2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Kızlar bugün çok fazla çalışamadim:110:
Ölçme son iki konu calistim 90 soru çözdüm çalıştığım yerlerden iyice yavasladim sanki ya:KK43:

Kızlar bugün çok fazla çalışamadim:110:
Ölçme son iki konu calistim 90 soru çözdüm çalıştığım yerlerden iyice yavasladim sanki ya:KK43:
ben de ölçmeden 125 soru çözdüm sadece bugün biraz dinleneyim istedim... bi yıldır kpss çalışıyorum...

Merhaba kızlar hepimize sağlıklı huzurlu hayırlı bol atamalı bir yıl olsun inşallah :KK68:
Dün uğrayamadım buraya. 200 türkçe 250 öğrenme sorusu çözdüm.
Bugün de 80 öğrenme sorusu çözdüm.
Şimdi de ölçme çalışmaya başlayacağım.Geçen yıl hiç bakamadım neredeyse bilgim sıfır gibi bu derste.
Hepinize kolay gelsin.Daha da hızlanalım kızlar yüksek yüksek puanlar alalım ve atanalım :KK55:

Bugün benimde canım istemedi.bende bi senedir ölçme çalışıyor hissediyorum:KK72:
puff geçen yıl bu zamanlarda da bu illetle meşguldum hala daha öyleyim bıktım sıkıldım yoruldum ama başka da çare yok gibi:KK51:
Merhaba kızlar hepimize sağlıklı huzurlu hayırlı bol atamalı bir yıl olsun inşallah :KK68:
Dün uğrayamadım buraya. 200 türkçe 250 öğrenme sorusu çözdüm.
Bugün de 80 öğrenme sorusu çözdüm.
Şimdi de ölçme çalışmaya başlayacağım.Geçen yıl hiç bakamadım neredeyse bilgim sıfır gibi bu derste.
Hepinize kolay gelsin.Daha da hızlanalım kızlar yüksek yüksek puanlar alalım ve atanalım :KK55:
amiiinnn inşallaaaaahHoppa ve tebrikler çok iyi çözmüşsün:nazar::KK9: çoğunluk ölçme çalıştığına göre yapamadığım soruları sorabilirim:KK8:

puff geçen yıl bu zamanlarda da bu illetle meşguldum hala daha öyleyim bıktım sıkıldım yoruldum ama başka da çarem yok gibi
amiiinnn inşallaaaaahHoppa

Bende ölçme ile yılbaşına girdim benimde başıma bela :KK42:

Hepinize merhaba kızlar :KK3:
İnşallah çalışmalarınız iyi gidiyordur.Yazmasam da burayı takip ediyorum.
#izmirli meri ve #holofira gayet güzel gidiyorsunuz maşallah :nazar::KK70:
Kızlar kafama takılan bir şey var onu sormak istiyorum.Bir türlü çalışmalarımı yeterli göremiyorum ve çok yoğun şekilde sınav kaygısı yaşıyorum şu sıralar. Ya kazanamazsam diye her gün aklımdan geçiriyorum üstelik çalıştığım halde.
Matematik, türkçe, gelişim ve öğrenmeyi bitirdim.Matematik ve türkçeden ales soru bankası vardı elimde onu bitirmeye çalışıyorum çok az kaldı.Her gün tekrar amaçlı çöze çöze gittim.
Türkçe konu anlatımlı bir kitap bitirdim.Sonunda deneme, önceki yılların çıkmış soruları vardı.Onları çözdüm.
Başka bir konu anlatımlı türkçe kitap da bitirdim.Birkaç tane modül tarzı dergiler var onları da bitireceğim günde.
Gelişim ve öğrenmeden de tekrar amaçlı karışık sorular çözüyorum.
Bu 2 gün sadece türkçe çözeceğim.

1 ocaktan itibaren de tarih coğrafya anayasa geri kalan eğitim bilimlerine başlayacağım.Tarih coğrafyaya başlamıştım zaten.Ama en baştan almayı düşünüyorum yine de. Mart sonu ya da en fazla nisan 15e kadar konu çalışmayı bitirmeyi planlıyorum.Tabi her gün konu çalışıp arkasından en az 150 soru çözmek kaydıyla.
Ayrıca her gün sabahtan öğleye kadar bitirdiğim dersler için tekrar koyacağım ve her gün türkçe matematik denemesi çözeceğim.
Bu zamana kadar konuları bitirip kalan 2,5 ay sadece soru ve deneme çözmeyi düşünüyorum.
Böyle planladığım halde hala stres sıkıntı anlamadım neden?
Geçen yıl okul vardır açıköğretim vardı yine de daha umutluydum bu yıl mezunum vaktim de var ama daha umutsuzum sebebini anlamış değilim. Bunu nasıl atabilirim üzerimden?

merhaba cnm. teşekkür ederim. çalışıp bitirdiğimiz dersler aynı bi an kendimi okudum sanki burda.:KK48: çalışmaların çok iyi, planın da öyle. diğer kızlara katılıyorum stres bizim düşmanımız yaptıklarının boşa gitmesine sebep olur kendini rahatlatmaya çalış. buraya yazmak iyi motive ediyor ve moral oluyor insana. iyi çalışmalar sakın ümitsizliğe düşme cnm:KK66:

kızlar ben geldim:KK3: kaç gündür modem bozuktu yazamadım. biraz önce internete kavuştum çok şükür. nasıl gidiyor çalışmalar bakalım?

bu sene kpss den toptan kurtuluruz inşallah... nasıl gidiyo ölçme? ben üçüncü konuya çalışcam bugün...

İnşallahh..
Benim şuan itibariyle ölçme bitti nihayet:KK55:
Eksik olduğum düşündüğüm konularda tekrar yaptım not çıkardım genel tekrar testlerine geçtim. senin nasıl gidiyor istatistiklere gelmissin en gicik yerler:110:

Kızlar ben bugün ölçmeye başlayacaktım ama vazgeçtim :KK51:
Ufak bi giriş yaptım 30 soru çözdüm ama sonra sıkıldım.
Ölçmeyi 2 aya yaymaya karar verdim.Yoğun bir şekilde ölçmeyi bitiremeyeceğim.
Kendime ufak dozlarda ölçme vermeyi planladım :KK45:
45 tane de gelişim öğrenme karışık soru çözdüm.Bugünlük bu kadar.Aslında boş geçti gibi oldu.
Bu saatten sonra da bir şey yapmam heralde.

Kızlar bugün öabt den ve eğitimden konu çalışıp soru çözdüm. alan yoğunlaşmaya başladı artık ve beni yoruyor. alan çalıştıktan sonra çok yorulmuş olyrm bu yüzden eğitimi bile zor çalışyrm. genel yetenek kısmından soru çözümlerim aksamaya başladı ne yapsam ne etsem bilemiyorum. alan çok önemli bnm için hergün çalışmam lazım alanla aynı günde bir eğitim ünitesi çalışınca zor oluyor. sizce ne yapsam eğitimi iki güne bölüp yanına da genel yetenek mi eklesem???:KK51:

Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.
Doğru başlığa mı yazacağım bilemedim ama umarım doğrudur.
Ya kızlar ben boşlukta gibiyim şu an. Aylardır öyp'yi bekliyordum ama kadro açılmayınca sap gibi kaldım resmen.ne yapacağım hiç bilmiyorum. :KK43: nasıl bekleyeceğim temmuza kadar. Ki o zaman açılacağının garantisi bile yok.Çevreden de bir ne zaman çalışmaya başlıyorsun baskısı var. Her şey kolay da bunlara laf anlatmak zor.
Kpss'ye mi çalışsam diye düşünmeye başladım. Çünkü öyp olmazsa akademide hiç şansım yok. Her yerde olduğu gibi onda da torpilin alası dönüyor bilirsiniz.
Kpss hakkında da hiçbir bilgim yok. Ne yapmalıyım?Nereden başlamalıyım? Geç mi kaldım başlamak için acaba. Tecrübelerinizle bana birazcık yol gösterin :KK43:

İnşallahh..
Benim şuan itibariyle ölçme bitti nihayet:KK55:
Eksik olduğum düşündüğüm konularda tekrar yaptım not çıkardım genel tekrar testlerine geçtim. senin nasıl gidiyor istatistiklere gelmissin en gicik yerler:110:
ohh ohh maşallah:nazar: önce ölçme araçlarına falan çalışcam sayısal kısmı en sona bırakcam mat eksilerde olunca ölçmeye de önyargılı yaklaşıyom bu da beni çok sıkıyo bakalım bu kez ne kadarını anlayabilcem:KK51:

Kızlar bugün öabt den ve eğitimden konu çalışıp soru çözdüm. alan yoğunlaşmaya başladı artık ve beni yoruyor. alan çalıştıktan sonra çok yorulmuş olyrm bu yüzden eğitimi bile zor çalışyrm. genel yetenek kısmından soru çözümlerim aksamaya başladı ne yapsam ne etsem bilemiyorum. alan çok önemli bnm için hergün çalışmam lazım alanla aynı günde bir eğitim ünitesi çalışınca zor oluyor. sizce ne yapsam eğitimi iki güne bölüp yanına da genel yetenek mi eklesem???:KK51:

Eğitimde uzun konuları bölebilrsin belki gy gk da da bazi temelinin olduğu konuları hızlı geçip uzun konuları yine bölüp çalışabilirsin cnm
Benim alan yokama bazı uzun konuları bölüyorum sürekli aynı konuya çalışmak bıkkınlık veriyor sanki hiç ilerlemeyorum hissi.. alanla beraberde epey yorar tabi

X