diye sürekli tekrarlıyoruz sağlıktan da oluyoruz.
Bizi bu hallere dusserenler utansın bu benim ikinci girişim olacAk daha haziran da mezun oldum çoğu zaman umidimi kaybetsemde inancım dioki sen elinden geleni yap gerisinde allah bırak o yüzden bu sene çok çAlışmak istiyorum burda birbirimizes destek olsak Varya kesin ataniriz valla atananlara bakiom da. KimSe benden zeki deil.

Bizi bu hallere dusserenler utansın bu benim ikinci girişim olacAk daha haziran da mezun oldum çoğu zaman umidimi kaybetsemde inancım dioki sen elinden geleni yap gerisinde allah bırak o yüzden bu sene çok çAlışmak istiyorum burda birbirimizes destek olsak Varya kesin ataniriz valla atananlara bakiom da. KimSe benden zeki deil.
Ben çalışma şevkimi hep buradaki arkadaşlarımdan aldım canım. Yine biz topik açıp birbirimize destek olduk gecen sene. şuan daha erken oldugu için böyleyiz ama ilerde toparlanıcaz inşallah.

2 saattir mesaj atmaya çalışıyorum. bi türlü olmuyo. site mi çok yavaş benim netimde mi sorun var anlamadım kızlar. beni alıntılayanları da alıntılayamadım. hepinize genel bi mesajımı söylüyorum, ben de sizi çok özledim. artık kısmet oldukça burdayım canlarım
tuğbayı göremedim ben..
87 çok iyi bi puan safranım inşallah atanırsın, bebiş uğurlu geldi
kızlar çarşambadan beri çok hastayım. başta grip oldum. perşembe akşamı sabaha kadar istifra ettim. neden hiç bilmiyorum ama çok kötüydüm. cuma rapor alıp okula gitmicektim ama öğlene kadar dersim vardı, çocuklar derslerden kalmasın diye ha gayret git dedim. zaten hiç uyumamıştım hala midem bulanmasına rağmen gittim, hadi dedim öğleden sonra izin alırım. öğlene kadar dersimi işledim. öğleden sonra için izin istedim, vermedi. ki öğleden sonra branş dersleri vardı.bari son saat verin devlet hastanesine yetişeyim dedim, özele git dedi. maaşlarımızın yarısını yatırdılar, diğer yarısı hala piyasada yok.. bi de akşam 3 saatlik toplantı vardı, bari toplantıya girmiyeyim acile gideyim dedim. toplantı iptal oldu zaten dedi. nasıl sevindim. tam dersler bitti, gel 5 dakika toplantı yapıcaz gitme dedi müdür. tamam dedim ve resmen kandırıldım kızlar, o toplantı 3 saat sürdü ve ben kaç defa lavobaya gittim bilmiyorum. ona rağmen salmadılar. eve geldiğimde saat 9du ve ben perişandım. kızlar bu kadar ayrıntılı yazmamın sebebi özel sektörü görün ve daha çok hırslanın çalışmak için, o yüzden yazdım. bu iş hiç de hayırlı olmadı. bi çok öğretmen istifa ediyo, cuma günü yine biri ayrıldı. ben ev tuttuğum için ayrılamıyorum da.. bugün dinlendim evde yeni yeni toparlanıyorum. kızlar düşünün özel sektörde öğretmenin hastalanmaya bile hakkı yok. nöbetçi olduğumuz günlerde tuvalete gitmemize bile izin vermiyolar. baştan sadece haftaiçi dendi, sözleşme öyle yapıldı, şimdi her cumartesi toplantı çıkardılar. her gün zaten yapıyoduk. demem o ki devlete atanmamız şart! ben de inşallah imkan bulurum da çalışırım diye bakıyodum. belissam kasımı bekleme, kasıma kadar en azından eğitimden deneme çöz 10 günde 20 deneme çözsem eğitimi tekrar etmiş olursun. kar kardır. haa çalışmak=atanmak mı dersen orası meçhul, ama bizim vicdanımız zaten rahat olmuyo çalışmadan.

Sürekli haydi kızlar kampanyaları, eğitime destek şu bu kampanyaları sonra okutup okutup ne halleri varsa görsünler diyorlar resmen. yıllarca atanma hayalleri ümitler emekler.. ee sonuç psikoloji yerlerde. sonrada gelsin hastalıklar gitsin sorunlar ha babam sağlıkçı alsınlar. bol bol ihtiyacımız oluyor çünkü
onlarda işini yapıyor mu dersiniz? hak getire
aöfden laborant olan geliyor kan almaya yerleştiriliyor hatta belki çoğu öğrenci düz liseli att hemşire falan
bizim eğitimiz sistemimiz kökten yanlış
naparsak yapalım sanırım hiçte düzelmicek
benim durumum tamamen mucizelere rabbimin ol demesine bağlı
2 sene gece gündüz demedim çalıştım didindim
hayaller kurdum atanacağım ili hatta evi bile seçtim, niye bana hırs olacaktı umut olacaktı :)
bütün zamanım düşlerim 120 dk da çöpte
çalışarak olmuyormuş ben bunu anladım
kitap kapağı açmamış relax baskı beklenti sıfır insan benden daha fazla aldı
ailemin yüzüne bakamıyorum, utanıyorum
annemle birlikte baktık sonucuma
bir yandan dualar ediyoruz kalbimiz ağzımızda falan
kadın yıkıldı resmen
ben kendimden daha çok ona ağladım ona üzüldüm
en büyük destekçim oydu belkide herşeyi en çok onun için yaptım
olmadı..
belki de artık hiç olmayacak
mutluluk yakın mıdır uzak mıdır bilmiyorum