2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar pg'den üçüncü konuyu bitirdim, soruları da çözdüm. böyle giderse eğitim ocak sonu bitecek. inşallah...

selamlar.. :KK24: ben de ilk kez hazırlanıyorum dersaneye gitmiyorum
eğitim bilimleri coğrafyadan falan bazı konuları bitirdim
testlerini çözdüm ama konuyu geçince aşırı unutuyorum yaa :KK11:

siz bitirdiğiniz konuları unutmamak için neler yapıyorsunuz ?En Büyük KK

asHoppa bitirdiğin konulardan her gün soru çözersen unutmazsın...

Tarih öğretmeniyim 2015 için de hiç umutlu değilim sizce ne yapmalıyım..
bizim de pek yok ama yine de Allahtan umut kesilmez deyip başladık bi yerden sen de ucundan kıyısından yavaş yavaş başla zaten alışmak uzun sürüyor devamı da gelir inşallah...

Slm kizlar bi gazla basladim ama cabuk söndü nerdeyse bir aydir bakmiyorum konulara. Of of bugün biraz bakayim dedim hemen sıkılıp biraktim yine. Ne olacak benim bu halim :KK43: sosyalciler nasil calisiyosunuz ya cografyadan ülkeler cog na geldim çok sıkıcı üstün körü gecsem olur mu acaba ya sinavda ayrinti mi çıkıyo siz nasil calisiyosunuz

Slm kizlar bi gazla basladim ama cabuk söndü nerdeyse bir aydir bakmiyorum konulara. Of of bugün biraz bakayim dedim hemen sıkılıp biraktim yine. Ne olacak benim bu halim :KK43: sosyalciler nasil calisiyosunuz ya cografyadan ülkeler cog na geldim çok sıkıcı üstün körü gecsem olur mu acaba ya sinavda ayrinti mi çıkıyo siz nasil calisiyosunuz
ben de öyle olmuştum ama bi haftadır daha iyi gibi... coğrafyaya başlamadım ama bence üstünkörü geçme sınav bu ne olacağı hiç belli olmuyor...

üsttekiler hiç susmuyor ya:KK14: bebekleri bi taraftan kendileri bi taraftan... bizim oda olarak kullandığımız yeri onlar oturma odası olarak kullanıyolar. gündüz ayrı bi gürültü gece ayrı bi gürültü... bunaldım daraldım:KK47:

al benden de o kadar iyi gidiyordum ama iki haftadır bıraktım. bugün yarın derken günler geçiyor. bi türlü tekrar başlayamıyorum ooff :KK43:

merhaba hoşgeldin:KK25: ben konuyu bitirince hızlı tekrarlar yapıyorum belirli aralıklarla. hergün de geçmiş konulardan soru çözmeye vakit ayırmaya çalışıyorum.Hoppa

X