- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
hadi yaa ben bayılırııııım hatta mecbur olmasam hiç kalkmam
genelde sevilir ama işte ben biraz tuhafım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa ben bayılırııııım hatta mecbur olmasam hiç kalkmam
canım ben bugün Türkçe ve öyt den soru çözdüm sadece sen naptın?genelde sevilir ama işte ben biraz tuhafım
Ii gclr kizlar bende bir haftadir tarih calisiyorum ilk iki unite bitti 400 de soru cozdum. Cografyadan da bir unite bitti. Simdi bebegimi uyutup vatandasligin ilk unitesine bakcam ins :) herkese ii çalışmalar
canım nerdesiniz siiiz, özlendinizTakıldığınız Türkçe soruları olursa emrinizdeyim.
canım ben bugün Türkçe ve öyt den soru çözdüm sadece sen naptın?
Takıldığınız Türkçe soruları olursa emrinizdeyim.
canım nerdesiniz siiiz, özlendiniz
çok teşekkürler olursa sorarım tabiki
anladım kuzum olur inşallah da hiç gerek kalmazBen atamayı bekliyorum lokumum,çalışmıyorum.
Başarılar dilerim,yazmasam da takipteyim burayı,maşallah çok iyi gidiyorsunuz.
çok iyi canım devam böyleben alan ve eğitim çalışıp konu testleri çözdüm. eğitimden genel tekrar testleri çözdüm. çok uykum geldi akşam buraya yazmadan yattım
konu bittikten sonra soru çözülür tatlımMrb kizlar vatandaşlik ilk unite biti bugun..soru cozmeye vaktim olmuyo ama olsun konulari calismak da bnm icin buyuk basari :) herkese ii çalışmalar
Mrb kizlar vatandaşlik ilk unite biti bugun..soru cozmeye vaktim olmuyo ama olsun konulari calismak da bnm icin buyuk basari :) herkese ii çalışmalar
anladım kuzum olur inşallah da hiç gerek kalmaz
slm naber canımİnşallah kuzum,hepimiz kurtulalım şu lanet sınavdan.
slm naber canım
çoktandır girmiyorum seni görmüşken slm vereyim dedim...
ne yaptın tercih işini
şafağın az kalmış hadi gözün aydın
hayırlısın olsun insallah evet sınavım iyi geçti şimdi dönem sonuna hazırlanıyorum bakalım artık....Çok şükür canım,sağ olasın.İyi olmaya çalışıyorum.
Sen epeydir yoksun,sınavların vardı diye hatırlıyorum,inşallah iyi sonuçlar almışsındır.
Kasım'da olmadı memurluk.Ama Allah bir kapı açtı,öğretmen alımı var.
Onu bekliyorum.Branşımdan 750 kişi aldılar mı tamamdır.
Geçen yıl 10 binde 673 aldılar bu sene daha çok olur inşallah.
ben de gelişimden ilk konuyu bitirdim soruları da çözdümkızlar ben bugün alandan bu hafta çalıştığım konuları tekrar ettim ve soru çözdüm. eğitimden öğrenme psikolojisini bitirdim, tekrar testleri çözdüm. iyi geceler