2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Canim 5 yillik ehliyet zorunluluğu vardi özel şartlarda sanirim
Bende 2008 de almistim ehliyeti, yazdik.
Umudum yok ama :KK43:
95 le kapatir hepsi
evet bebisim ya hayırlısı benim zaten beklentim yok yapmış olmak için yaptım
rabbim güzel kapılar açsın inşallah

kızlar ya ocakta 15 bin atama olacakmış... off umutlanmak istemiyorum her defasında suya düşüyor... bizden 1000 kişi alması lazım en az atanabilmem için... alır mı ki... o kadar alsa her halde kalanlar olcak bencillik ediyor olmak ruhumu rahatsız ediyor...o_O
Olur canim inşallah
Umutla yasiyoruz
Bende 42. Yim bölümden ama kadim.atamasinda 1 kişilik. Bile kadro vermemişler
3001den de 500 kişi alsalar gideceğim ama 20 kişi aldilar :KK43:
Umut tükenmez.

kızlar ya ocakta 15 bin atama olacakmış... off umutlanmak istemiyorum her defasında suya düşüyor... bizden 1000 kişi alması lazım en az atanabilmem için... alır mı ki... o kadar alsa her halde kalanlar olcak bencillik ediyor olmak ruhumu rahatsız ediyor...o_O

771 kişi var benim de önümde....eylül de de 24 kayma vardı....

kızlar biraz geç oldu ama öğretmenler gününüz kutlu olsun:KK68:

Oyyy düşünceli kızçemmmm.

Olur canim inşallah
Umutla yasiyoruz
Bende 42. Yim bölümden ama kadim.atamasinda 1 kişilik. Bile kadro vermemişler
3001den de 500 kişi alsalar gideceğim ama 20 kişi aldilar :KK43:
Umut tükenmez.
alanında çok iyi sıralaman yavrum derece yapmışsın resmen biz de 900. kişiyiz diye umutlanıyoz... ne kadar komik rakamlar ya dalga geçer gibi... kaç mezun vardır sizden canımbi bilgin var mı?

Kızlar merhaba bende 2015 gk gy eğitim sınavına gireceğim. Kpsden 82.3 aldım ama Atanamadım. Felsefe var mı? Hepimize başarılar :)

hoş geldin inşallah en kısa zamanda atanırsın. felsefe yok maalesef... 85te kapatmıştı di mi?
İnş :KK15: Evet 85.1 di. önümde şu an 240 kişi var. Sosyolog alımından sonra önüm biraz açılırsa umut işte belki olur ocakta... sizin Bölüm ne

X