2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

merhaba, ben de yeni katıldım.branşım fransızca öğretmenliği ama bu sene ilk defa öğretmenlik için hazırlanıyorum.çocuk büyüt falan derken mezun olduktan 4 yıl önce hazırlana biliyorum ancak.85 almam gerekiyor.matematik sıfır yani 3-4 yapıyorum yeni öğrenmeye başladım bol soru çözüp konuları pekiştirmeliyim.80 ve üzeri yapanlar nasıl yapıyor acaba?

Hepimizin atanıp kurtulması dileğiyle hatunlar iyi çalışmalar nasılsınız? bu gece rüyamda test çözüyorum çözdükçe çözdükçe yeni sayfalar geliyo yetişmiycek diye dişimi sıka sıka uyandım :KK48:

tarih öabt çok ayrıntılıdır gk deki tarih sadece Türk tarihi ama tarih öabtde tarih bilimi ilk çağ uygarlıkları avrupa tarihi İslam tarihi gibi birçok konu var zaman ve para kaybı olabilir yine de sen bilirsin tabii için nasıl rahat edecekse ama tarih alan almak yerine esen yayınlarının lise tarih 9 10 11 12 konu anlatımlarını net sayfalarından indirip okuyabilirsin:KK39:

Cnm bence tarih alan cok ayrinti kafani gereksiz bicok seyle doldurmanin bi anlami yok hicbiri cikmiyo çünkü sinavda. Onun yerine iki uc kaynaktan okuyarak tek not cikar sonra butun kaynaklarin sorusunu çöz. Bu şekilde halledersin dert etme
Doğru söylüyorsunuz kızlar ama fule yakın yapmak zorunda olunca işte insan acaba yapsam mı diyo :KK43: bu yıl geçen yılki tarih öabt den 2soru sormuşlar ya ondan panik yaptım. Geçen yıl 3kaynak bitirmiştim pegem yargı fem ama işe yaramadı soru tarzları malum değişti. İnş kaliteli ayrıntılı bi kitap bulurum. Esen yay mantıklı geldi indirip bakayım bu arada sağol cnm :)

kızlar bugün genel yetenekten tekrar testleri çözdüm, eğitim bilimlerinden konu çalışıp konuyla ilgili çıkmış soruları çözdüm. öabt den de konuya bakıp ondan sonra uyku moduna geçeceğim iyi geceleerr:KK36:

hoşbulduk:KK45:ben de eğitim bilimlrinden öğrenme,gelişim bitti bu gün rehberliğe başlayacağım.hafta sonları bilgisayar kursuna gidiyorum memurluk için lazım olur diye.bir de 2 aydır tarih çalışmaya çalışıyorum fakat bir türlü ilerlemiyor.yazarak çalışayımdedim çünkü birkaç kaynaktan bakıyorum.tarihin pusulası çok güzelbu seneki soruların cevabı var sanki.onunla birlikte evveliyat ismli soru bankası var ismini dumuşsunuzdur belki.Meb ve açıköğretimle birlikteymiş.

hoşbulduk:KK45:ben de eğitim bilimlrinden öğrenme,gelişim bitti bu gün rehberliğe başlayacağım.hafta sonları bilgisayar kursuna gidiyorum memurluk için lazım olur diye.bir de 2 aydır tarih çalışmaya çalışıyorum fakat bir türlü ilerlemiyor.yazarak çalışayımdedim çünkü birkaç kaynaktan bakıyorum.tarihin pusulası çok güzelbu seneki soruların cevabı var sanki.onunla birlikte evveliyat ismli soru bankası var ismini dumuşsunuzdur belki.Meb ve açıköğretimle birlikteymiş.
:nazar: oooh çok güzel... tarihte anlayarak ilerlemek önemli zaten yavaşlığı dert etmeHoppa ünivde bilgisayar dersi almamış mıydın? ben 4 gün ara verdim sevdicek gelcek de:KK49:

Ben 2016da gireceğim ama 2015 için epey bütçe ayrılmış diyorlar eğitime doğru mu kızlar?Bu alımları artırır mı ?

Kızlar Merhaba:KK15:
çalışmalar nasıl gidiyor :KK70:

ben bikac gün ara verdim yarın tekrar başlıcam umarım.

öyt rehberlik bitti gelişim ölçme birer konu kaldı ogrenmeyi de dershane ile beraber gitmeyi dusunuyorum.:KK55:
konular bi bitseydi soru çözümü dahA zevkli :KK55:
Mat da basliamam lazim ama hiç sevmiyorum :mad:

iyi geceler:KK24:3günlük zorunlu moladan sonra tekrar zorda olsa çalışmaya döndüm.inşallah tekrar hastalanmam.arkadaşlar konulardan sonra hiç soru çözesim gelmiyor sizde böyle oluyor musunuz acaba?nedense soru çözmek ölüm geliyor cevabı ve çözümü olan var mı?yardım,yardım.imdaaaaat:KK61:

X