Hayırlısı olsun, hiç acımıyor o konuda içini ferah tut. Yarın güzel haberlerini verirsin. Geçmiş olsun şimdiden :)cok teşekkür ederim cnm cvbın için, dayanamadım doktorumu aradım sordum, bi alttan iğne yapıyorlarmış, birde damardan kas gevsetıci vereceklermiş
yok yarın değil cnm daha adet bile olmadım:)) geçen hafta rahim filmi çektirdim çok canım yandı o yüzden şimdiden yumurta toplatma korkusu sardı beni:) ama şimdi biraz rahatladımHayırlısı olsun, hiç acımıyor o konuda içini ferah tut. Yarın güzel haberlerini verirsin. Geçmiş olsun şimdiden :)
Selam benim yum toplama islemim 10.gun gerceklesti o kisiye ozel bi durum degisebiliyor Allah gonlune gore versin inşallahMerhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen
Ben varim :) ayni dertten muzdaribiz. Bizde de sorun erkek infertilitesi. D.bakirda yaptiracaz
iyi akşamlar kızlar. bugün yumurtalarım toplandı. ankara başkent hastanesinde hulusi beye yaptırdım . ilk tüp bebk denemem herkesin hakkına hayırlısı olsun.
tşk ederim canım kasıklarımda ağrı var canım bide şişkinlik oldu çok fazla ilaç verdi doktor neyi nezamn kullanacağımı ayarlamaya çalışıyorum okdara yani . çok yorucu bir süreç allah hepimize yardımcımız olsungecmiş olsun canım inş pozitif sonucları gorursun..nasıl gecti cok sancın oldu mu?
Merhaba cnm veni vidi de. Hakan beyde başladıkmrb canım diyarbakirda nerede yaptirmayi düşünüyorsun
Rabbim yardimcimiz olsun canim bende bugun gidiyorum kayseri acibadem turgut beye insllah guzel sonuclari yazariz burdan hepimizmerhabaaaa..kasim ayinda tup bebek zorlu surecine katilacak olanlardan biri de benim.beni de alin araniza:) ilk tup bebek denemem.o yuzden cok heyecanli tedirgin ve bilgisiz bi haldeyim. yarin basliyoruz sanirim tedaviye.adetin 21.gunu uzun protokol olacak.ben ankara baskent hulusi beyde tedavi goruyorum.aranizda orda tedavi olan var mi acaba? bu zorlu surecte rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah
insallah canim.gonlumuze gore olur insallah hersey.Rabbim yardimcimiz olsun canim bende bugun gidiyorum kayseri acibadem turgut beye insllah guzel sonuclari yazariz burdan hepimiz
ben daha tedaviye baslamadan birsuru ilac kullanmaya basladim sizde durum nasil acaba?Rabbim yardimcimiz olsun canim bende bugun gidiyorum kayseri acibadem turgut beye insllah guzel sonuclari yazariz burdan hepimiz
Ben ilk defa gidicem daha once bi on gorusme yaptik ilac falan vermedi dok bey karar verin adetin ikinci gel baslayalim dedi ozel degilse sizin sorun nedir canimben daha tedaviye baslamadan birsuru ilac kullanmaya basladim sizde durum nasil acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?