- 26 Şubat 2015
- 336
- 190
- 123
- 37
Ben de ya medela diyordum ya lansinoh. Lansinohun 2 li elektrikli olanımda karar kıldım henüz satın almadım. Ama önemli olan karar vermekti:) peki böyle önceden alıyoruz ya kesin kullanılır mı acaba?Kızlar ya kafam çok karışık. Süt sağma pompası, emzik hangi marka almalıyım. Makinayi elektrikli alcam çalışıyorum. Hem ilk gelmesinde de çok faydaliymis. İş yerinde bi arkadas 15 gün çektim geldi dedi 1.5 yaşımda oğlu hala emiyo muş. Lansinoh yada Philips Avent düşünüyorum. Alan araştırma yapan var mi
KDV siz yazmışım ikisi 170 e geldiEki Görüntüle 1588673 Kızlar öncelikle çatlaklara yönelik bi çalışmam oldu. Soldaki serum oluşanları önlemek için sabah akşam kullanılıyor, sağdaki engellemek amacıyla. Daha çok yeniler o yüzden yorum yapamıyorum ama tavsiye üzerine aldım. Kullananlar varsa anlatırlar. Bu biraz kendime bi alışveriş oldu ama:). Mamacım diye bi siteden aldım. Serum 72 tl. Gel 70 tl
Ben de ya medela diyordum ya lansinoh. Lansinohun 2 li elektrikli olanımda karar kıldım henüz satın almadım. Ama önemli olan karar vermekti:) peki böyle önceden alıyoruz ya kesin kullanılır mı acaba?
Merhaba kasım anneleri,2014 kasım anneleri grubundanım tesadüden konuyu görünce yazmak istedim.Deterjan konusunda önerim çamasırlar için bizler Roxy sabun tozu kullanıyoruz.Ayrıca bebek emzik,biberon gibi gereçler için de likit bitkisel deterjanlar var ben baby&me kullanıyorum e-bebekte var genelde kampanya da oluyor takip ederseniz.Bebek sampuanı olarak uni ve dalin kullandım ama bir süre sonra bebeğiin kafasında konak olustu onu da mustela ile kurtardım ve hala ona devam ediyorum.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum insallah sağlıkla kuzularınıza kavusursunuz.Sevgiler...Oh maşallah cnm güle güle kullan. Bebek deterjaninda kararsızim bende hangi marka alayım diye. Tam araştırmada yapmadım ama bakcam artık
Bunlar kiralanabiliyor arkadaslar bende almıstım ama malesef sütüm olmadığı için elimde kaldı.Basta kiralayıp duruma göre satın alabilirsiniz.Kiralayan arkadaslar var grubumuzda sanırım onlar bu konuda yardımcı olur size.Ben de ya medela diyordum ya lansinoh. Lansinohun 2 li elektrikli olanımda karar kıldım henüz satın almadım. Ama önemli olan karar vermekti:) peki böyle önceden alıyoruz ya kesin kullanılır mı acaba?
Bendim çarşıdan alan.Eki Görüntüle 1588690 Bugün üstünde uzun süre düşündüğüm tiny love 3 in 1 ana kucağı kırmızı yı satın aldım. Jokerden. 320 tl ye . Burdan bi arkadaşımız çarşıda bi mağazadan 290 tl ye almıştı. Henüz elime ulaşmadı, gelince artık bi foto paylaşırım. Ana kucağı istiyordum çok. Birçok tür araştırdım bunda karar kıldım.
Eki Görüntüle 1588673 Kızlar öncelikle çatlaklara yönelik bi çalışmam oldu. Soldaki serum oluşanları önlemek için sabah akşam kullanılıyor, sağdaki engellemek amacıyla. Daha çok yeniler o yüzden yorum yapamıyorum ama tavsiye üzerine aldım. Kullananlar varsa anlatırlar. Bu biraz kendime bi alışveriş oldu ama:). Mamacım diye bi siteden aldım. Serum 72 tl. Gel 70 tl
Carefour dan bi alışEki Görüntüle 1588687 Carefour dan bi alışveriş yaptım. Fotodaki 2 li ayaksız pijama 15 tl, diğerleri 8 parça hastane çıkışı 35 tl idi. Paketin üstüne başka bi A&C diye etiket yapıştırmışlar ama soobe nin ürünü. Penyesi güzel rahat
Eki Görüntüle 1586390 Eki Görüntüle 1586391 yatak yan korumalarini ve uygun nevresim takimini english homedan indirim varken aldik. Oglanin son ganimetleri artik. Geriye kuvet, kuvet filesi ve ates olcer kaldi.
Ben de bunun pembişinden aldım kızımaama yatak yan korumasını almadım beşiğim elips şeklinde olabilir o nedenle almadım
Merhaba kasım anneleri,2014 kasım anneleri grubundanım tesadüden konuyu görünce yazmak istedim.Deterjan konusunda önerim çamasırlar için bizler Roxy sabun tozu kullanıyoruz.Ayrıca bebek emzik,biberon gibi gereçler için de likit bitkisel deterjanlar var ben baby&me kullanıyorum e-bebekte var genelde kampanya da oluyor takip ederseniz.Bebek sampuanı olarak uni ve dalin kullandım ama bir süre sonra bebeğiin kafasında konak olustu onu da mustela ile kurtardım ve hala ona devam ediyorum.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum insallah sağlıkla kuzularınıza kavusursunuz.Sevgiler...
bebegım 3 aylık oldugundan berı calısıyorum(suan 8 aylık)
medela mını elektrıklı kullanıyorum
tavsıye ederım
sağolasın inş güle güle kullanırlarGüle güle kullansınlar inşallah
Kız bebişler için üzerinde şeker kavanozları olan nevresim yakımını da çok beğenmiştim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?