2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

bana eğitim çok etkiyor demişti:)
ders konusunda onu biraz pasif görüyorum . bende ders çalıştım. emek verdim. onun rahatlığı beni üzüyor sanırım.
64 aldı.. bölümde 71le falan kapatıyor. sorunda bu işte.. bukadar yüksek bir puanda değil. alamayacağı bir puan değil. bu yüzden birazcık çabalasın istiyorum. 75 alıp kendine garantiye alsa istediği şehir olsa fenamı olur
doğrudur canım bizde alan etkiliyor onlarda da eğitimdir ben hatırlayamadım tam. haklısın yüksek değilmiş taban puan azcık sıksa alasını yapar işte ama... puan yüksek olunca insanın çalışma şevki de kalmıyor bizdeki gibi:KK51:

doğrudur canım bizde alan etkiliyor onlarda da eğitimdir ben hatırlayamadım tam. haklısın yüksek değilmiş taban puan azcık sıksa alasını yapar işte ama... puan yüksek olunca insanın çalışma şevki de kalmıyor bizdeki gibi:KK51:
puan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınız:KK43: türkiye şartlarında durumlar böyle malesef :KK43: inALLAH gönlünüze göre olur

puan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınız:KK43: türkiye şartlarında durumlar böyle malesef :KK43: inALLAH gönlünüze göre olur
tabii ki deee bi de herkesin bi kapasitesi var ben yapabilcemin en iyisini yaptım diyordum bu yıl ama yetmedi daha çok yapmalıymışım:KK16:inşallah... aralıkta ek atama olacakmış bizden 46kişi daha alıyor sıralamam öne kayacak :confused:

arkadaslar aranızda turkce ogretmenlıgı okuyam var mı

haydi iyi calışmalar :)

afıyet olsun canım sana ben yarıladım bıle calısmayı...cunku sabah daha verımlı oluyor calışmam :)
evet, ben de sabah daha iyi anlayanlardanım ama derse oturmam öğleni buluyor:KK59: hava kararınca motivasyonum, düşer gece hiiiç çalışamam:KK53:

nasıl turkcede netlerı arttırabılırımmm :KK43: unutmusum hep

Paragraf sorularından bahsediyorsan her gün soru çözmelisin.
Mesela günde 50 soru ile başla,her gün çöz.
1 hafta sonra 100 yap,sana kalmış.
Başka türlü olmaz.
Dil bilgisi içinse önce konu çalışıp arkasından bol soru.
Tabi kitap okumanın önemi de yadsınamaz.

Paragraf sorularından bahsediyorsan her gün soru çözmelisin.
Mesela günde 50 soru ile başla,her gün çöz.
1 hafta sonra 100 yap,sana kalmış.
Başka türlü olmaz.
Dil bilgisi içinse önce konu çalışıp arkasından bol soru.
Tabi kitap okumanın önemi de yadsınamaz.
tskler cnm :)

X