• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım benim gebelik testi negatif çizgi çıksa da önemli olan kan testi..kesin sonuç..bunun için moralini bozma canım..bende tüp bebek yaptım..daha sonra kaybettim ama..inan bana kanda pozitif çıktı..gittim bilhassa test aldım.bakayım bu iki çizgi nasıl çıkıyor diye..denedim tek çizgi..o yüzden sakın moralini bozma..biliyorsun stres çok önemli..ne kadar az stres o kadar iyi sonuç..hayırlı haberlerin olsun inşallah

Evet canım çok tesekkür ederim bilgiler için, 2. Cızgıyı goremeyınce bıraz uzuldum ama ınsallah kan testinde dogru ve guzel sonucu alırım. Tekrar tesekkur ederim canım

Bebeyim44 te gorememisti dun idrar testinde degil mi?
Onu baz alma canim bosuna moralini bozarsin. Cok dayanamazsan kan testinden baktir bakalim. Insallah senden de guzel haberler alicaz

Evet canım o da dun gormemiş, biraz içim rahatladı idrarda cok cıkmıyor sanırım bır de benım 3. Gun embrıyosu olunca daha gec ıdrarda sonuc verıyormus sanırım 5'e göre.
Tesekkur ederim
Kızlar dun bende yaptım ıdrar testı cıkmadıydı ama hıc uzulmedım bosverın ıdrarı ; dun benım bır haftaydı ıyıkı bugun gıtmısım hemen ıgne basladı doktorum hıc skmayın cannızı hepmz saglklı evlt sahbı guzel anneler olcaz; Allah hepmze nasıb etsın en bastada grubun cıtırlarına

Sagol canım, cok cok sevındım pozıtıf sonuc almana. Insallah hepımız guzel sonuclar verırız, öpüyorum.

Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayirli olsun.
Ardisik ardisik tutunurlar insallah :KK66:
inşallah Allah'ın izni ile hepimize nasip olsun

Şimdi ikisinin de tutacaginin garantiside yok onlarida düşünüyorum ay ne bilim hayırlısıyla bi hamile kalaydik:)) yoksa bu sorular hiç bitmeyecek :KK48::KK53::KK48::KK53:
Doktor banada sormuştu ben hemen atladïm 2 tsne osun diye hatta eşim eminmisin zor olmadın dedi allahım inşallah ikiside tutunur bu kadar hasretten sonra

Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/

Canim onu hic dikkate alma...cikmiyor idrardaa..

Rabbım bu sevınc gozyaslarını hepmze yasatsın canlarım ; hepınıze dua ettım rabbım sızlerede tattırsın benımde progestronm yukselsın ; bu arada annemden once sızle paylaştım ne kdr ozel bı forum burası ; aılemızle kalp atmını duydktn snra paylşcaz ıns

Dimii...benim icinde burasi baskaa...ben daha kimseye demedim..bi esim bi siz biliyorsunuz...
Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin

Canimm hayirli olsunnn...insallah bebislerin sana tutunurr.. degisik bi sistemmis ardisik transfer..hayirlara vesile olsun..hangi merkeze gidiyorsunuzz...

Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Canım bak en güzel örnek bebisimi dün yapmıştı çıkmamıştı biraz bekle s
Ona kanda yaptirirsin.bende az önce adet belirtisi yaşadım.korktum inşallah adet olmam .benimde 8.gunum

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Transferden sonra progesreron için jel kullanmışmıydın canım .üzme kendini değerin iyi inşallah artarak devam eder

Kizlar ben progestan igne kullananlara agriyi gidermek icin ne yaptiklarjni sormustum. Ben ignemi degistirdim ve haber vermeyi unuttum. Kim kullaniyordu progestan hatirlamiyorum flzkhan flzkhan sensin gibi geldi.
Dr uma alternatifi var mi cok agriyor hocam dedim o da bana proluton depot diye bi igne verdi bir de jelle bantlar verdi. Jel ve bantlar progestan alternatifi degil zannedersem ama igne oyle hepsini transfer sonrasi kullanmaya basladim cunku. Haftada iki oluyorum igneyi agrilarimdan kurt u ldum ve rahat ettim.
Anlatmamim sebebi eger progestan dan cok muzdaripseniz doktorunuza bi sorun kizlar ilacinizi degistirebilir belki sizin de ben cok rahatladim

Kizlar ben progestan igne kullananlara agriyi gidermek icin ne yaptiklarjni sormustum. Ben ignemi degistirdim ve haber vermeyi unuttum. Kim kullaniyordu progestan hatirlamiyorum flzkhan flzkhan sensin gibi geldi.
Dr uma alternatifi var mi cok agriyor hocam dedim o da bana proluton depot diye bi igne verdi bir de jelle bantlar verdi. Jel ve bantlar progestan alternatifi degil zannedersem ama igne oyle hepsini transfer sonrasi kullanmaya basladim cunku. Haftada iki oluyorum igneyi agrilarimdan kurt u ldum ve rahat ettim.
Anlatmamim sebebi eger progestan dan cok muzdaripseniz doktorunuza bi sorun kizlar ilacinizi degistirebilir belki sizin de ben cok rahatladim
Transfer öncesi bir defa o iğneden vurdular baba, 3 gün oturamadım, çok canım yandı, hamile kalırsam da hafta 1, 4 hafta süreyle kullanıcam bende

evet canım ben kullanıyorum kalçamın ağrısında yürüyemiyorum. ama progestan neysede beni asıl mahveden hibor iğnesi göbekten vuruluyorum ve cidden ağlıyorum her vurduğumda ama doktora soylemedm normalmiş canım bole ağrı olması zaten 5 gun kaldı dayandım bugune kadar ve teste kadar da dayanacağım inş canım tşk ederim bilgin için.

çok şükür canım maşşalah allah devamını getirsin canım bişey sorcam bide bugun idrar testı yparmısın merak ediyrum idrar testinde çıkacakmı acaba

Rabbım bu sevınc gozyaslarını hepmze yasatsın canlarım ; hepınıze dua ettım rabbım sızlerede tattırsın benımde progestronm yukselsın ; bu arada annemden once sızle paylaştım ne kdr ozel bı forum burası ; aılemızle kalp atmını duydktn snra paylşcaz ıns
dahada güzel haberlerinizi bekliyoruz canım inş bebişinin fotosunu dakoyarsın

Transfer öncesi bir defa o iğneden vurdular baba, 3 gün oturamadım, çok canım yandı, hamile kalırsam da hafta 1, 4 hafta süreyle kullanıcam bende

evet canım ben kullanıyorum kalçamın ağrısında yürüyemiyorum. ama progestan neysede beni asıl mahveden hibor iğnesi göbekten vuruluyorum ve cidden ağlıyorum her vurduğumda ama doktora soylemedm normalmiş canım bole ağrı olması zaten 5 gun kaldı dayandım bugune kadar ve teste kadar da dayanacağım inş canım tşk ederim bilgin için.
Rica ederim kizlar. Beni de cok rahatsiz etmisti o igneler. O yuzden paylasayim dedim.
Aklinizda bulunsun en azindan. Doktorumuz ne derse o tabiki de

kızlar liste yapılmış ama bayağı eksık mesela ben yokum hamişlerimizde yazılsa dışarıdan yenı gelenlere moral olmamıydı

Back