2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar atanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Rabbim bize de nasip eder inşallah. nasip meselesi bir yerde biz elimizden geleni yapalım da. Allah en doğrusunu bilir :)
bu arada ben şimdiye kadar genel yetenek kısmı matematiğini bitirdim. eğitimden gelişim psikolojisi bitti. türkçe de bitmek üzere. bugün gelişim psikolojisi ve türkçe genel tekrar soruları çözdüm. çok iyi gitmiyor çalışmalar daha önümde çoook konu var ama biraz gaza gelelim diye yazayım dedim. belki işe yarar. iyi çalışmalaar En Büyük KK

arkadaşlar merhaba bende matematik öğretmeniyim. Dersaneye yazıldım. genel kultur temelim var ama egıtımden ve alandan zayıfım. sizce ağırlıklı olarak hangısıne baslamalıyım. Şu an için dersanede gordugumle paralel gıdııyorum. Tavsıyelerınıze ıhtıyacım var. :))

arkadaşlar merhaba bende matematik öğretmeniyim. Dersaneye yazıldım. genel kultur temelim var ama egıtımden ve alandan zayıfım. sizce ağırlıklı olarak hangısıne baslamalıyım. Şu an için dersanede gordugumle paralel gıdııyorum. Tavsıyelerınıze ıhtıyacım var. :))
merhaba hoş geldin sınavı asıl etkileyen alan olduğu için alana ağırlık vermek en mantıklısı eğitimle alanı birlikte götürebilirsin dersanede hepsi başladı mı?

merhaba hoş geldin sınavı asıl etkileyen alan olduğu için alana ağırlık vermek en mantıklısı eğitimle alanı birlikte götürebilirsin dersanede hepsi başladı mı?
gelişim,öyt, rehberlik başladı. Dediğiniz gibi alanı halledeyım egıtımle paralel gideyim. Pek bir temelim olmadığı için çalışmak zor geliyor.

gelişim,öyt, rehberlik başladı. Dediğiniz gibi alanı halledeyım egıtımle paralel gideyim. Pek bir temelim olmadığı için çalışmak zor geliyor.
sende temel olmaması bende istek kalmaması... çalışmak her türlü zor geliyor, inşallah sonumuz hayrolur. onlara öncelik verirsen tekrar etme ve bol soru çözme imkanın da olur...

merhaba arkadaşlar...... nasıl gidiyor çalışmalar......ben daha yeni başlayacağım kpss ye hazırlanmaya.....tavsiyeleriniz varmı........

Merhaba kızlar ben de biyoloji ogretmeniyim ah o alan var ya o alan derya deniz:))) ben de uzaktan egitimde ders alıyorum alandan hepinize kolay gelsin

X