2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Tesekkur ederim meri branşdaşım :)
Burada birbirimizden heveslenerek caliscaz insaallah bugun dersim vardi simdi geldim eve ama yorgunda olsam simdi bir kac geriye donuk topigin sayfalarindan okuyarak kimler nasil hazirlaniyor bakip bende hemen basliycam ama benim genelmkultur ve egitim hic baslamadim daha :KK43:

Tesekkur ederim meri branşdaşım :)
Burada birbirimizden heveslenerek caliscaz insaallah bugun dersim vardi simdi geldim eve ama yorgunda olsam simdi bir kac geriye donuk topigin sayfalarindan okuyarak kimler nasil hazirlaniyor bakip bende hemen basliycam ama benim genelmkultur ve egitim hic baslamadim daha :KK43:

ne demek rica ederim birbirimize destek olacağız böyle:KK39: ben de genel kültüre başlamadım. eğitim alan ve genel yetenek çalışıyorum şimdilik. kültür kısmını unuturum diye geciktiriyorum. hergün buraya yazmaya çalışacağım yaptıklarımı motive oluyorum böylece. bu arada öabt de hangi kaynağı kullanmayı düşünüyorsun? ben daha almadım da hangisini alsam acaba:KK51:

bugün öabt ve türkçeden soru çözümü, eğitimden ise konu çalışma ve soru çözümü yaptım bugünlük paydos:confused: iyi geceler

Bende tekrardan basladim kizlar. Artik bransdasim olan bir arkadasimla caliscaz yani birbirimizi takip etcez. Hedef vercez kendimize calismayana ceza var:) bu fikir cok iyi oldu aylardir duzen kuramadim. Pazartesi tarihten basliycaz ben o zamana kadar cografyayi bitirmeliyim. Bugun siyasi cografya ve dunya sorunlari bitti. Sondan başladım :) ii çalışmalar herkese

Günaydın kizlar :) evimin işini ve yemegimi yapip derse oturcam ogleni bulur yani baslamam. Siz neler yapıyorsunuz bakalim:confused:

merhaba ben de evde çalışanlardanım,yeni katıldım.ben de bir türlü motive olamıyorum özellikle de soru çözmeye sürekli erteliyor ya da çok yavaş çözüyorum.lütfen bana yardımcı olur musunuz.haftalık soru takibi yapıyor musunuz? bir de coğrafya,öğrenme,gelişim bitti ama sanki bir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum.soru çözdükçe oturur mu?

sanırm herkes ders çalışıyor.lütfen birileri tecrübelerinden ve nasıl daha motive olmuş çalışmaların beni de haberdar ederse çook sevinirim.beni de aranıza alır mısınız?

Kızlar iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum. Alanım felsefe ve 90a yakın puan yapmam gerekiyor. Şimdi genel yetenek matematik vs çok iyiyim. Genel yetenek en fazla 8 yanlış oluyo. Kültürdede tarihte kendimi iyi sanırdım ama benı bu sınavda batıran tarih oldu. Eğitimde de çok sıkıntım yok. Şimdi nasılsa diğer alanlarda açığım pek yok diye ben tarih öabt alsam ve ondan çalışsam nasıl olır tarih standart sapması yüksek ve benim ciddi fark atmam lazım. Ne diyorsunuz öabt fikri mantıklı mı?

Kızlar iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum. Alanım felsefe ve 90a yakın puan yapmam gerekiyor. Şimdi genel yetenek matematik vs çok iyiyim. Genel yetenek en fazla 8 yanlış oluyo. Kültürdede tarihte kendimi iyi sanırdım ama benı bu sınavda batıran tarih oldu. Eğitimde de çok sıkıntım yok. Şimdi nasılsa diğer alanlarda açığım pek yok diye ben tarih öabt alsam ve ondan çalışsam nasıl olır tarih standart sapması yüksek ve benim ciddi fark atmam lazım. Ne diyorsunuz öabt fikri mantıklı mı?
tarih öabt çok ayrıntılıdır gk deki tarih sadece Türk tarihi ama tarih öabtde tarih bilimi ilk çağ uygarlıkları avrupa tarihi İslam tarihi gibi birçok konu var zaman ve para kaybı olabilir yine de sen bilirsin tabii için nasıl rahat edecekse ama tarih alan almak yerine esen yayınlarının lise tarih 9 10 11 12 konu anlatımlarını net sayfalarından indirip okuyabilirsin:KK39:

sanırm herkes ders çalışıyor.lütfen birileri tecrübelerinden ve nasıl daha motive olmuş çalışmaların beni de haberdar ederse çook sevinirim.beni de aranıza alır mısınız?
yorum yapanlar ders çalışıyor genellikle aslında insan kendini daha iyi tanır senin ihtiyacın olanı sen daha iyi bilirsin buna göre bi çalışma planı yapıp başlayabilirsino_O biz de yardımcı oluruz tabiii:KK8:

X