• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

progestranı doktormu istedi arkadaşlar? sonucu çıkınca buraya yazarmısınız acaba. çünkü ben yumurta toplamadan itibaren progestran fitil 3*1 kullanıyorum ve prolutan depot iğnede 3 günde bir kullanıyorum. beni çok halsiz yorgun yaptı doktor normal olduğunu ve bol su içmemi ve bol istirahat etmemi söyledi.

Bnde vajınadan kullanıyodum ıkı defada pruluton vurundm ama vajınadakı hıc emılım saglamıyodu cok afdersnz hep cıkıyodu

Canım benide alırmısın listeye YAŞ 31 sebep tüpler tıkalı tedavi gördüğüm yer Almanya Transfer tarihi 30 kasım olabilir

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Kuzum çok sevindim. Rabbim hayırlı etsin ins. Sana zaten dr progestan vermemismiydi. Ben günde fitil olarak toplam 6 adet kullanıyorum. Tül bebeğin en önemli ilacı bu zaten.

uzun protokol tedavi deneyimi olan arkadaslar.adet tam anlamiyla sokulunce adet baslamis oluyor degilmi? akintinin icindeki hafif kanama sayilmiyor heralde

Tecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin :110::KK1:
Canım hayırlı olsun. 3. Gun transferi oluyor.

Kızlar sonucumu aldım 8. Gün 135 di bugün 10. Gün 225 doktotumla görüştūm gūzrl ama tam 48 saat geçmeli 8. Günü akşam 10. Gūnü sabah yaptırmışsın 2 günsonra aynı saatte tekrar y à ptır dedi bu bile önemliymiş bakalım inşallah katlanarak gider

Aminn..insallah katlanarak devam edecek..

Kizlar hibor acıtıyor diyosan iz sakin clexan in 0.4 lugunu kullanmayın. Hemde sonuç pozitif gelirse ki inşallah gelir 9 ay boyunca kullanıcam. Ama o acıyı büyük zevkle çekerim. :KK46::KK46::KK46: Yeterki bunlardan olsun. Hemde günde 2 defa.

B Bebeyim44 canım idarar testine hiç takılma lütfen diğer forumdan bir arkadaş kan testinden 1 gün önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonucu çok üzülmüştü ama kanda pozitifi gördü ve ikiz gebelik Allahın izniyle seninde öyle olacak hiç sıkıntı yapma kendine bebeğinide üzme :KK200:

Back