Ben tüp bebek merkezine gitmemiştim kan testi için sadece bete hgcye baktırmıştım hiç progesteronumu ölçtūrmedim. Bugün yine kan verdim değerim yükseldimi diye doktorumla telefonda görūşünce s orayım başka şeylerede baktırmalımıyım diye kafama takïldï şimdiCanım jel degıl kapsul kullandım hıc emılım olmamıs zaten hep cıkıyodu
canım güzel arkadaşım rabbim seninde gönlündekini sağ salim versin allahım hiçbirinizin kucagını boş bırakmasın hem maddi hem manevi çok zor bir süreç allahım emeklerinizin karşılığını bir değil 2 bebişle versin hepinize.Rabbim güzel gönlüne göre versin canım , ederım tabı kı o zamanda cok etmıstım sana . Sag saglım saglıcakla kucagına al kızını doktorlarda cogu kez yanilabiliyorlar bu konuda , iyi yapmissin cok doktora gitmeyerek yoksa 9 ay boyunca hep stres .. Allah yardimcin olsun canim
Tecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin
Zaten 2 tane embriyo oluştuğu için beklemeye gerek yok denildi heralde. Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin.Canım 4 hücreli olması normal, 3. Gün de yani yarın 6-8 hücre arası oluyor . Sana 3. Gün embriyosu verecekler. 3 iyi yada 5 iyi diye birsey yok, senın bünyene rahmine kalmış. Kiminde 3. Gun kiminde 5. Gun verıyorlar o doktorun kararı canım, Benımki de 3. Gündü transfer oldu bekliyorum. Hayırlısı olsun sana da :)
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım..güzel haberlerini bekliyoruz.moralini yüksek tut..her daim iyi şeyler düşün canım..rabbim gönlüne göre versin inşallahBeni listeye eklememisiniz.
Yaş 37
Sebepsiz infertilite
2.denemem
Transfer tarihi 11 kasım
Test tarihi 23 kasim
4.gun emriyosu
Medipol hastanesi
Ben tüp bebek merkezine gitmemiştim kan testi için sadece bete hgcye baktırmıştım hiç progesteronumu ölçtūrmedim. Bugün yine kan verdim değerim yükseldimi diye doktorumla telefonda görūşünce s orayım başka şeylerede baktırmalımıyım diye kafama takïldï şimdi
Bana oğlumda 3.gün embriyosu koydular. 5. Yada 3. Gün önemli değil düzenli bölünmesi önemli doktorun sana zaten bilgi verecektir kaliteli bölündüğünü.Söylediklerine bakılırsa kaliteli bölünmüş seninki. İnşallah yarın iki yavrunda sana sımsıkı tutunur. Bende şimdi aynı Heyecanlı stresli yola çıktım bu ayın sonunda dondurulmuşlarla deneyecem Rabbim bu zorlu yolda kimsenin emeğini Boşa çıkarmasınTecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin
Kızlar sonucumu aldım 8. Gün 135 di bugün 10. Gün 225 doktotumla görüştūm gūzrl ama tam 48 saat geçmeli 8. Günü akşam 10. Gūnü sabah yaptırmışsın 2 günsonra aynı saatte tekrar y à ptır dedi bu bile önemliymiş bakalım inşallah katlanarak gider
tebrikler canım..çok sevindim..değerlerin kanatlanarak ilerlesin inşallah..bebişin sımsıkı tutunsun annesine:)Kızlar sonucumu aldım 8. Gün 135 di bugün 10. Gün 225 doktotumla görüştūm gūzrl ama tam 48 saat geçmeli 8. Günü akşam 10. Gūnü sabah yaptırmışsın 2 günsonra aynı saatte tekrar y à ptır dedi bu bile önemliymiş bakalım inşallah katlanarak gider
Cnm progestronda baktır
Ever cumartesi progesteronada baktıracağım teşekkūr ederimCnm progestronda baktır
progestranı doktormu istedi arkadaşlar? sonucu çıkınca buraya yazarmısınız acaba. çünkü ben yumurta toplamadan itibaren progestran fitil 3*1 kullanıyorum ve prolutan depot iğnede 3 günde bir kullanıyorum. beni çok halsiz yorgun yaptı doktor normal olduğunu ve bol su içmemi ve bol istirahat etmemi söyledi.Ever cumartesi progesteronada baktıracağım teşekkūr ederim
Aminnn canım benim... Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versinBana oğlumda 3.gün embriyosu koydular. 5. Yada 3. Gün önemli değil düzenli bölünmesi önemli doktorun sana zaten bilgi verecektir kaliteli bölündüğünü.Söylediklerine bakılırsa kaliteli bölünmüş seninki. İnşallah yarın iki yavrunda sana sımsıkı tutunur. Bende şimdi aynı Heyecanlı stresli yola çıktım bu ayın sonunda dondurulmuşlarla deneyecem Rabbim bu zorlu yolda kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın
Sana kaç tane embiriyo transfer edilmişti canımOyu maşallah canım bıtanem ınsallah ıkız senınkı benım sekızıncı gunum ama 44olsun ben bıtane saglıklı evladada razıyım cumartesı hem progestron hem bera baktrcam ıns
Çok çok gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah Allahım tüm evlat isteyenlerede bu duyguyu tattırsınKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Hmm anladım şimdi canım çok teşekkür ederim.Canım senin yumurta büyümenin takip edecek ona göre ilaçları ekleyecek artıracak yada yavaş yavaş. Hepsini birden aldırmıyor. Senin yumurtlama yapın göre
Ay canım benim çok sevindim senin adına içini ferah tut artık içinde ufacıkta olsa bi can taşıyorsun Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin çok çok gözlerin aydınKızlar sonucumu aldım 8. Gün 135 di bugün 10. Gün 225 doktotumla görüştūm gūzrl ama tam 48 saat geçmeli 8. Günü akşam 10. Gūnü sabah yaptırmışsın 2 günsonra aynı saatte tekrar y à ptır dedi bu bile önemliymiş bakalım inşallah katlanarak gider
liste nerede ben göremedim?kızlar liste yapılmış ama bayağı eksık mesela ben yokum hamişlerimizde yazılsa dışarıdan yenı gelenlere moral olmamıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?