Sorma canim nazar degdi heraldegünaydınmaşallah hamarat hatunsun ben de öğleden sonra başlıcam inş
burda elini sallasan ya edebiyata ya sosyale çarpıyoröyle mi :) olsun gk-gy ve eğitim ortak
ayy benim nazarım mı değdi yoksaSorma canim nazar degdi heraldebebegimin hastane isleri vardi unutmuşum onu goturduk ordanda anneme gittim derken hic oturamadim dersin basina ama olsun daha guzel motive oldu benim icin yrn bomba gibi dönüyorum
Cnm bence tarih alan cok ayrinti kafani gereksiz bicok seyle doldurmanin bi anlami yok hicbiri cikmiyo çünkü sinavda. Onun yerine iki uc kaynaktan okuyarak tek not cikar sonra butun kaynaklarin sorusunu çöz. Bu şekilde halledersin dert etmeKızlar iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum. Alanım felsefe ve 90a yakın puan yapmam gerekiyor. Şimdi genel yetenek matematik vs çok iyiyim. Genel yetenek en fazla 8 yanlış oluyo. Kültürdede tarihte kendimi iyi sanırdım ama benı bu sınavda batıran tarih oldu. Eğitimde de çok sıkıntım yok. Şimdi nasılsa diğer alanlarda açığım pek yok diye ben tarih öabt alsam ve ondan çalışsam nasıl olır tarih standart sapması yüksek ve benim ciddi fark atmam lazım. Ne diyorsunuz öabt fikri mantıklı mı?
Yok cnm ben abartiyorum aslinda bu calisma çalışma fln degilde maksat gaza gelmek :) sagol tatlimayy benim nazarım mı değdi yoksaen azından ev işlerini hallettmiştin bebişe de geçmiş olsun
burda elini sallasan ya edebiyata ya sosyale çarpıyornasıl gidiyor çalışmalar?
Hosgeldin cnmMerhaba kızlar.bende motive olmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum.
aynı ben... güya ben de kurban bayramından hemen sonra başlıcaktım ama yeni yeni oturttum düzenimi. çalışırken hazırlanmanın zorluğunu bilirim sınav zamanları falan biraz aksar ama tatillerde dengelersinaslında gitmiyordu.ekimden beri ha bugün başlayacağım ha yarın diyerekten bu güne kadar geldimpazartesi karar aldım ve kesin olarak başladım kendime çalışma planı yaptım.ücretli öğretmenlik yapıyorum.bi yandan da ders çalışıcam inşallah.okulda öğlenciyim gece geç saate kadar çalışınca sabah uyanma problemi yok o yüzden gece çalışıyorum.şimdilik uygulamam ve planlarım bu şekilde hocam.devamı gelir inşallah.sizin nasıl gidiyor?
zamanla oturur canım çalıştıkça çalışası geliyor insanınYok cnm ben abartiyorum aslinda bu calisma çalışma fln degilde maksat gaza gelmek :) sagol tatlim
aleyküm selamSlm kizlar nasilsiniz ben bu konuya yeni katildm da bende kpss ye hazirlanmam lazim :))
Bransim tarih yaa cnm yeni mezun oldum ama coook umutsuzumaleyküm selambiz de çalışmaya çalışıyoruz branşın ne?
aynı ben... güya ben de kurban bayramından hemen sonra başlıcaktım ama yeni yeni oturttum düzenimi. çalışırken hazırlanmanın zorluğunu bilirim sınav zamanları falan biraz aksar ama tatillerde dengelersin
yaa neden ki? hem de daha yeni mezunsun taze kansınBransim tarih yaa cnm yeni mezun oldum ama coook umutsuzum(
gayet güzel planıninşallah hocam bu sene olsun artık.sonraki yıllar tam bir muamma.ders çalışmayı çok istiyorum ama işte çok zor geliyor.bakalım hayırlısı :) 2 gün tarih çalıştım islamiyet öncesi türk devletleri falan ilk konuyu bitirdim sorularını çözdüm.bugün ve yarın da matematik.temel kavramlar :) cumaya coğrafya koydum.çok zorlanmadığım için tek güne koydum.c.tesi alan pazarda eğitim olsun dedim.en azından tarih ve matematik bitince alana daha çok yüklenirim.vatandaşlığı da çalışsam da unutacağım için son zamanlara sakladım
gayet güzel planıninş son olur ben de bu sene son olsun istiyorum ondan bu gayretim... inş atanır kurtuluruz topikcek
bana mı sordun? sosyal bilgilerSenin bransin ne tatlm
Evet cnm sana sormuştum :))bana mı sordun? sosyal bilgiler