Sağol Can'ım Allah razı olsun bahçeci Fulya ya geliyorumCanim onu hic dikkate alma...cikmiyor idrardaa..
Dimii...benim icinde burasi baskaa...ben daha kimseye demedim..bi esim bi siz biliyorsunuz...
Canimm hayirli olsunnn...insallah bebislerin sana tutunurr.. degisik bi sistemmis ardisik transfer..hayirlara vesile olsun..hangi merkeze gidiyorsunuzz...
kızlar yine alıp başınızı gitmişsiniz tek tek okuyup geliyorum bende:) diğer sayfalara bakmadım ama inşallah güzel haberler vardır diğer sayfalarda:)Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
İnsallah olamaz canım merak etme, ufak pembe lekeler normalmiş yada kasık agrısı hepimizde oluyor zaten.Canım bak en güzel örnek bebisimi dün yapmıştı çıkmamıştı biraz bekle s
Ona kanda yaptirirsin.bende az önce adet belirtisi yaşadım.korktum inşallah adet olmam .benimde 8.gunum
2 daha iyi benceKızlar sizce tek embriyo mi koydurayim 2 embriyo mu dr sen bilirsin diyo ama tek embriyo daha iyi diyo ikiz olursa düşük ihtimali daha çok diyo ama 2 koydurursam sansim daha mı çok sizce
Neyse canım kana kadar bu testleri kafamızdan atalım cunku gercek sonuc vermıyormus, kana kasar kendımızı uzmeyelımbenımde evde testım vardı canım bende yaptım ama bendede bişey yok
haydi bakalım:)) hayırlı olsun tedavin inşallah:)Günaydın aradaşlar,
Bugün iğnelere başlıyorum. Hayırlısıyla inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar yine alıp başınızı gitmişsiniz tek tek okuyup geliyorum bende:) diğer sayfalara bakmadım ama inşallah güzel haberler vardır diğer sayfalarda:)
evet güzelmiş sonuç çok şükür ki:) hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:) bizlere duaları unutmuyoruz tabii bu sevinçlerin arasında:)Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
aynı şey bende de var. tek çocuğum ve maalesef hala teyze olamayacağım. sizlerin sayesinde bende sanal da olsa teyzeyim artık:)Ben tek cocugum, ne hala olabiliyorum ne teyze, ama burada bir suru teyze oldum sanal teyze
idrarda negatifi gören pozitif alıyo canım ben eminim seninde pozitif:)Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Lekelenme olmadı canım sadece kaşığı belim ağrıdı ateş bastı ama suan geçti. 1.negatiftede birkaç gün böyle olmuş sonra adetim başlamıştı. Ondan korkuyorumİnsallah olamaz canım merak etme, ufak pembe lekeler normalmiş yada kasık agrısı hepimizde oluyor zaten.
bu kanamalar tutunma kanaması da olabiliyor demişdi doktorum.içini ferah tut canımİnsallah olamaz canım merak etme, ufak pembe lekeler normalmiş yada kasık agrısı hepimizde oluyor zaten.
transferin bitmiştir canım ama dualarımız seninle.gönlüne göre olsun herşey.Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
bu hibordan ciddi ciddi korkmaya başladımevet canım ben kullanıyorum kalçamın ağrısında yürüyemiyorum. ama progestan neysede beni asıl mahveden hibor iğnesi göbekten vuruluyorum ve cidden ağlıyorum her vurduğumda ama doktora soylemedm normalmiş canım bole ağrı olması zaten 5 gun kaldı dayandım bugune kadar ve teste kadar da dayanacağım inş canım tşk ederim bilgin için.
Dun bır haftaydı transfer olalı ; degerın cok ıyı dedı doktorum dua edın progestronumda yukselsın bebegım tutunsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?