2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

rica ederim canım ne demek bunun için yazıyoz zaten buralara destek olalım moral bulalımHoppa isteksizlik çalışmaya başlayınca da devam ediyo o kadar zor geliyo ki şu an bana da:KK51: o yüzden isteksizliğin geçmesini hiç bekleme. çalıştıkça azalır ancak. neyse ki ben bugün pg yi bitirdim 210 soru çözdüm. yarın öyt ye başlıcam inşallah. sen nerde kalmıştın?

haklısın isteksizliğin geçmesini beklemek mantıksız. Hoppabugün başladım çok şükür. alan çalıştım soru çözdüm, bir de öğrenme psikolojisinin ilk ünitesini çalışıp soru çözdüm. ben gelişim psikolojisini, genel yetenek matematiği bitirdim. türkçeden de az kaldı konu olarak. alana devam ediyorum şimdi eğitimden de öğrenme psk. başladım bugün. türkçe ve matematikten azar azar da olsa hergün soru çözmeye çalışacağım unutmamak için. eğitim ve alanı hegün çalışıp türkçe ve matematiği dönüşümlü olarak soru çözümü şeklinde ekliyorum programa. sen ne durumdasın ?

Ayni durum bende de var tarihi bitirdim 1 ay oldu bastan baslamadim kizlarr biktim aglayacam yaa :'( kizlar ders calisma programiniz nasil? ne olur allah rizasi icin yardimci olun kafayi yemek uzereyim :KK43: konu calisiyorum test ne zaman cozeyim? konunun pesine mi hemen ilgili testi cozeyim :KK43: yoksa belirli gunleri ayirip sadece teste mi ayirsam ? konulari ilk donem bitirince ikinci donem tekrar yapmayip full test mi cozsem ooofff kafam cookk karisik lutfeeeeennn akil verin nasil yapayim :KK43:

cnm bence konu ardından hemen soru çözmek daha iyi oluyor. hatırlamayı kolaylaştırıyor. ben öyle yapıyorum, yanlış yaptığım ya da yapamadığım soruları not alıyorum gerekirse konuya tekrar dönüyorum. bitirdiğin derslerde de soru çözmeden önce kısa tekrar yapıp sonra soru çözersen faydalı olur inşallah. soruları sonraya bırakma derim ben. programım da şöyle öabt ve eğitimi hergün çalışıyorum. matematik ve türkçeden de birer gün arayla az da olsa soru çözmeye çalışıyorum. senin için önemli olan dersleri belirleyip ona göre plan yaparsan daha faydalı olur. önceliklerini belirle yani. Allah yardımcımız olsunHoppa

Peki ders calisma programiniz nasil ? Nasil bir program uyguluyorsunuz..? Suan o kadar cok programa ihtiyacim var ki.. Duzen oturtmustum bozuldu dahada toparlayamadim.. :KK43:
her güne ayrı prog yapıyorum kaçta uyanırsam sonrasını planlıyorum her gün değişiyor. genellikle iki saat konu okuyup bi saat soru çözüyorum sonra ara veriyorum yarım saatlik bi saatlik sonra yine konu soru ara diye devam ediyorum. günde en fazla iki konu bitirebiliyorum. pg hızlı bitti ama öytde konular daha uzun bi haftayı bulur sanırım bitirmem. ders ders ilerliyorum. eğitimde konular benzer olduğu için karıştırabilirim. senin branşın neydi?

haklısın isteksizliğin geçmesini beklemek mantıksız. Hoppabugün başladım çok şükür. alan çalıştım soru çözdüm, bir de öğrenme psikolojisinin ilk ünitesini çalışıp soru çözdüm. ben gelişim psikolojisini, genel yetenek matematiği bitirdim. türkçeden de az kaldı konu olarak. alana devam ediyorum şimdi eğitimden de öğrenme psk. başladım bugün. türkçe ve matematikten azar azar da olsa hergün soru çözmeye çalışacağım unutmamak için. eğitim ve alanı hegün çalışıp türkçe ve matematiği dönüşümlü olarak soru çözümü şeklinde ekliyorum programa. sen ne durumdasın ?
oo baya ilerlemişsin sen maşallah kendini boşuna strese sokuyorsun:KK8: çalışma planında da önemli olan senin nasıl daha iyi anladığın nasıl daha hızlı ilerlediğin zaten. sevindim tekrar başlamana:KK36: ben de öyt den ilk konuyu bitirdim bugün...

Son düzenleme:
teşekkür ederim ben yeni başladım ya ondan tatil yok bugün. normalde ben de haftasonu tatili koymuştum programa:KK70:
evet evet sen bırakma hani yeni işe girenlere iki hafta izin vermezler ya:KK48: ben de sadece cmts tatil yapıyom tatil de denmez gerçi temizlik banyo çamaşır kek börek... şimdilik böyle ama konularda ilerleyince tatil günü bile test falan çözerimHoppa

cnm bence konu ardkadsen soru çözmek daha iyi oluyor. hatırlamayı kolaylaştırıyor. ben öyle yapıyorum, yanlış yaptığım ya da yapamadığım soruları not alıyorum gerekirse konuya tekrar dönüyorum. bitirdiğin derslerde de soru çözmeden önce kısa tekrar yapıp sonra soru çözersen faydalı olur inşallah. soruları sonraya bırakma derim ben. programım da şöyle öabt ve eğitimi hergün çalışıyorum. matematik ve türkçeden de birer gün arayla az da olsa soru çözmeye çalışıyorum. senin için önemli olan dersleri belirleyip ona göre plan yaparsan daha faydalı olur. önceliklerini belirle yani. Allah yardımcımız olsunHoppa
Cok tesekkur ederim canim.. Bende o sekilde bolerek calisirim.. Oofff o kadar cok konu var ki insan sasiriyor hangisine bkacagina :KK43:

İstebsorfira, post: 38291385, member: 39491ğu için karıştırabilirim. senin branşın neydi?[/QUOTE]
İstebsorunda
her güne ayrı prog yapıyorum kaçta uyanırsam sonrasını planlıyorum her gün değişiyor. genellikle iki saat konu okuyup bi saat soru çözüyorum sonra ara veriyorum yarım saatlik bi saatlik sonra yine konu soru ara diye devam ediyorum. günde en fazla iki konu bitirebiliyorum. pg hızlı bitti ama öytde konular daha uzun bi haftayı bulur sanırım bitirmem. ders ders ilerliyorum. eğitimde konular benzer olduğu için karıştırabilirim. senin branşın neydi?
Konular benzer olunca dahda karisiyor :KK43: canim bransim muzik ogretmenligi.. Şöyle bi 60 alsam garanti de ne yapacam bilmiyorum... Normalde 58 alsamda atanirimda riske atmak istemiyorum 60-65 yeterli :KK43:

Konular benzer olunca dahda karisiyor :KK43: canim bransim muzik ogretmenligi.. Şöyle bi 60 alsam garanti de ne yapacam bilmiyorum... Normalde 58 alsamda atanirimda riske atmak istemiyorum 60-65 yeterli :KK43:
hımm alınamayacak bi puan değil sistemli çalışmayla rahatlıkla alırsın da atanırsın da:KK39:

evet evet sen bırakma hani yeni işe girenlere iki hafta izin vermezler ya:KK48: ben de sadece cmts tatil yapıyom tatil de denmez gerçi temizlik banyo çamaşır kek börek... şimdilik böyle ama konularda ilerleyince tatil günü bile test falan çözerimHoppa

aynen ben de öyle yapacağım ilerlediğimde. tatil gününü genel tekrar test gününe dönüştürcem. ama şimdi bi süre durmak yok:KK55:

kızlar öytden öğrenme öğretme modelleri bitti bugün, 150 de soru çözdüm. çok yoruldum, konu çok uzundu. tek konu çalışabildim:KK51: haftaya pzts sevdiceğim gelcek:oops: öyt haftaya çarş ancak bitero_O iyi geceler... meri sen naptın bugün?

Sonunda aradigim topigi buldum :) merhaba arkadaslar bende kpss hazirlaniyorum daha dogrusu hazirlanmaya calisiyorum lise matematikcisiyim
Kpss gecmisim 79 80 84 ve 92 puan son aldigim puanla il birincisi olmustum ama yinede atanamayinca umidimi kaybettim 2006 yiliydi ve o sene hamile kaldim tamamen bitti tekrar basladim calismaya ama matematik calisabildim ancak artik hizlandirmak istiyorum bende

kızlar öytden öğrenme öğretme modelleri bitti bugün, 150 de soru çözdüm. çok yoruldum, konu çok uzundu. tek konu çalışabildim:KK51: haftaya pzts sevdiceğim gelcek:oops: öyt haftaya çarş ancak bitero_O iyi geceler... meri sen naptın bugün?

dün ablamlara gittiğimiz için pek çalışamadım ama az da olsa çalıştım yine soğumamak için. sabah alan çalıştım, şimdi eğitim çalışacağım sonra yine alan sonra da türkçeden tekrar testi çözeceğim :KK76: iyi çalışmalar

Sonunda aradigim topigi buldum :) merhaba arkadaslar bende kpss hazirlaniyorum daha dogrusu hazirlanmaya calisiyorum lise matematikcisiyim
Kpss gecmisim 79 80 84 ve 92 puan son aldigim puanla il birincisi olmustum ama yinede atanamayinca umidimi kaybettim 2006 yiliydi ve o sene hamile kaldim tamamen bitti tekrar basladim calismaya ama matematik calisabildim ancak artik hizlandirmak istiyorum bende

merhaba hoşgeldin:KK25: benim branşım ilköğretim matematik. çok güzel puanlar almışsın maşallah yine alabilirsin. biz de hazırlanmaya çalışıyoruz işte birlikte başaracağız inşallahHoppa

X