2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım jel degıl kapsul kullandım hıc emılım olmamıs zaten hep cıkıyodu
Ben tüp bebek merkezine gitmemiştim kan testi için sadece bete hgcye baktırmıştım hiç progesteronumu ölçtūrmedim. Bugün yine kan verdim değerim yükseldimi diye doktorumla telefonda görūşünce s orayım başka şeylerede baktırmalımıyım diye kafama takïldï şimdi

canım güzel arkadaşım rabbim seninde gönlündekini sağ salim versin allahım hiçbirinizin kucagını boş bırakmasın hem maddi hem manevi çok zor bir süreç allahım emeklerinizin karşılığını bir değil 2 bebişle versin hepinize.

Beni listeye eklememisiniz.
Yaş 37
Sebepsiz infertilite
2.denemem
Transfer tarihi 11 kasım
Test tarihi 23 kasim
4.gun emriyosu
Medipol hastanesi

Canım 4 hücreli olması normal, 3. Gün de yani yarın 6-8 hücre arası oluyor . Sana 3. Gün embriyosu verecekler. 3 iyi yada 5 iyi diye birsey yok, senın bünyene rahmine kalmış. Kiminde 3. Gun kiminde 5. Gun verıyorlar o doktorun kararı canım, Benımki de 3. Gündü transfer oldu bekliyorum. Hayırlısı olsun sana da :)

Zaten 2 tane embriyo oluştuğu için beklemeye gerek yok denildi heralde. Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin.

Beni listeye eklememisiniz.
Yaş 37
Sebepsiz infertilite
2.denemem
Transfer tarihi 11 kasım
Test tarihi 23 kasim
4.gun emriyosu
Medipol hastanesi
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım..güzel haberlerini bekliyoruz.moralini yüksek tut..her daim iyi şeyler düşün canım..rabbim gönlüne göre versin inşallah

Cnm progestronda baktır

Bana oğlumda 3.gün embriyosu koydular. 5. Yada 3. Gün önemli değil düzenli bölünmesi önemli doktorun sana zaten bilgi verecektir kaliteli bölündüğünü.Söylediklerine bakılırsa kaliteli bölünmüş seninki. İnşallah yarın iki yavrunda sana sımsıkı tutunur. Bende şimdi aynı Heyecanlı stresli yola çıktım bu ayın sonunda dondurulmuşlarla deneyecem Rabbim bu zorlu yolda kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın

Oyu maşallah canım bıtanem ınsallah ıkız senınkı benım sekızıncı gunum ama 44olsun ben bıtane saglıklı evladada razıyım cumartesı hem progestron hem bera baktrcam ıns

tebrikler canım..çok sevindim..değerlerin kanatlanarak ilerlesin inşallah..bebişin sımsıkı tutunsun annesine:)

Ever cumartesi progesteronada baktıracağım teşekkūr ederim
progestranı doktormu istedi arkadaşlar? sonucu çıkınca buraya yazarmısınız acaba. çünkü ben yumurta toplamadan itibaren progestran fitil 3*1 kullanıyorum ve prolutan depot iğnede 3 günde bir kullanıyorum. beni çok halsiz yorgun yaptı doktor normal olduğunu ve bol su içmemi ve bol istirahat etmemi söyledi.

Aminnn canım benim... Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Çok çok gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah Allahım tüm evlat isteyenlerede bu duyguyu tattırsın

Ay canım benim çok sevindim senin adına içini ferah tut artık içinde ufacıkta olsa bi can taşıyorsun Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin çok çok gözlerin aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…