2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Sağol Can'ım Allah razı olsun bahçeci Fulya ya geliyorum

Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
kızlar yine alıp başınızı gitmişsiniz tek tek okuyup geliyorum bende:) diğer sayfalara bakmadım ama inşallah güzel haberler vardır diğer sayfalarda:)

Canım bak en güzel örnek bebisimi dün yapmıştı çıkmamıştı biraz bekle s
Ona kanda yaptirirsin.bende az önce adet belirtisi yaşadım.korktum inşallah adet olmam .benimde 8.gunum
İnsallah olamaz canım merak etme, ufak pembe lekeler normalmiş yada kasık agrısı hepimizde oluyor zaten.

kızlar yine alıp başınızı gitmişsiniz tek tek okuyup geliyorum bende:) diğer sayfalara bakmadım ama inşallah güzel haberler vardır diğer sayfalarda:)

Yavas yavas gel bak teyze oluyorsun ınsallah canım ama progestronum dusuk ıgneye baslıyom dua et yavrularm sımdkı ttnsnlr

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
evet güzelmiş sonuç çok şükür ki:) hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:) bizlere duaları unutmuyoruz tabii bu sevinçlerin arasında:)

Ben tek cocugum, ne hala olabiliyorum ne teyze, ama burada bir suru teyze oldum sanal teyze
aynı şey bende de var. tek çocuğum ve maalesef hala teyze olamayacağım. sizlerin sayesinde bende sanal da olsa teyzeyim artık:)
artemiscim tek çocuk olabiliriz ama inşallah iki tane çocuğumuz olacak:)

İnsallah olamaz canım merak etme, ufak pembe lekeler normalmiş yada kasık agrısı hepimizde oluyor zaten.
Lekelenme olmadı canım sadece kaşığı belim ağrıdı ateş bastı ama suan geçti. 1.negatiftede birkaç gün böyle olmuş sonra adetim başlamıştı. Ondan korkuyorum

Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
transferin bitmiştir canım ama dualarımız seninle.gönlüne göre olsun herşey.

bu hibordan ciddi ciddi korkmaya başladım

Tecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…