2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

günaydın maşallah hamarat hatunsun ben de öğleden sonra başlıcam inş
Sorma canim nazar degdi heralde bebegimin hastane isleri vardi unutmuşum onu goturduk ordanda anneme gittim derken hic oturamadim dersin basina ama olsun daha guzel motive oldu benim icin yrn bomba gibi dönüyorum

Sorma canim nazar degdi heralde bebegimin hastane isleri vardi unutmuşum onu goturduk ordanda anneme gittim derken hic oturamadim dersin basina ama olsun daha guzel motive oldu benim icin yrn bomba gibi dönüyorum
ayy benim nazarım mı değdi yoksa en azından ev işlerini hallettmiştin bebişe de geçmiş olsun

Cnm bence tarih alan cok ayrinti kafani gereksiz bicok seyle doldurmanin bi anlami yok hicbiri cikmiyo çünkü sinavda. Onun yerine iki uc kaynaktan okuyarak tek not cikar sonra butun kaynaklarin sorusunu çöz. Bu şekilde halledersin dert etme

burda elini sallasan ya edebiyata ya sosyale çarpıyor nasıl gidiyor çalışmalar?

aslında gitmiyordu.ekimden beri ha bugün başlayacağım ha yarın diyerekten bu güne kadar geldim pazartesi karar aldım ve kesin olarak başladım kendime çalışma planı yaptım.ücretli öğretmenlik yapıyorum.bi yandan da ders çalışıcam inşallah.okulda öğlenciyim gece geç saate kadar çalışınca sabah uyanma problemi yok o yüzden gece çalışıyorum.şimdilik uygulamam ve planlarım bu şekilde hocam.devamı gelir inşallah.sizin nasıl gidiyor?

aynı ben... güya ben de kurban bayramından hemen sonra başlıcaktım ama yeni yeni oturttum düzenimi. çalışırken hazırlanmanın zorluğunu bilirim sınav zamanları falan biraz aksar ama tatillerde dengelersin

Slm kizlar nasilsiniz ben bu konuya yeni katildm da bende kpss ye hazirlanmam lazim :))

inşallah hocam bu sene olsun artık.sonraki yıllar tam bir muamma.ders çalışmayı çok istiyorum ama işte çok zor geliyor.bakalım hayırlısı :) 2 gün tarih çalıştım islamiyet öncesi türk devletleri falan ilk konuyu bitirdim sorularını çözdüm.bugün ve yarın da matematik.temel kavramlar :) cumaya coğrafya koydum.çok zorlanmadığım için tek güne koydum.c.tesi alan pazarda eğitim olsun dedim.en azından tarih ve matematik bitince alana daha çok yüklenirim.vatandaşlığı da çalışsam da unutacağım için son zamanlara sakladım

gayet güzel planın inş son olur ben de bu sene son olsun istiyorum ondan bu gayretim... inş atanır kurtuluruz topikcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…