inşallah kuzum, inşallah gerçek olur hayallerimizCanım benim holofim üzülme inşallah seneye atanırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum, inşallah gerçek olur hayallerimizCanım benim holofim üzülme inşallah seneye atanırız.
ah ah bu sorunun cevabını bende bilmiyorumodamdaki çalışma masasına atanmışım yine ekrandaki bu "herhangi bir kadroya yerleşemediniz" yazısı ne zaman değişcek acep
inşallah en kısa zamanda olur badem...ah ah bu sorunun cevabını bende bilmiyorum
günaydın...günaydın kızlar
aynısı bizde de var maalesef... ne kadar erkenden çalışmaya başlamış olsam da devamını getiremedim... yılgınlık var bende bir de...
iyiyiz canım sen nasılsın? niye giremiyo muşun bakem sen nete?Selam canlarım nasılsınız?
Bir an önce ben de çalışmaya başlayacağım inşallah. Bu ara pek giremeyebilirim nete.
Görüşürüz.
merhaba hoş geldin sınavı asıl etkileyen alan olduğu için alana ağırlık vermek en mantıklısı eğitimle alanı birlikte götürebilirsin dersanede hepsi başladı mı?arkadaşlar merhaba bende matematik öğretmeniyim. Dersaneye yazıldım. genel kultur temelim var ama egıtımden ve alandan zayıfım. sizce ağırlıklı olarak hangısıne baslamalıyım. Şu an için dersanede gordugumle paralel gıdııyorum. Tavsıyelerınıze ıhtıyacım var. :))
gelişim,öyt, rehberlik başladı. Dediğiniz gibi alanı halledeyım egıtımle paralel gideyim. Pek bir temelim olmadığı için çalışmak zor geliyor.merhaba hoş geldin sınavı asıl etkileyen alan olduğu için alana ağırlık vermek en mantıklısı eğitimle alanı birlikte götürebilirsin dersanede hepsi başladı mı?
sende temel olmaması bende istek kalmaması... çalışmak her türlü zor geliyor, inşallah sonumuz hayrolur. onlara öncelik verirsen tekrar etme ve bol soru çözme imkanın da olur...gelişim,öyt, rehberlik başladı. Dediğiniz gibi alanı halledeyım egıtımle paralel gideyim. Pek bir temelim olmadığı için çalışmak zor geliyor.
teşekkür ederim. Sizin alanınız neydi?sende temel olmaması bende istek kalmaması... çalışmak her türlü zor geliyor, inşallah sonumuz hayrolur. onlara öncelik verirsen tekrar etme ve bol soru çözme imkanın da olur...
rica ederim. sosyal bilgiler...teşekkür ederim. Sizin alanınız neydi?
holofim netim yok, telefondan yaziyorum ama pek alıskın degılım zor oluyor :)iyiyiz canım sen nasılsın? niye giremiyo muşun bakem sen nete?