2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

doğrudur canım bizde alan etkiliyor onlarda da eğitimdir ben hatırlayamadım tam. haklısın yüksek değilmiş taban puan azcık sıksa alasını yapar işte ama... puan yüksek olunca insanın çalışma şevki de kalmıyor bizdeki gibi

puan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınız türkiye şartlarında durumlar böyle malesef inALLAH gönlünüze göre olur

puan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınız türkiye şartlarında durumlar böyle malesef inALLAH gönlünüze göre olur
tabii ki deee bi de herkesin bi kapasitesi var ben yapabilcemin en iyisini yaptım diyordum bu yıl ama yetmedi daha çok yapmalıymışıminşallah... aralıkta ek atama olacakmış bizden 46kişi daha alıyor sıralamam öne kayacak

arkadaslar aranızda turkce ogretmenlıgı okuyam var mı

haydi iyi calışmalar :)

afıyet olsun canım sana ben yarıladım bıle calısmayı...cunku sabah daha verımlı oluyor calışmam :)
evet, ben de sabah daha iyi anlayanlardanım ama derse oturmam öğleni buluyor hava kararınca motivasyonum, düşer gece hiiiç çalışamam

nasıl turkcede netlerı arttırabılırımmm unutmusum hep

Paragraf sorularından bahsediyorsan her gün soru çözmelisin.
Mesela günde 50 soru ile başla,her gün çöz.
1 hafta sonra 100 yap,sana kalmış.
Başka türlü olmaz.
Dil bilgisi içinse önce konu çalışıp arkasından bol soru.
Tabi kitap okumanın önemi de yadsınamaz.

tskler cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…