inşallah iyiye gider canım...çok korktuğumuz gibi değil ama çokta olumlu değil kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah iyiye gider canım...çok korktuğumuz gibi değil ama çokta olumlu değil kuzum
Allah razı olsun hepinizden canlarıminşallah iyiye gider canım...
hadi hayırlı olsun tatlım ben bi sürü soru bankası aldım yaa onları bitirince alabilirim ancak, sağ olasın söylediğin için canım benim baktım da şimdi tüm kurum sınavlarında çıkmış sorular mı varmışslm kızlar nasılsınız..bende çalışmaya başladım artıkın rapor yazıcam demiştim...
72 soru çözdüm coğrafyadan ve alandan bi ünite bitirdim..
badecim babana geçmiş olsun cnm..umarım iyileşir...
safran, bade, ve çıtırım tercihleriniz yüzünüzü güldürsün inş yerleşirsiniz..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..
zümreler facede bi kitap duydum terapi tarih diye 4 tarih soru bankası birleştirilmiş 6000 soru var. 1000 syf falanmış..bilginize..bende bakmayı düşünüyorum fiyatı 35 tl
http://www.terapitarih.com/
hoş geldiniz branş nedir?tam bana göre bir sayfa arkadaslar kadınlar klubune yenı geldım ve sıstemi bilmiyorum yardım edersenız cok sevınırım.kpss calısmak istiyorum nasıl nerden baslıycam hiç bilmiyorum.
Merhaba hoş geldin. :) Bölümün ne?tam bana göre bir sayfa arkadaslar kadınlar klubune yenı geldım ve sıstemi bilmiyorum yardım edersenız cok sevınırım.kpss calısmak istiyorum nasıl nerden baslıycam hiç bilmiyorum.
Burasi öğretmenlik.çoğunlukla canim.Selam kızlar acaba aranızda işletme okuyupta kpssye gircek olan var mı??
Burasi öğretmenlik.çoğunlukla canim.
Ben beeen Sen ne yaptın Bade'm?atanan var mı?
hayırlı olsun androm benim bu atamada zordu zaten kuzu ya hayırlısıBen beeen Sen ne yaptın Bade'm?
Oyy kuzummmm,hayırlı uğurlu olsunnn. :) Nereye ? Kurtuldun şükür.Ben beeen Sen ne yaptın Bade'm?
Gözünaydın Nevoş. İstediğin yer gelmiştir inşallah. Yazıp kaçma hemen söyle bakam nereye atandın?Ben beeen Sen ne yaptın Bade'm?
Genelde öğretmenler var canım ama sen de istersen bize katılabilirsin.Selam kızlar acaba aranızda işletme okuyupta kpssye gircek olan var mı??
odamdaki çalışma masasına atanmışım yine ekrandaki bu "herhangi bir kadroya yerleşemediniz" yazısı ne zaman değişcek acepatanan var mı?
Canım benim holofim üzülme inşallah seneye atanırız.odamdaki çalışma masasına atanmışım yine ekrandaki bu "herhangi bir kadroya yerleşemediniz" yazısı ne zaman değişcek acep