2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bu arada topiğimizin maşşallahı var hamile olan olana böyle giderse yeni topik açacaz Ağustos Eylül anneleri diye hadi arkadaşlar hep birlikte Allah'a sığınalım ondan başka bize yardım edecek kimsemiz yok O ol der ve olur inşallah

Bnde vajınadan kullanıyodum ıkı defada pruluton vurundm ama vajınadakı hıc emılım saglamıyodu cok afdersnz hep cıkıyodu

Canım benide alırmısın listeye YAŞ 31 sebep tüpler tıkalı tedavi gördüğüm yer Almanya Transfer tarihi 30 kasım olabilir

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Kuzum çok sevindim. Rabbim hayırlı etsin ins. Sana zaten dr progestan vermemismiydi. Ben günde fitil olarak toplam 6 adet kullanıyorum. Tül bebeğin en önemli ilacı bu zaten.

uzun protokol tedavi deneyimi olan arkadaslar.adet tam anlamiyla sokulunce adet baslamis oluyor degilmi? akintinin icindeki hafif kanama sayilmiyor heralde

Canım hayırlı olsun. 3. Gun transferi oluyor.

Aminn..insallah katlanarak devam edecek..

Kizlar hibor acıtıyor diyosan iz sakin clexan in 0.4 lugunu kullanmayın. Hemde sonuç pozitif gelirse ki inşallah gelir 9 ay boyunca kullanıcam. Ama o acıyı büyük zevkle çekerim. Yeterki bunlardan olsun. Hemde günde 2 defa.

B Bebeyim44 canım idarar testine hiç takılma lütfen diğer forumdan bir arkadaş kan testinden 1 gün önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonucu çok üzülmüştü ama kanda pozitifi gördü ve ikiz gebelik Allahın izniyle seninde öyle olacak hiç sıkıntı yapma kendine bebeğinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…