- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beşik için 2-3 yaş demişin ama benim yeğenim 8 aydan sonra yatmadan. Çok hareketli kenardan tutup oturdu kalktı fln bu çok uzun süreli olmaz yani bilgin olsun
beşik için 6 ay falan sanırım haklısın. demek istediğim ikeadaki parmaklıklı bebek yatakları var ya onları diyorum 2-3 yaşa kadar. hani eni 70 cm olanlar.şunun gibi.yeğenine ne aldılar 8aydan sonra?nasıl çözüm buldular.
.Eki Görüntüle 1541903
çok güzel sağlıkla yatsın inşallah.Bu şekilde beşiği cnm
Bundan bende istiyorum ya baya uyguna almışsın canım . Ne renk aldın sen güle güle kullannçok güzel sağlıkla yatsın inşallah.
bu arada son süparişimi göndereyim size. wrap sling.
forumda bir arkadaş önermişti sağolsun.
kampanya vardı 65e aldım.hediye çekimde varmış 50 tl ye geldi.
14kg kadar taşınabiliyor doğumdan itibaren.
şimdilik bebek arabası almayı erteledik biz. nasipse bahara doğru alıcaz. bebişi karnımda taşmaya devam edicem doğumdan sonra da
Eki Görüntüle 1542071
neko wrap sling kampanya diye aratın google da çıkıyor zaten.
Bundan bende istiyorum ya baya uyguna almışsın canım . Ne renk aldın sen güle güle kullann
Mantıklı canım bende unisex bi renk alırım peki aldığın sitenin baş harfini yazarmısın bulamadımda ben 50 tl yeteşekkür ederim.
lacivert aldım çünkü arada babaya da satarız. onunda kullanabileceği bişey olsun istedim.
Mantıklı canım bende unisex bi renk alırım peki aldığın sitenin baş harfini yazarmısın bulamadımda ben 50 tl ye
Kızlar aziz bebede %50 var haberiniz olsun.
Hastane çıkışlarımızı aldık bugün
Eki Görüntüle 1544952
Bu 10lu takim 106dan 53e düşmüştü mesela.