- 9 Kasım 2015
- 339
- 390
- 23
- 36
Canım benim gebelik testi negatif çizgi çıksa da önemli olan kan testi..kesin sonuç..bunun için moralini bozma canım..bende tüp bebek yaptım..daha sonra kaybettim ama..inan bana kanda pozitif çıktı..gittim bilhassa test aldım.bakayım bu iki çizgi nasıl çıkıyor diye..denedim tek çizgi..o yüzden sakın moralini bozma..biliyorsun stres çok önemli..ne kadar az stres o kadar iyi sonuç..hayırlı haberlerin olsun inşallah
Evet canım çok tesekkür ederim bilgiler için, 2. Cızgıyı goremeyınce bıraz uzuldum ama ınsallah kan testinde dogru ve guzel sonucu alırım. Tekrar tesekkur ederim canım
Bebeyim44 te gorememisti dun idrar testinde degil mi?
Onu baz alma canim bosuna moralini bozarsin. Cok dayanamazsan kan testinden baktir bakalim. Insallah senden de guzel haberler alicaz
Evet canım o da dun gormemiş, biraz içim rahatladı idrarda cok cıkmıyor sanırım bır de benım 3. Gun embrıyosu olunca daha gec ıdrarda sonuc verıyormus sanırım 5'e göre.
Tesekkur ederim
Kızlar dun bende yaptım ıdrar testı cıkmadıydı ama hıc uzulmedım bosverın ıdrarı ; dun benım bır haftaydı ıyıkı bugun gıtmısım hemen ıgne basladı doktorum hıc skmayın cannızı hepmz saglklı evlt sahbı guzel anneler olcaz; Allah hepmze nasıb etsın en bastada grubun cıtırlarına
Sagol canım, cok cok sevındım pozıtıf sonuc almana. Insallah hepımız guzel sonuclar verırız, öpüyorum.