Napim polilik yapmazsam kafayı yerim ayolPollyanna seni
Yok canım hiç bakmadımBi arkadasim milli egitim kaynaklarını onermisti canim tarih icin onlari hic inceledin mi daha ayrintili kitaplar
Aşk olsun kuzu ya biz neciyiz buradaNapim polilik yapmazsam kafayı yerim ayolYok mu benim zümrelerim hani nerde Türkçeciler Linkam bırakmayaydı iyiydi kim burda destek olacak bana
Abovvvvv ben belime kıyamam ki o anlamda dememiştim oysakiAşk olsun kuzu ya biz neciyiz burada
Çözümlü soru bankası alabilirsin canim uzman liderin ögreten soru bankalariyla yargınin kozmik oda soru bankalarini duyuyorum ben. Cevap anahtarlari bazen yanlis cikabildigi icin kaynaklarda çözümlu aldiginda en azindan kafan karismaz konularla ilgili temelin oturana kadarGünaydın ben de okul öncesi 3,sınıftayım bu sene ilk kez hazırlanıcam inşallah dersaneye kayıt oldum konu anlatımı ve soru bankası vericekler sanırım ama ikinci soru bankası setini hangi yayınevinden alıcam karar veremedim tavsiyeleriniz var mı?
AtanamayangillerBen de varim kızlar atanamayangillerden
Amin emeklerimizin karşılıgını aldıgımız günde gelicek inanıyorum ben..: benimde ikinci girisim olacak bransim fen :) Allah yoluumzu acik eylesin insallah
Amin hoş geldinn: benimde ikinci girisim olacak bransim fen :) Allah yoluumzu acik eylesin insallah
Hoş geldinBen de varim kızlar atanamayangillerden
Sağol kuzucum sen de benim bebekimsinAbovvvvv ben belime kıyamam ki o anlamda dememiştim oysakiSen benim demirbaşımsın kuzucum biliyorsun birkaç tane Türkçeci görüp hevese gelmek benim amacım
Yediiklim iyidir eğitim konu anlatımı için, Data da gkgy de iyidir bayağı ayrıntılıGünaydın ben de okul öncesi 3,sınıftayım bu sene ilk kez hazırlanıcam inşallah dersaneye kayıt oldum konu anlatımı ve soru bankası vericekler sanırım ama ikinci soru bankası setini hangi yayınevinden alıcam karar veremedim tavsiyeleriniz var mı?
Çözümlü soru bankası alabilirsin canim uzman liderin ögreten soru bankalariyla yargınin kozmik oda soru bankalarini duyuyorum ben. Cevap anahtarlari bazen yanlis cikabildigi icin kaynaklarda çözümlu aldiginda en azindan kafan karismaz konularla ilgili temelin oturana kadar
Amin hoş geldinn
Hoş geldinbölümün ne?
Sağol kuzucum sen de benim bebekimsin
Yediiklim iyidir eğitim konu anlatımı için, Data da gkgy de iyidir bayağı ayrıntılı
Hoş geldin fındıgımYeni topiğimiz hayırlı olsunBu açtığımız
son topik olur inşallah
Kuzum naptın yerleşebildiniz mi?İnterneti baglatabildin mi?Yeni topiğimiz hayırlı olsunBu açtığımız
son topik olur inşallah
Sağol kuzum inşallahHayırlı olsun topiğiniz canlarİnşallah gönlünüzce olur her şey
Canım Sedefim hoş geldin.selam canlar, çok ara verdim buralara biliyorum. bu ara için nolur kusuruma bakmayın. çok yoğun ve stresli zamanlar geçirdim. 1 gecelik kararla sabahın ilk saatlerinde istanbula geldim ve burda bi işe başladım. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. ama evden uzaklaşmaya öyle ihtiyacım vardı ki. bu 22 ağustosta oldu. o günden bu güne, ev bul yerleş, iş temposu, internet bağlantısı derken 10 günlük bi bayram tatilinde tekrar edirne yaptım ve az önce istanbula geldim. şu an istanbuldayım. işimi sorarsanız, sürekli toplantılar oluyo. 30 saatlik anlaştık. 50 saat derse girdim. 8-6 anlaştık. 7-9 çalıştım. sözde bundan sonra daha güzel şartlar olcakmış ama bilmiyorum. kpss den tabii ki atanamadım. =( bunalımda bir sedef geldi döndü yine aranıza işte. işten vaktim olsa da kpss çalışsam diyorum. ama bi yandan da çalışmaya cesaretim yok. kpss her aklıma geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum. yeni topik açılmış. belki bu gazla bende başlarım. zaten bu yıl alana yüklenirim. onsuz olmuyo. ama alan için iyi kaynaklar almam lazım sanırım. ya da ygs fen kitaplarını almam lazım. ya da uzaktan eğitim bilmiyorum.. burda dershaneye gitsem istanbulu hiç bilmiyorum. bu şehir beni biraz da korkutuyo. ev- iş arası mekik dokuyorum sadece. sırf seneye atanamazsam edirnedeki işim garanti olsun diye girdim buraya ve evden biraz da olsa kaçmak için. sevdiceğim kasımda askere gidiyo. 20 sinden sonra belli olcak, ksıa mı uzun mu neresi vs. umarım hayırlısı olur. bi yandan çeyiz hazırlığı yapayım diyorum ama ist da kiralar çok pahalı, aldığım maaş kira ve faturaya gidiyo zaten. biraz karamsar bi şekilde aranıza döndüm, sizin umudunuzu asla kırmak istemem. ne güzel yine dimdik ayaktasınız. sizi çok özlemişim canlarım benim ya