- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Nereden kaça aldın canım?Kizlaaar bebek arabamizi aldiik . Casual cadillac air siyah rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden kaça aldın canım?Kizlaaar bebek arabamizi aldiik . Casual cadillac air siyah rengi
Bende ☺peki ordan alisveris yaptn mi hic
Urunler gelince yorumumu buraya yazsrim o zaman ☺Yok canım yapmadım.
Bizde bugun park yatak siparisi verdik zam gelecek diye ☺ama arabayi gormeden almak istemedik.traveller agir oliyormus sizin araba kac kg diBiz de aldık arabamızı kızlar. Sipariş verdik yolda :) Biz de chicco lite way travel aldık
Benim 3.ayda belli olmustu ...senin bebek nazli mi yoksa doktor mu soylemiyor...benim alisveris gelsin urunler kaliteli cikarsa oyle yaparsin alisvetis cnmSayenizde bende takıldım. Butikbebeyi duymamıştım harikaymış. Hem kaliteli hemde uygun fiyatlı.. Takip edicem artık. Ama cinsiyetimiz kesinleşsin 6 aylıktan önce almam herhalde bende.
Aldıklarınıza bayılıyorum bakarken güle güle giysinler içini doldursunlar inşallah bebiklerimiz
Canım nereden aldınız? Bizimki bazasiz 725 tlKızlar biz de bebek arabası aldık chicco lite way plus bazalı travel system. Kayınvalidelere yolladık onlar teslim aldı. 800 tl ye
Yok canım ağır değil 7 kilo sanırım ya da 8.Bizde bugun park yatak siparisi verdik zam gelecek diye ☺ama arabayi gormeden almak istemedik.traveller agir oliyormus sizin araba kac kg di
En hafifi 8 kg oluyor diye biliyorum.bugun netten araba baka baka yoruldum en son vazgectim araba almaktan ☺Yok canım ağır değil 7 kilo sanırım ya da 8.
N11 den aldık Canım. Chicco lite way plu bazalı travel diye aratırsan çıkıyo.Canım nereden aldınız? Bizimki bazasiz 725 tl
ay cok güzel şeyler almışsınız çok özendim ben daha hiçbişey almadım eşimde daha çok erken diyo otoruyom vallaha ama içim gitti sizlere