Sana kaç tane embiriyo transfer edilmişti canım
Ikı embryydu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kaç tane embiriyo transfer edilmişti canım
progestranı doktormu istedi arkadaşlar? sonucu çıkınca buraya yazarmısınız acaba. çünkü ben yumurta toplamadan itibaren progestran fitil 3*1 kullanıyorum ve prolutan depot iğnede 3 günde bir kullanıyorum. beni çok halsiz yorgun yaptı doktor normal olduğunu ve bol su içmemi ve bol istirahat etmemi söyledi.
Amin canım herkesin gönlüne göre versinrabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım..güzel haberlerini bekliyoruz.moralini yüksek tut..her daim iyi şeyler düşün canım..rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzum çok sevindim. Rabbim hayırlı etsin ins. Sana zaten dr progestan vermemismiydi. Ben günde fitil olarak toplam 6 adet kullanıyorum. Tül bebeğin en önemli ilacı bu zaten.Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
İnş yükselecek. Sen ağlamayı bırak mutlu ol ki bebisinde mutlu olup sımsıkı tütünün sana.Dun bır haftaydı transfer olalı ; degerın cok ıyı dedı doktorum dua edın progestronumda yukselsın bebegım tutunsun bana
Ben tek cocugum, ne hala olabiliyorum ne teyze, ama burada bir suru teyze oldum sanal teyze
Canım hayırlı olsun. 3. Gun transferi oluyor.Tecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin
Kızlar sonucumu aldım 8. Gün 135 di bugün 10. Gün 225 doktotumla görüştūm gūzrl ama tam 48 saat geçmeli 8. Günü akşam 10. Gūnü sabah yaptırmışsın 2 günsonra aynı saatte tekrar y à ptır dedi bu bile önemliymiş bakalım inşallah katlanarak gider
Aminnnnn ins. Rabbim hepimizin muradına versin. Dualarimiz kabul olsun.tebrikler canım..çok sevindim..değerlerin kanatlanarak ilerlesin inşallah..bebişin sımsıkı tutunsun annesine:)
Ayyyyy ınsallahhhhhhhhhBu arada topiğimizin maşşallahı var hamile olan olana böyle giderse yeni topik açacaz Ağustos Eylül anneleri diye hadi arkadaşlar hep birlikte Allah'a sığınalım ondan başka bize yardım edecek kimsemiz yok O ol der ve olur inşallah
ilk sayfaya bakin kizlar:)Kizlar taze annelerrrrr tablo nerde ben de göremedim.
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Teşekkür ederim canım. İnşallah istediğimiz sonucu alırız hepimizdeCanım hayırlı olsun. 3. Gun transferi oluyor.
yaz bilgilerini tatlım bulamıyorum hemen ekleyeyimliste yapılmış ellerine sağlık baronnes :) beni niye koymadınız ayol :)