2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Kızlar çalışmalara başladınız mı? Ben bismillah diyereak matematikten başladım.
Yok canım ben daha başlamadım.
günaydın kızlar.. bende bu topiğe katılabilirmiyim DGS sınavına hazırlanıyorum. erkek arkadaşımda kpss.
Tabi asu katılabilirsin
Amanın morisim gelmiş hoş gelmiş Tabi ki geleceksn kuzum aranıza alır mısınız ne demek
Dediğin gibi mecburen başlamak lazım bir yerlerden. Ben de kafamda plan yapıyorum şöyle calısırım böyle çalışırım diye Dün de defter falan hazırladım kendime. Uzaktan eğitim almıstım o da bu ara baslayacak sanırım ona göre ben de ilerlerim artık napim

Bence tamamen bırakma canım. Alımlar dengesiz olduğu için seneye ne kadar alacakları belli olmaz. O kadar okuduğumuz yıllarımızı verdiğimiz mesleğimizi elimize almaya çalışalım.
Ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim ama mecbur kuzu tekrar bir ucundan tutmak gerek bana kalırsa.
Şubatta ataman olabilir o ihtimalde var tabi ama olmazsa bence yine uğraş. Zaten Türkçenin alımları az olmuyor genelde.
Benim düşüncem bu kuzum sen daha iyi bilirsin tabi ki.

Hayırlısı diyebiliyorum sadece canım şu an.
Ne olur ne olmaz elbette bilemeyiz ama...
Teşekkürler desteğin için.

hoş geldin moris tekrar hazırlanman hayırlı olsun, inş son olur artık...

900 kişi kaldı işte canım önümde onlardan biri de sensin benim atanmam demek senin de atanman demek

fıstıklar bugün sonuçları gösterdim doktora. kardiyolojideki kalbin sapa sağlam kalple ilgili bir şey yok dedi. ben de peki bu ağrılar neden olabilir dedim. fıtık var mı dedi, bilmiyorum dedim. fizik tedaviye göndereyim dedi. sonra oraya göründüm, o da muayene etti strese bağladı. farklı bir şey beklemiyordum zaten. anti depresan verdi. bitene kadar kullancam. bakalım geçcek mi...

hoşgeldin zümrem..sık sık uğra emi..gaz için sab simplex çok iyi aklında bulunsun..alperenimizi bol bol kokla bizim yerimize..

hoşgeldin seummu, bende evliyim 3,5 yaşında kzım var..bu kpss belasını birbirimize destek olarak atlatacağız inş..

Hayırlısı diyebiliyorum sadece canım şu an.
Ne olur ne olmaz elbette bilemeyiz ama...
Teşekkürler desteğin için.

ne bırakması çıtırım ya...pes etmek için çok erken..kötek geliyo popişe haa

çok geçmiş olsun zümrem, stres her bünyede farklı şekilde patlak veriyor..dikkat et kendine, antidepresana şahsen pek sıcak bakmıyorum,biyokimyanı bozar.. sen stresi yenmeye ve rahatlamaya çalış ne bileyim spor falanda iyi gelir

Geçmiş olsun canım bir hastalık çıkmamış olması güzel. Stres her şeyi etkiliyor maalesef.
Ben de bu ara başlasam mı başlamasam mı diye düşünrken bir baktım uçuk çıkmış dudağımda
Aman daha büyük sorunlar olmasın da inşallah atlatırız bu günleri kuzum

Son düzenleme:
Çıtırım valla yeter ya benden bu kadar. :)
Ama dualarım hepinizle. :)
Holofiram çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.
Şu sınav neler aldı götürdü bizden...

sağ ol canım yaa, ben de tereddüt ettim, doktor da açıklama yaptı rahatlatır iyi gelir dedi. bi deneyim iyi gelirse kullanırım. dediğin gibi aslında psikolojikse yine psikolojimle düzeltmeliyim ama şimdi de çalışamıyorum diye strese girdim. kısır döngü oldu resmen. spor yapmayı seviyorum yapmaya çalışırım

sağ olasın belisim evet buna da şükür:)canım ne zaman tam hazır hissedersen o zaman başla yoksa sonra benim gibi mecburen bırakıyorsun. üç gündür çalışamıyorum ne güzel ısınmaya başlamıştım

Çıtırım valla yeter ya benden bu kadar. :)
Ama dualarım hepinizle. :)
Holofiram çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.
Şu sınav neler aldı götürdü bizden...
bizim dualarımız da seninle, kasım güzellikler getirir inş:)sağ olasın linkam, öyle valla hem hayatı ertele hem sağlığından ol...

İyi akşamlar kızlar şimdi oğlumu uyuttum hemen derse koşuyorum dün akşam vatandaşlıktan bir konu bitirdim. Bu akşam da bir konu ilk önce vatandaşlık tarih coğrafyayı halledeceğim demiştim türkçeden sadece yazım kurallarına bakacağım türkçe matematiği soru çözerek halletmeyi düşünüyorum bana acil soru bankası önerin ihtiyaç nasıl bende onun konu anlatımları var

Bu arada kpss özeti diye birşey bulduk internetten tarihi şifrelemiş hepsi değil ama birçoğu işinize yarayabilir bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…