anladım canım ilk zamanlar tuhaf oluyor da sonra alışıyor insan tel sürekli elinin altında ya girip çıkmak da kolay oluyoholofim netim yok, telefondan yaziyorum ama pek alıskın degılım zor oluyor :)
sen çalış da bizi gaza getirKızlar calismiyosunuz bu da beni gaza gstirmio hadi çalışın bende gaza geleyim:)
hoş geldinizmerhaba arkadaşlar...... nasıl gidiyor çalışmalar......ben daha yeni başlayacağım kpss ye hazırlanmaya.....tavsiyeleriniz varmı........
siz de hoş geldinizMerhaba kızlar ben de biyoloji ogretmeniyim ah o alan var ya o alan derya deniz:))) ben de uzaktan egitimde ders alıyorum alandan hepinize kolay gelsin
Merhabalar, hosbuldum... Ilk kez değil ama daha önce girdiğim de hiç çalışamamistim . Bu yıl olsun istiyorum.hoş geldinizpek gitmiyo ilk kez mi hazırlanıyorsunuz?
olur inşallah... benim 6.girişim olacak. ara mı verdin? ne zaman girmiştin?Merhabalar, hosbuldum... Ilk kez değil ama daha önce girdiğim de hiç çalışamamistim . Bu yıl olsun istiyorum.
asselamlar..ben de ilk kez hazırlanıyorum dersaneye gitmiyorum
eğitim bilimleri coğrafyadan falan bazı konuları bitirdim
testlerini çözdüm ama konuyu geçince aşırı unutuyorum yaa
siz bitirdiğiniz konuları unutmamak için neler yapıyorsunuz ?
bizim de pek yok ama yine de Allahtan umut kesilmez deyip başladık bi yerden sen de ucundan kıyısından yavaş yavaş başla zaten alışmak uzun sürüyor devamı da gelir inşallah...Tarih öğretmeniyim 2015 için de hiç umutlu değilim sizce ne yapmalıyım..
Evet öyle tabi ama branşımdan dolayı ümitsizliğe düşüyorumbizim de pek yok ama yine de Allahtan umut kesilmez deyip başladık bi yerden sen de ucundan kıyısından yavaş yavaş başla zaten alışmak uzun sürüyor devamı da gelir inşallah...
çok iyi anlıyorum benim de sos bilg çok bi farkımız yok ama yapcak bir şey de yok çalışmaktan başka...Evet öyle tabi ama branşımdan dolayı ümitsizliğe düşüyorum
Herhangi bir yerde çalışıyor musunuz?çok iyi anlıyorum benim de sos bilg çok bi farkımız yok ama yapcak bir şey de yok çalışmaktan başka...
hayır, çalışmıyorum... sen?Herhangi bir yerde çalışıyor musunuz?
ben de öyle olmuştum ama bi haftadır daha iyi gibi... coğrafyaya başlamadım ama bence üstünkörü geçme sınav bu ne olacağı hiç belli olmuyor...Slm kizlar bi gazla basladim ama cabuk söndü nerdeyse bir aydir bakmiyorum konulara. Of of bugün biraz bakayim dedim hemen sıkılıp biraktim yine. Ne olacak benim bu halimsosyalciler nasil calisiyosunuz ya cografyadan ülkeler cog na geldim çok sıkıcı üstün körü gecsem olur mu acaba ya sinavda ayrinti mi çıkıyo siz nasil calisiyosunuz
Slm kizlar bi gazla basladim ama cabuk söndü nerdeyse bir aydir bakmiyorum konulara. Of of bugün biraz bakayim dedim hemen sıkılıp biraktim yine. Ne olacak benim bu halimsosyalciler nasil calisiyosunuz ya cografyadan ülkeler cog na geldim çok sıkıcı üstün körü gecsem olur mu acaba ya sinavda ayrinti mi çıkıyo siz nasil calisiyosunuz
selamlar..ben de ilk kez hazırlanıyorum dersaneye gitmiyorum
eğitim bilimleri coğrafyadan falan bazı konuları bitirdim
testlerini çözdüm ama konuyu geçince aşırı unutuyorum yaa
siz bitirdiğiniz konuları unutmamak için neler yapıyorsunuz ?