2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

inşallah... branşlara dağılımı önemli olan... adil bi dağılım yaparlar umarım:KK51: sen okuyor musun?
Ben adaletli bir dağılım olacağını hiç sanmıyorum.bu sene de dinkültürü gibi Osmanlıcaya bol bol kadro verirler,ilahiyatçılarda yığılma varmış ya sanki biz de yokmuş gibi.canları isteyince bütçe mütçe demeden kimsenin gözünün yaşına emeğine bakmadan açarlar binlerce kadro,bize gelince de utanmadan 2 kadroyu zor verirler.osmanlıcaya gelince kılıfıda hazırlamışlar"talep çok"muş bu bahaneye gülerler ya insan daha mantıklı bir neden söyler de belki inanan olur.bizleri bu kadar da aptal sanıyorlar ya sanırım aynaya bakmayı ya unutuyorlar yada kendilerine dev aynasından bakıyorlar.Anlayacağın tatlım biz köpek gibi çalışıp eşimizi,çocuklarımızı ihmal edip 85 ve üzeri almaya çalışalım gör bak onlara45-50lerle yüzlerce kadro verirler.kaz gelecek yerden (oy)tavuk esirgenmez değil mi?

iyi geceler:KK24:3günlük zorunlu moladan sonra tekrar zorda olsa çalışmaya döndüm.inşallah tekrar hastalanmam.arkadaşlar konulardan sonra hiç soru çözesim gelmiyor sizde böyle oluyor musunuz acaba?nedense soru çözmek ölüm geliyor cevabı ve çözümü olan var mı?yardım,yardım.imdaaaaat:KK61:

Geçmiş olsun salgın ayları dikkat etmek lazım:KK17:
Banada konu çalışması zor geliyor hemen bitse soruya gecsem diyorum hatta bazen konuyu hızlıca okuyorum çabuk bitsin diye sonra soru çozerken geri dönüp bakmak zorunda kalıyorum :KK53:
Hepimizin stili farkli işte:KK73:

iyi geceler kızlar. bugün öabt den soru çözdüm, eğitimden konu çalışıp ardından soru çözdüm, türkçenin de hatrı kalmasın dedim biraz da ondan soru çözdüm. eğitim konusu uzundu yordu beni. hemen uyumak istiyorum:KK43:
bu arada çalışıp buraya rapor yazalım gaza gelelim arkadaşlar. olmuyo böyle kimse yazmıyoo :KK43:

iyi geceler kızlar. bugün öabt den soru çözdüm, eğitimden konu çalışıp ardından soru çözdüm, türkçenin de hatrı kalmasın dedim biraz da ondan soru çözdüm. eğitim konusu uzundu yordu beni. hemen uyumak istiyorum:KK43:
bu arada çalışıp buraya rapor yazalım gaza gelelim arkadaşlar. olmuyo böyle kimse yazmıyoo :KK43:
iyi geceler:KK25:ben de eitim çalıştım var olan konu testini çözdüm.şimdide bu saatte programda olduğu için matematik çalışacağım.bu saatte deme misafirlerim vardı ancak vakit bulabildim.

Geçmiş olsun salgın ayları dikkat etmek lazım:KK17:
Banada konu çalışması zor geliyor hemen bitse soruya gecsem diyorum hatta bazen konuyu hızlıca okuyorum çabuk bitsin diye sonra soru çozerken geri dönüp bakmak zorunda kalıyorum :KK53:
Hepimizin stili farkli işte:KK73:
öncelikle teşekkür ederim.evet herkesin stili farklı amacı tek,stilimiz zorluklarımız ne olursa olsun bizi istediğimiz başarıya götürsün hayırlısıyla yeterHoppa

merhaba kızlar sevdicek bugün gitti:cry: yarın yine ders... gelişimle devam etcem, Türkçeye de başlıcam:KK51: iyi geceler...

iyi geceler:KK25:ben de eitim çalıştım var olan konu testini çözdüm.şimdide bu saatte programda olduğu için matematik çalışacağım.bu saatte deme misafirlerim vardı ancak vakit bulabildim.

aksine tebrik ediyorum:KK9: o saatte ve misafirlerden sonra çalışmak da bir başarı bence

kızlar bugün eğitimden uzuunca bir konu çalıştım sonrasında soru çözdüm. türkçeden de tekrar testi çözdüm. öabt kısmına bakamadım eğitim bölünmesin diye. iyi çalışmalar :cool:

kızlar bugün eğitimden uzuunca bir konu çalıştım sonrasında soru çözdüm. türkçeden de tekrar testi çözdüm. öabt kısmına bakamadım eğitim bölünmesin diye. iyi çalışmalar :cool:
maşallah mericim:nazar: ben de Türkçeden iki saat video ders dinledim çok az soru çözdüm eğitime bakamadım henüz kendime gelemedim:KK51:

kızlar bugün eğitimden ve öabtden birer ünite çalıştım ardından bolca soru çözdüm. eğitimin önceki konularından da tekrar testleri çözmeye başladım unutmayayım diye. kimse yazmıyo ama ben inatla yazmaya devam edicemEn Büyük KK

kızlar bugün eğitimden ve öabtden birer ünite çalıştım ardından bolca soru çözdüm. eğitimin önceki konularından da tekrar testleri çözmeye başladım unutmayayım diye. kimse yazmıyo ama ben inatla yazmaya devam edicemEn Büyük KK
:nazar::nazar::nazar: yaz tabii canım bi ara ben de böyleydim zamanla artar paylaşanlar... ben bugün çalışmadım:KK51:

günaydın... bu kadar erken mi başlıyorsun???

salıdan beri erken kalkıyorum. ben sabah erkenden çalışabilenlerdenim bundan sonra böyle devam edicem inşallah. konuları sabah çalışıyorum soruları öğleden sonra ve akşam çözüyorum. gün çok bereketli oluyo ve çok zinde kalıyo insanHoppa

kızlar size nacizane bir önerim olacak. eğitim bilimlerinde murat yayınlarının öğretmenin ders notları 2015 kitabını kullanıyorum. özet gibi görünse de ihtiyacın konu anlatımı kitaplarından kontrol ediyorum atlanmış bi ayrıntıya rastlamadım gelişim ve öğrenmede. görsel olmasını çok sevdim. tavsiye olunur :KK39:

salıdan beri erken kalkıyorum. ben sabah erkenden çalışabilenlerdenim bundan sonra böyle devam edicem inşallah. konuları sabah çalışıyorum soruları öğleden sonra ve akşam çözüyorum. gün çok bereketli oluyo ve çok zinde kalıyo insanHoppa
ben de sabah erken kalkınca çalışan ve anlayanlardanım ama seninki çok erken geldi ben 10da kalkıyorum 12de derse oturuyorum ekstra bi durum olmazsa tabii:KK16:

kızlar size nacizane bir önerim olacak. eğitim bilimlerinde murat yayınlarının öğretmenin ders notları 2015 kitabını kullanıyorum. özet gibi görünse de ihtiyacın konu anlatımı kitaplarından kontrol ediyorum atlanmış bi ayrıntıya rastlamadım gelişim ve öğrenmede. görsel olmasını çok sevdim. tavsiye olunur :KK39:
ben 2010da murata gitmiştim pek memnun kalmamıştım ondan beri ne önünden geçerim ne de kitabını alırım midemi bulandırıyor adını duyduğumda bile çok itici geliyor:KK12: ama eğitim hocaları çok iyiydi temelimi onlar sayesinde oluşturdum:KK36:

ben de sabah erken kalkınca çalışan ve anlayanlardanım ama seninki çok erken geldi ben 10da kalkıyorum 12de derse oturuyorum ekstra bi durum olmazsa tabii:KK16:

olabilir tabi kişiye göre değişiyo. ben uyumayı çok sevmem zaten, ders çalışmasam bile erken kalkarım geneldeHoppa

X