- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
hoşbuldum canımminşallah canım hoş geldin
ayşegülüm sen nasılsın kuzummm
gülsekte sanırım acı gerçek bu. bizim kadar bi tarafını yırtmayanlar hep gitti ne iş anlamadım
Hangi kitapları akdin canim ?Aynen canım.Zerre kadar heves yok bende.
Hazırlanmak istemiyorum,bıktım dedim evdekilere de.
Bugün de gittim iki roman aldım. :)
Hangi kitapları akdin canim ?
Anladim canimDevlerin Savaşı(Yıldırım Bayezid-Timurlenk)
Çaldıran(Kılıçların ve Şiirlerin Savaşı )
İkisi de Okay Tiryakioğlu'nun kitabı canım.Tarihe olan aşkımı biliyorsunuz. :)
Anladim canim
Oku tabi iyi olur kitaba odaklanarak derse odaklanma provasi yapmis olursun
Ben ilk basta dersin basina oturmak için odaklanma sorunu çok yasamamistim
Bizimde aciklamnasi 9-10 günü bulacakmisValla hiç o niyetle almadım canım.
Clemim googlea daisypath yaz arat. Çıkan yerde Anniversary.e tıkla oradan sonra zaten ilerleye ilerleye çizelgeyi kendine göre yapıyorsun. en sona geldiğinde Image URL yazar mor renkte. ona tıkla. çıkan urlyi profilinde imzanı değiştir yerinde resim ekleme ikonu var ya o ikona yapıştır. Bu kadarcıkbelisim cnm bu çizelgeyi nasıl yaptın
bana da daraltı geldi artık bazen bakıyorum şu soru vardı falan diye hiç hatırlamıyorum bile aklımda hiç bişey kalmadı bir şey olsa unutup hakkımızı savunamıcaz ki bir haftayı da geçer açıklanmasıAynen canım.Zerre kadar heves yok bende.
Hazırlanmak istemiyorum,bıktım dedim evdekilere de.
Bugün de gittim iki roman aldım. :)
Merhaba hoş geldinBende geldimmm :) Kamu yönetimi son sınıfım A grubundan sınava hazırlanıyorum.
HoşbuldummmmMerhaba hoş geldin
Holofim sen zaten aramızdasınselam canlarım, beni de alın aranızaaaaa2009 sos bilg mezunuyum, ankaradan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum yeni topiğimiz hayırlı olsun ve son olsun fıstıklar
oyy sevsinler seni belisimHolofim sen zaten aramızdasınhoş geldin kuzucum
Yok bebeğim nerdeeoyy sevsinler seni belisimhoş buldum çalışmaya başladın mı sen de?
en iyisi bu ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak... ben de başladım ufak ufak ama kitabı elime alınca hala midem bulanıyo, moralim bozuluyo sonra dalıp gidiyom hep hayal kurarken buluyom kendimiYok bebeğim nerdeeZihnimi iyice boşaltmaya çalışıyorum sağlim kafayla başlayabilmek için.
Sen naptın
Ben de aynı kuzum ev işlerine yardım, sevdicekle konuş, nete takıl, uyu geri uyan hep aynıen iyisi bu ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak... ben de başladım ufak ufak ama kitabı elime alınca hala midem bulanıyo, moralim bozuluyo sonra dalıp gidiyom hep hayal kurarken buluyom kendimisık sık ara veriyom, nete bakıyom, sevdicekle konuşuyom. bi de odamdaki masayı mutfağa koymuştuk, masasız da konsantrasyon sağlayamıyom ben
Yok bebeğim nerdeeZihnimi iyice boşaltmaya çalışıyorum sağlim kafayla başlayabilmek için.
Sen naptın
Dersane düşünüyor musunuz kizlar ?en iyisi bu ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak... ben de başladım ufak ufak ama kitabı elime alınca hala midem bulanıyo, moralim bozuluyo sonra dalıp gidiyom hep hayal kurarken buluyom kendimisık sık ara veriyom, nete bakıyom, sevdicekle konuşuyom. bi de odamdaki masayı mutfağa koymuştuk, masasız da konsantrasyon sağlayamıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?