doğrudur canım bizde alan etkiliyor onlarda da eğitimdir ben hatırlayamadım tam. haklısın yüksek değilmiş taban puan azcık sıksa alasını yapar işte ama... puan yüksek olunca insanın çalışma şevki de kalmıyor bizdeki gibibana eğitim çok etkiyor demişti:)
ders konusunda onu biraz pasif görüyorum . bende ders çalıştım. emek verdim. onun rahatlığı beni üzüyor sanırım.
64 aldı.. bölümde 71le falan kapatıyor. sorunda bu işte.. bukadar yüksek bir puanda değil. alamayacağı bir puan değil. bu yüzden birazcık çabalasın istiyorum. 75 alıp kendine garantiye alsa istediği şehir olsa fenamı olur
ben daha kahvaltımı yapmadım kiGünaydın ders çalışma zamanı :) :)
puan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınızdoğrudur canım bizde alan etkiliyor onlarda da eğitimdir ben hatırlayamadım tam. haklısın yüksek değilmiş taban puan azcık sıksa alasını yapar işte ama... puan yüksek olunca insanın çalışma şevki de kalmıyor bizdeki gibi
tabii ki deee bi de herkesin bi kapasitesi var ben yapabilcemin en iyisini yaptım diyordum bu yıl ama yetmedi daha çok yapmalıymışımpuan yüksekde olsa az olsa mecbur çalışasaksınıztürkiye şartlarında durumlar böyle malesef inALLAH gönlünüze göre olur
Kızlar gunaydin hepinizeerken kalkan yol alır dedim başladım calismaya
Haydi rastgele
ben daha kahvaltımı yapmadım ki
İyi çalışmalar kızlar sabah daha kalıcı ve verimli oluyo gerçektenhaydi iyi calışmalar :)
afıyet olsun canım sana ben yarıladım bıle calısmayı...cunku sabah daha verımlı oluyor calışmam :)
evet, ben de sabah daha iyi anlayanlardanım ama derse oturmam öğleni buluyorhaydi iyi calışmalar :)
afıyet olsun canım sana ben yarıladım bıle calısmayı...cunku sabah daha verımlı oluyor calışmam :)
arkadaslar aranızda turkce ogretmenlıgı okuyam var mı
nasıl turkcede netlerı arttırabılırımmmBen mezunum. :)
nasıl turkcede netlerı arttırabılırımmmunutmusum hep
Badem baban nasıl oldu canım? Çok geçmiş olsun.durum biraz kötü canım ya Allah yardım eder inşallah
tskler cnm :)Paragraf sorularından bahsediyorsan her gün soru çözmelisin.
Mesela günde 50 soru ile başla,her gün çöz.
1 hafta sonra 100 yap,sana kalmış.
Başka türlü olmaz.
Dil bilgisi içinse önce konu çalışıp arkasından bol soru.
Tabi kitap okumanın önemi de yadsınamaz.
çok korktuğumuz gibi değil ama çokta olumlu değil kuzumBadem baban nasıl oldu canım? Çok geçmiş olsun.
Anladım canım inşallah iyileşir.Sağlığına kavuşsun tez zamanda.çok korktuğumuz gibi değil ama çokta olumlu değil kuzum
as canım, hoş geldinSelamlar canlar.
Topiğimize yeni kişiler katılmış, hoş gelmişler.
Çalışmalarınız iyi gidiyordur umarım, darısı da bana.