2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Arkadaşlar cozemedigimiz sorular icin bir ortak watsap grubu acmak istiyorum bu sekilde cizemediginiz sorularin fotoğraf larini cekersniz cozebilenler de çözüp yayinlarlar cok verimli oluyor her bilgiyi paylaşabilirsiniz bu sekilde öğrenme daha kalici olur ne dersiniz

Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
ben çalışamıyorum artık bunaldım derslerden falan kitap görmek istemiyorum ama belki biraz daha zaman geçince başlarım.
sizler çalışıyorsunuzdur inşallah.

ben çalışamıyorum artık bunaldım derslerden falan kitap görmek istemiyorum ama belki biraz daha zaman geçince başlarım.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)
Bu 15 bin atama nasil canim ondan umudun var mi ? Kadrolar belli oldu mu ?

Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)
Bu 15 bin atama nasil canim ondan umudun var mi ? Kadrolar belli oldu mu ?
sağol canım, bilmiyorum 15bin atama olacagını da senden duyuyorum şimdi hiç haberim yok.
benim hiç umudum da yok o yüzden arastırmıyorum

ben de çalışıyordum ama bıraktım bikaç gündür hiç çalışmak istemiyorum malesef :KK43:

mrb kızlar biraz geç oldu ama hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum..inş keyifler yerindedir..bu arada sınırda olanlar için 15 bin atama varmış ocakta...niloş, piraye, çıtırım olur mu olur sizlerin ataması inş..ben artık tembelliği bırakıcam başlıyorum raporlara yarın yazacağım ..öptm en kocamanından:KK15:
masaustu-kirmizi-gul-wallpaper.jpg

kızlar ya ocakta 15 bin atama olacakmış... off umutlanmak istemiyorum her defasında suya düşüyor... bizden 1000 kişi alması lazım en az atanabilmem için... alır mı ki... o kadar alsa her halde kalanlar olcak bencillik ediyor olmak ruhumu rahatsız ediyor...o_O

Canim 5 yillik ehliyet zorunluluğu vardi özel şartlarda sanirim
Bende 2008 de almistim ehliyeti, yazdik.
Umudum yok ama :KK43:
95 le kapatir hepsi

X