- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Hic bilmiyorum canimalanında çok iyi sıralaman yavrum derece yapmışsın resmen biz de 900. kişiyiz diye umutlanıyoz... ne kadar komik rakamlar ya dalga geçer gibi... kaç mezun vardır sizden canımbi bilgin var mı?
az kalmış inşallah umduğun gibi olur sosyal bilgiler...
canım babam rahatsız şu sıra hastane dışında bir yeri arayamıyorum bakalım nolacak
canım babam rahatsız şu sıra hastane dışında bir yeri arayamıyorum bakalım nolacak
anladım canım az değilsinizdir hele ki o kadarcık alımla yığılma çok olmuştur... bizden 23 bin mezun var... puff...Hic bilmiyorum canim
Her üniversitede neredeyse bizim 1. Ve 2. Ogretimimiz var.
selam kızlar. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
bir şey sorucam
eğitim temeli olan biri. gelişim, öğrenme, öyt vb kaç ayda bitirebilir.
kaba taslak bir hesap yaparsak öğrenme 1 ayda bitermi ?
inşALLAH çok ii puanlar sende diğer arkadaşlarda alır ve atanırsınız.Merhaba ben de bu yıl tekrardan hazırlanıyorum öğretmenlik için.
Öğrenme rahat 1 ayda biter.Sırf eğitim çalışacaksan tabi
1 haftada da rahat biter bana göre. 4 5 ayda hepsini bitirmiş olursun tüm eğitimi.
Ama tabi herkesin çalışma şekli vs. farklıdır ya da sevmiyorsa vs. aksayabiliyor.
Güzel dileklerin için herkes adına ve kendi adıma çok teşekkür ediyoruminşALLAH çok ii puanlar sende diğer arkadaşlarda alır ve atanırsınız.
erkek arkadaşım için sormuştum bende.. aylardır öğrenme çalışıyor. bana çok uzun bir süre geldi. evde bir yaptığı iç bu. bana normal gelmeyince sormak istedim
Güzel dileklerin için herkes adına ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum
Evet uzun bir süre gerçekten.Belki haftada 1 falan bakıyorsa ondan bu kadar uzamıştır.
Çünkü adapte olduktan sonra 1 haftada rahat bitiyor.Önemli olan çalıştıktan sonra tekrarlarını düzenli yapmak.
matematikle eğitimi beraber götürmesini tavsiye ettim. ama onuda yapmadı.. sonuçta gün boyunca durmaksınız eğitim çalışmakta doğru değil. yorar insanı..
sizin bölüm neydi. kaç puan gerekli
ilk kez mi hazırlanıyor tatlım bi de sadece öğrenme mi çalışıyor? temeli yoksa aylar sürebilir ama sadece öğrenme için fazla bi süre. her hafta bi ünite bile çalışsa 5 ünite olduğuna göre 5 haftada çok rahat biter. ben önce alana çalışmaya başlamıştım ama henüz yeni soru bankası falan çıkmadığı için bıraktım. şimdi eğitime başladım 9 haftada bitirmeyi planlıyorum. her gün bi ders bi konu şeklinde yaptım planımı. sonrada alan ve gk ye başlıcam. bi de Türkçeyi bitirebilirsem bu arada ne ala...selam kızlar. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
bir şey sorucam
eğitim temeli olan biri. gelişim, öğrenme, öyt vb kaç ayda bitirebilir.
kaba taslak bir hesap yaparsak öğrenme 1 ayda bitermi ?
Matematikle eğitimi berabe rmantıklı diye düşündüm. yada onun çoğrafyası iyi eğitimle onuda götürebilirdi. en azından bitirmiş olur.Ders ders çalışmaktansa karışık çalışmak daha iyi oluyor.Ama ben de 1 günde sadece 1 dersin konusunu çalışıyorum.
Ama hafta boyunca tüm derslere bakmış oluyorum.Bir de matematik ve gelişimi bitirdim.Unutmamak için her gün 40ar soru çözüyorum.Türkçeden de 20 paragraf çözüyorum.Bitirdikçe dersleri tekrar için onlara da günlük test ekleyeceğim.Biraz yoğun ama başka yolu da yok.Çalışmaktan ziyade çalıştığını her gün aklında tutabilmek önemli.
3 haftada 1de tekrar yapıyorum.Şimdilik güzel gidiyor. Bilgisayar öğretmenliği benim bölümüm. 81 civarında kapattı sanırım ben 72 almıştım geçen sene.En az 85 almam lazım.
geçen sene hazırlandı. eğitime odaklandı geçen sene. olmadı zaten sınavı. dediğine göre eğitimi iyiymiş.ilk kez mi hazırlanıyor tatlım bi de sadece öğrenme mi çalışıyor? temeli yoksa aylar sürebilir ama sadece öğrenme için fazla bi süre. her hafta bi ünite bile çalışsa 5 ünite olduğuna göre 5 haftada çok rahat biter. ben önce alana çalışmaya başlamıştım ama henüz yeni soru bankası falan çıkmadığı için bıraktım. şimdi eğitime başladım 9 haftada bitirmeyi planlıyorum. her gün bi ders bi konu şeklinde yaptım planımı. sonrada alan ve gk ye başlıcam. bi de Türkçeyi bitirebilirsem bu arada ne ala...
canım geçen yıldan temeli de varmış bi de eğitime odaklanmış uzun sürmüş bu yıl ama demek ki tam oturtamamış yanlışı çok çıktıysa bu kez ayrıntılı çalışıyordur bol soru çözüyordur biz ne kadar yorum yapsak boş... elimsellik ne ki ben ilk kez duydum onu yaa sen mi yanlış anladın ki ya da yanlış mı yazdın? bu arada alan sınavı yokmu onlarda, bölümü neydi?Matematikle eğitimi berabe rmantıklı diye düşündüm. yada onun çoğrafyası iyi eğitimle onuda götürebilirdi. en azından bitirmiş olur.
inşALLAH alırlar iyi puan gönlüne göre olur
geçen sene hazırlandı. eğitime odaklandı geçen sene. olmadı zaten sınavı. dediğine göre eğitimi iyiymiş.
ben çok yavaş olduğunu düşünüyorum. elimsellik dedi herhalde konu olarak yanlış hatırlamıyorsam. okadar uzun süre olduki bunu çalışalı. bi konu bukadar ağır olamaz.
elimsellik yanlış yazmış olabilirim. şuan hatırlamıyorum. aşina olduğum konular değil. eğitimden iyi net çıkardım gk gy kötü oldu diyordu. eğitim kısmına güveniyor yani.canım geçen yıldan temeli de varmış bi de eğitime odaklanmış uzun sürmüş bu yıl ama demek ki tam oturtamamış yanlışı çok çıktıysa bu kez ayrıntılı çalışıyordur bol soru çözüyordur biz ne kadar yorum yapsak boş... elimsellik ne ki ben ilk kez duydum onu yaa sen mi yanlış anladın ki ya da yanlış mı yazdın? bu arada alan sınavı yokmu onlarda, bölümü neydi?
zaten gy gk etkiliyor canım yüzdelik dilimi fazla olan gy gk. eğitimde de hatayı en aza indirmek istiyor demek ki. vardır onun bi bildiği ya sen sıkma canını. kaç almıştı bi de kaçla kapattı bölümü? ocakta alım var ya gidebilir mi?elimsellik yanlış yazmış olabilirim. şuan hatırlamıyorum. aişe olduğum konular değil. eğitimden iyi net çıkardım gk gy kötü oldu diyordu. eğitim kısmına güveniyor yani.
alan yok. resim öğretmenliği.
bana eğitim çok etkiyor demişti:)zaten gy gk etkiliyor canım yüzdelik dilimi fazla olan gy gk. eğitimde de hatayı en aza indirmek istiyor demek ki. vardır onun bi bildiği ya sen sıkma canını. kaç almıştı bi de kaçla kapattı bölümü? ocakta alım var ya gidebilir mi?